• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

slm arkadaşlar benide listeye eklermisin?benim yaş 24 eşimin 32 ilk denemem eşimde azo spermi var.25 mayısta lukrine başladım.adet olmayı bekliyorum ve erdem hastesine gidiyorum.

merhaba nevrosky yüce rabbim inşallah bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip eder benide listeye ekle biraz geç oldu ama bişeycik olmaz herhalde( sorunumuz erkek infertilitesi (benim yaşım 23 eşimin 32 )3 aşılama 1 tüp bebek birde dondurulmuşlarla denememiz oldu aşılamalar ve dondurulmuşlar negatif tüpbebekteki tuttu ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum inşallah temmuzda yeni birtedaviye başlayacağım hastanemizde ankara tüp bebek merkeziydi eşim temmuzdakinide orda yapalım diyor inşallah hayırlısı olur

Çok sağol canım. Amin inaşllahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ekledim canım. İnşallah bir dahaki denemenizde pozitifi görür , meleğinize kavuşursunuz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm arkadaşlar benide listeye eklermisin?benim yaş 24 eşimin 32 ilk denemem eşimde azo spermi var.25 mayısta lukrine başladım.adet olmayı bekliyorum ve erdem hastesine gidiyorum.

Canım tedavinin pozitif sonuçlanmasını dilerim. Allah yardımcınız olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrocumm sonucumu aldım canımmmmmmmm:emir_bebek:

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Ben senin topiğine yazmışım sen buraya. Hem de aynı anda. Kalp kalbe karşıymış. :1hug: :asigim: a.s. Canım benimmm. Buradan da tebrik ediyorum seni tekrardan. Maşallahh diyorum. Allah inşallah tamamına erdirir sağlıkla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sen bize tedavi bilgilerini vermemiştin. O yüzden Pozitif listemize alamıyorum seni. Müsait bir zamanında ilk sayfadaki sorularımızı yanıtlarmısın canım. Listemize ekleyeyim. Çok öpüyorum. Şeniz

canım........
yaşım 40 eşim 42
kısa protokol
problem eş kaynaklı
3 tane blast emrıyoo verıldı
4. deneme
çamlıca medıcana
sonuç pozıtıf....
canım benım senı kırarmıyım hemen yazdım.....öpt

nevrocuum slm.bende dün tedavime basladım.dün akşam ilk puregonumu kullandım.allah hayırlı ve güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah.meleklerimi bekliyoruum.

nevrocum keselerimi gördüm 2 tane inşallah bebek sayısı belli değil yazmışsın bende gittim gördüm çok şükürrrrkaydirigubbakcemile5

canım........
yaşım 40 eşim 42
kısa protokol
problem eş kaynaklı
3 tane blast emrıyoo verıldı
4. deneme
çamlıca medıcana
sonuç pozıtıf....
canım benım senı kırarmıyım hemen yazdım.....öpt

Bitanemmm ekledimm. Öpüyorum seni. Bebişlerin Allaha emanet. Şeniz

sağol canım inşallah hayatımda bir kere pozitifi görürüm ve devam eder tabii:Saruboceq:

sanada bulduğun mutluğu kucağında pekiştirmeyi nasip etsin Rabbim
:nazar:

İnşallah canım. Pozitifi görüp , sağlıkla kucaklaman dileğiyle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrocuum slm.bende dün tedavime basladım.dün akşam ilk puregonumu kullandım.allah hayırlı ve güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah.meleklerimi bekliyoruum.

nevrocum nerdesin?listemizi yenileyelim bak muallimcim hamiş artık,ben tedaviye basladımm..

Canım ekledimm. Hayırlı olsun tedavin. İnşallah bebişine kavuşursun tatlım. Dualarımızdasın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ben bazı durumlardan dolayı sık sık giremiyorum artık. Ondan böyle gecikmeler olabilir canım. Şeniz

nevrocum keselerimi gördüm 2 tane inşallah bebek sayısı belli değil yazmışsın bende gittim gördüm çok şükürrrrkaydirigubbakcemile5

Tamam güzelim , güncelledim. Allah yavrularını sana bağışlasın. Sağlıkla gelsinler inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevro cumartesi transfer var

Canımm demek bugün trasnferi vardı. İnşallah başarılı geçmiştir. Yavruların seninledir şimdi. Sıkı sıkı tutunurlar inşallahhhhhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrocum bende kalp atımlarını gördüm iki tane minik minik pıt pıt dıye atıyuor canım ikizlere hamişim rabbım hepimize kucagımıza alamayı nasip etsin:emir_bebek:

nevrocum bende kalp atımlarını gördüm iki tane minik minik pıt pıt dıye atıyuor canım ikizlere hamişim rabbım hepimize kucagımıza almayı saglıkla mutlulukla nasip etsin:emir_bebek:

nevrocum bende kalp atımlarını gördüm iki tane minik minik pıt pıt dıye atıyuor canım ikizlere hamişim rabbım hepimize kucagımıza almayı saglıkla mutlulukla nasip etsin:emir_bebek:

Canım maşallah kuzucuklarına. :nazar: :nazar: Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallahh. :Saruboceq: Hemen listede güncelliyorum. :asigim:

gunaydın kızlar nevrocum nasılsın..............bebiş artık hareketlendımı............sporcu mu olcak

gunaydın kızlar nevrocum nasılsın..............bebiş artık hareketlendımı............sporcu mu olcak

İyiyim tatlım sen nasılsın bakalım? yerimseniben Daha hareketlenme başlamadı. kaydirigubbakcemile2 1 ay sonra tam olarak hissedilir sanırım. delikafadulden

saol canım tsk ederım allahım hepimize kolaylık versın

Amin canımmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back