• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

hallisna-1. Tüp Bebek-Kadın ınfertilitesi(PKO)-ılaçlarına başladı-Yaş(K:24-E:31)Brüksel tüp bebek

benide ekleyebilirmisiniz...vereliniortak

halisna beni hatırladın mı aşılama bölümünden pko var bende de.benim yumurta toplamam cumartasi allah nasip ederse.uzun protokol uygulandı.hayırlı olsun

halisna beni hatırladın mı aşılama bölümünden pko var bende de.benim yumurta toplamam cumartasi allah nasip ederse.uzun protokol uygulandı.hayırlı olsun
hatırlamazmıyım:) hadi hayırlı olsun tüpten! bebeklerimiz:)inş hayırlısı sağlıklısı ile bu defa kavuşabiliriz canım.. yakın tarihlerde sonuçlarımızı öğreneceğiz.. durumundan mutlaka haberdar et olurmu.. bu arada hangi merkez?

hatırlamazmıyım:) hadi hayırlı olsun tüpten! bebeklerimiz:)inş hayırlısı sağlıklısı ile bu defa kavuşabiliriz canım.. yakın tarihlerde sonuçlarımızı öğreneceğiz.. durumundan mutlaka haberdar et olurmu.. bu arada hangi merkez?

canım merkez centrum ankara da.cumartesi sabah yumurtalar topllanacak.dua edin benim için.

sevgidolu , ilaclarına başladı canım puregona hattaerkek infe. yazmada azosperm yazda sessiz tkaip edenlerede umut olsun
caneylomda azosperm düzeltirmisin
onlar karşı çıkmazlar nevro bizlerede bizim gibilerede umut olsunlar

Selamlarr kızlarrrrr...

Ben çok heyecanlıyım bugün...

Çünkü bugün lucrine başlıyorum inşallah...Saat 17.00de ilk iğnemi olacağım...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Nevrosky canım sen nasılsın,geçmişe bakamadım,iyisindir inşallah,miniğimiz nasıl bakalım??

Benim yaş 27
Eşimin yaşı 30
Uzun protokol
Açıklanamayan infertilite
2.deneme
Maya tüp bebek merkezi Ankara

Ayy başka soru varmıydı,bakmadımda ilk sayfaya...Bakamda gelem hele...

Sevgiler herkeseee.....

inşşşşşşşşşş.............rabbım kımseyı mahcup etmesın..............inş kızlar...............
nevro ayağın nasıl bebış ne alemde başladımı tekmeler.....

Aminn canımmm. Ayağım iyi canım çok şükür. Tekme olayı da henüz başlamadı. erkekler biraz geç başlıyormuş sanırım. kaydirigubbakcemile2

hallisna-1. Tüp Bebek-Kadın İnfertilitesi(PKO)-İlaçlarına başladı-Yaş(K:24-E:31)Brüksel tüp bebek

benide ekleyebilirmisiniz...vereliniortak

Eklerim canım. Hayırlısı olsun inşallah. Allah pozitif sonuç almayı nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

benimde ilk denememde tuttu çok şükür.dün öğrendim.isteyen herkese versin yüce RABBİM.UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ.DR LEVENT KONUR UN HASTASIYIM-SEBEPSİZ İNFERTELİTE.

Canım ilk sayfamıza bakarsan orada sormuş olduğumuz bazı sorular var. Onları da cevaplarsan listemize ekleriz seni de. Şeniz Bebeğini sağlıkla kucaklayabilmeni diliyorum. Tebrikler canım. Şeniz

sevgidolu , ilaclarına başladı canım puregona hattaerkek infe. yazmada azosperm yazda sessiz tkaip edenlerede umut olsun
caneylomda azosperm düzeltirmisin
onlar karşı çıkmazlar nevro bizlerede bizim gibilerede umut olsunlar

Tamam canım düzenledim. Şeniz

Selamlarr kızlarrrrr...

Ben çok heyecanlıyım bugün...

Çünkü bugün lucrine başlıyorum inşallah...Saat 17.00de ilk iğnemi olacağım...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Nevrosky canım sen nasılsın,geçmişe bakamadım,iyisindir inşallah,miniğimiz nasıl bakalım??

Benim yaş 27
Eşimin yaşı 30
Uzun protokol
Açıklanamayan infertilite
2.deneme
Maya tüp bebek merkezi Ankara

Ayy başka soru varmıydı,bakmadımda ilk sayfaya...Bakamda gelem hele...

Sevgiler herkeseee.....

Canım hayırlısı olsun inşallahhh. Allah sna bu denemede bebeğine ya da bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dualarım seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Öpüyorum çok. İkimiz de çok iyiyiz canım çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allahım sana da nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevro hafta içi toplancak bebiş adaylaırm bana dua et şekerim

Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Ben de iki defa deneyip negatif sonuç alanlardanım denemelerimin ikisini de Acıbademde yaptırdım ikisinde de çok iyi kalite 3 er adet embriyo konmuştu ve uzun protokol uygulanmıştı -Kadın İnfertilitesi(PKO)-Yaş(K:39-E:39) Ağustos ayında başka bir merkezde tekrar denemeyi düşünüyorum.

