Merhaba 35 yaşındayım …32 yaşındayken amh değerim 0.6 oldugunu öğrendim ve tamaen tesadüfen öğrendim çünkü arka arkaya üç kez dogal hamile kalmis fakat kalp atısı olmadıgı için küretaj olmustum.ısrarlarımla amh testi yaptırımca dünyam basıma yıkılmıstı…heme tüp bebege basladık.o kadar aglıyordum ki kendimi hep eksik hissediyordum.tüp bebek doktorum eşimle bana hemen antıoksidan içerikli üç aylık bir tedavi uyguladı o esnada diyetisyene basladım ve akdeniz tipi beslenme ve evde kendi kendime actıgım yoga vıdeolarıyla yoagaya baslamıstım ve tam 8 kg verdim 1.5ayda…sonra 8 yumurta toplandı ama 2tane embrıyom oluştu derken hoca rahmimi önceki küretajlardan dolayı cok inceldigini transfer olsa bile tutunamayacagını belirtti ve bu sefer embriyolarımı dondurup rahim kalınlaştırma tedavısıne basladık. 13çeşit vitamin ve ilaç destegıyle 3 ay sonunda transfere 10gün kala dogal gebe kaldıgımı öğrendim…intralipid serumla ilk defa gebeliğim sorunsuz şekilde ilerledi şükür suan 2.5yasında bir kızım var
kızım bir yasındayken yine ikinci bebek istedim ve hemen hamile kaldım ama yine düşük oldu çünkü yurtdısına yerleştik ve ilaca vs erişimim malesef yok.suan amh kac bilmiyorum daha bugun yenı kan verdım .2.bebiş için savaş boyalarımı sürdüm bekliyorum.o yuzden korkmayın
kendınıze 5-6ay tanıyın bu surede esinizle destek alarak antıoksıdan içerikli beslenin vitamin vs degerlerinize bakıp destek alın
yumurtlama gunlerini ovulasyon kitiyle takip ederek degerlendirin.tüp bebek doktorum hep şöyle söylerdi .bize sadece bir yumurta ve bir sperm lazım.amh cok takılma demişti.100yumurtan kalmıssa 100cocuk mu doguracan demişti