Tüp Bebek Tedavisi Amh’ ı Yükseltir Mi?

Merhaba 💜 evet istanbulda bi doktor sadece klomenle yapıyormuş böyle olunca masrafa düşüyor. 28 yaşındayım. Açıkcası şöyle düşünüyorum artık tüp bebekle nasip olursa en azından üzerimden stres kalkar inşaAllah ikinci üçüncü çocuk kendiliğinden olur yoksa böyle takmamak mümkün olmuyor. Siz İlaçlı mı yaptırdınız ve sürecinizi anlatabilir misiniz kaç yumurta çıktı kaçı donduruldu ne durumdalar
meriofert iğne ile 9 yumurta toplandı 4 adet donduruldu. seneye transfer düşünüyorum.

İstanbulda çok ünlü olan bir kaç yer var hepsiyşe görüşmeye çalışıyorum. En ünlülerden biri bahçeci gittim ama çok içime sinmedi. Daha genel bi uygulama sunuyorlar gibi hissettim ve aşırı pahalı. Orası daha çok fazla yumurtası olanlara göre sanki. Yarın Şişli memoryıl ile görüşeceğim yorumlarım. Bunun dışında aret kamar var özellikle amhlılara özel yöntem kullanıyormuş. Ama bilmiyorum kadın bi doktorlar ilerletmek istiyordum orası da o anlamda kafamı karıştırıyor
Ben de bahçeciyi görüyorum sürekli övüyorlar embriyologlarının iyi olduğu söyleniyor genelde. Ama başka yerlerle de görüşmek gerek içine sinmesi önemli olan

Ben de bahçeciyi görüyorum sürekli övüyorlar embriyologlarının iyi olduğu söyleniyor genelde. Ama başka yerlerle de görüşmek gerek içine sinmesi önemli olan
Bahçeci labaratuar olarak evet çok iyiymiş ama benim durumuma pek uygun gelmedi birde diğerlerine göre daha pahalı geldi

Kızlar merhaba üç aydır insülin direnciyle başım beladaydı bugün kurtuldum diye sevinirken daha kötü bir durumla karşılaştım amh değerim 0,38 çıktı çok düşük tüp bebek yapmadıkça çocuğum olmazmı gerçekten tahlili adetliyken versem bir fark olurmu
Merhaba benim 0,33 cikdi 38 yasindaydim
Dr dedi tek sansin tup
Bebek o yuzden denedim ama 5.5 haftaliken dusdtu simdi tekrar denicem
Hayirlisi bakalim

Amh için regl dönemi öncesi sonrası farketmiyor diye biliyorum. 0.38 amh a gelince lütfen moralini bozma 0.07 amh ile hamilelikten tamamen umudu kesmiş kabullenmişken 40 yaşimda 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Testi yaparken o kadar emindim ki hamile olmadiğıma menepoz belirtilerim tavan yaptı gecikme yaşıyorum gene diyordum. Eşim inat etmese test bile yapmiyacaktim. 2 çizgiyi görünce şok geçirdim.. olmaz diye birşey yok yani.
Bu yorumunuzu okurken çok duygulandım içim titredi , aynı amh 0.07 ve 37 yaşındayım . Bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı çok istiyoruz çocuk

2021 yılında üniversite hastanesinde amh değerimi 0,34 ile öğrenmiştim. Aynı sene başka laboratuvarda 0,75 değeri çıkmıştı.
Yakın zamanda meriofert ile tüp bebek tedavisi gördüm embriyom donduruldu.
Bu hafta amh fsh lh progesteron vitamin hormon vs için üniversite hastanesinde kan verdim amh değerim 1,15 çıktı.
Hemşire tüp bebek tedavisi gördüğün için yükselmiş dedi ama bana mantıksız geldi ne alaka yani o zaman amhı düşük olan meriofert kullansın değeri yükselsin🤪
Konu hakkında bilgisi olan fikrini paylaşabilir mi?
2021 yılında üniversite hastanesinde amh değerimi 0,34 ile öğrenmiştim. Aynı sene başka laboratuvarda 0,75 değeri çıkmıştı.
Yakın zamanda meriofert ile tüp bebek tedavisi gördüm embriyom donduruldu.
Bu hafta amh fsh lh progesteron vitamin hormon vs için üniversite hastanesinde kan verdim amh değerim 1,15 çıktı.
Hemşire tüp bebek tedavisi gördüğün için yükselmiş dedi ama bana mantıksız geldi ne alaka yani o zaman amhı düşük olan meriofert kullansın değeri yükselsin🤪
Konu hakkında bilgisi olan fikrini paylaşabilir mi?
Merhaba konunun uzerinden cok zaman gecmis ama ekim ayinda yaptirdigim amh testi 1.33 kasim ayindaki 0.39 cikmisti o kadar mantiksizdi ki bir ay da yuzlerce yumurta kaybetmis olamazdim ayni yerde yapilmisti birde 🤦🏻‍♀️ cok kafaya taktim ama bir kadin dogum uzmanina danistim lab kitleri degistiyse olabiliyormus bu dalgalanmalar her neyse dediginiz gibi amh biyokimyasal bir destek ama gebe kalamicagimiz anlamina gelmiyor bencede artik bakilmiyor bile bazi yerlerde takilmayin 🥰

X