:dance: :Saruboceq: Tedavide Olan Arkadaşlarımızın Listesi :dance: :Saruboceq:

asi74-2. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Erkek İnfertilitesi-İlaçlarına başladı-Yaş(K:27-E:27)
gulencim-2. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Azosperm-İlaçlarına başladı-Yaş(K:22-E:27)-Bahçeci Kliniği
hallisna-1. Tüp Bebek-Kadın İnfertilitesi(PKO)-İlaçlarına başladı-Yaş(K:24-E:31)-Brüksel tüp bebek
kamillie-4. Tüp Bebek-Dondurulmuşlarla-Erkek İnfertilitesi-Durumundan haberdar etmedi-Yaş(K:29-E:39)
mavis-4. Tüp Bebek-Kadın İnfertilitesi-İlaçlarına başladı-Yaş(K:32-E:36)
mmmeltem-1. Tüp Bebek-Erkek İnfertilitesi-Sonuç gününü bekliyor-Yaş(K:27-E:29)-Anadolu Hastanesi
naz1982-1. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Erkek ve Kadın İnfertilitesi-İlaçlarına başladı-Yaş(K:27-E:30)-Art Kadın Hastalıkları Merkezi
nevinırmak-2. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Sebepsiz İnfertilite-İlaçlarına başladı-Yaş(K:27-E:30)-Maya Tüp Bebek Merkesi
nzmyhn-2. Mikroenjeksiyon-Uzun Protokol-Azosperm Y delesyonu-Durumundan haberdar etmedi-Yaş(K:27-E:31)
özgezümra-1. Tüp Bebek-Kısa Protokol-Kadın İnfertilitesi(PKO)-OHSS nedeniyle transfer Nisan'a kaldı-Yaş(K:25-E:29)-Umut Tüp Bebek
Sera96-3. Tüp Bebek-Kadın İnfertilitesi(PKO)-Sonuç gününü bekliyor-Yaş(K:36-E:42)-Bahçelievler Medicana
sevgidolu-1. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Azosperm-İlaçlarına başladı-Yaş(K:27-E:31)-Genart

benide listeye eklermisiniz

1.tüpbebek denemesi - uzun protokol - kadın infertilitesi - ilaçlarına başladı - yaş(K:28 E:32) Maltepe üniversitesi tüpbebek merkezi

nevro hafta içi toplancak bebiş adaylaırm bana dua et şekerim

Tamam bitanemm. Dua edeceğim , her zaman ediyorum. Allah yardımcınız olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Ben de iki defa deneyip negatif sonuç alanlardanım denemelerimin ikisini de Acıbademde yaptırdım ikisinde de çok iyi kalite 3 er adet embriyo konmuştu ve uzun protokol uygulanmıştı -Kadın İnfertilitesi(PKO)-Yaş(K:39-E:39) Ağustos ayında başka bir merkezde tekrar denemeyi düşünüyorum.

Ekledim canım. İnşallah bir dahaki denemende özlemin diner , Rabbim bağışlar. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam cıcı anne ...................nasılsın canımya sesın çıkmıyo ıyısın dımmmmm..................

bu arada nevrosky cim hayırlı uğurlu olsun sende burda uzun zamandır bebek özlemiyle yanıp tutuşanlardansın Allah tamamına erdirsin canım eskilerden hamile birini görünce çok seviniyorum ben bayağı bir hamile çıkarttım ama nasip işte belki bizede vurur talih de bizde mutluluğu tadarız

selam cıcı anne ...................nasılsın canımya sesın çıkmıyo ıyısın dımmmmm..................

İyiyiz canım çok şükür. Şeniz Sen nasılsın bakalım? a.s.Yarın büyük gün. Güzel haberini almayı ümit ediyorum. İnşallahhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu arada nevrosky cim hayırlı uğurlu olsun sende burda uzun zamandır bebek özlemiyle yanıp tutuşanlardansın Allah tamamına erdirsin canım eskilerden hamile birini görünce çok seviniyorum ben bayağı bir hamile çıkarttım ama nasip işte belki bizede vurur talih de bizde mutluluğu tadarız

Evet canımm. Çok şükür Rabbim bağışladı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah sana da tez zamanda bağışlar canım. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hep dualarımızdasınız. Hep dua ediyoruz siz hasretle bekleyenlere. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet canım herkez birbirine dua ediyor inşallah bütün dularımız kabul görür allahım herkezi istediğine kavuşturur

bu arada liste bilgilerimi bir önceki sayfada yazdım canım eklersen sevinirim

inş canım nevrom ..korku oluşuyo gıtmesem kaçsam çocuklar gıbı...........ama mecbur.....inş ıyı olur bakalım canım inş.çok sağol..dua et

inş canım nevrom ..korku oluşuyo gıtmesem kaçsam çocuklar gıbı...........ama mecbur.....inş ıyı olur bakalım canım inş.çok sağol..dua et

Bitanemm inşallah herşey istediğimiz gibi sonuçlanır. Seni çok iyi anlıyorum. Heyecan ve korku bir arada. Tahmin edebiliyorum. Öpüyorum seni. Şeniz

evet canım herkez birbirine dua ediyor inşallah bütün dularımız kabul görür allahım herkezi istediğine kavuşturur

bu arada liste bilgilerimi bir önceki sayfada yazdım canım eklersen sevinirim

Ekledim tatlım. İnşallah pozitif sonuçlanır tedavin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba nevrosky yüce rabbim inşallah bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip eder benide listeye ekle biraz geç oldu ama bişeycik olmaz herhalde( sorunumuz erkek infertilitesi (benim yaşım 23 eşimin 32 )3 aşılama 1 tüp bebek birde dondurulmuşlarla denememiz oldu aşılamalar ve dondurulmuşlar negatif tüpbebekteki tuttu ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum inşallah temmuzda yeni birtedaviye başlayacağım hastanemizde ankara tüp bebek merkeziydi eşim temmuzdakinide orda yapalım diyor inşallah hayırlısı olur

kızlar mutlaka aşamalarınızı yazın bende pkoyum beraber haberleşelim tedavilerimizden ben bugün 2. lucrini vuruldum lucrin acıtıyor gonal f gibi değilmiş:(

Back