• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz interfelite olup ilk tüp bebek denemesinde pozitif sonuc alan varmi aranizda

Hiç alakası yok kendini strese katma emin ol bu işler nasip meselesi nasibi varsa gelip seni bulur sen Allah’a bırak 🤲💕
oylemi diyosun bilmiyomki cnm yaa peki birde sunu sorabilirmiyim 35 yas alti kisilere cift embriyo yapilmiyomus bu ozelde de gecerlimi acaba bn cift embriyo koyulmasini istiycem doktorumdan olurmu acaba

oylemi diyosun bilmiyomki cnm yaa peki birde sunu sorabilirmiyim 35 yas alti kisilere cift embriyo yapilmiyomus bu ozelde de gecerlimi acaba bn cift embriyo koyulmasini istiycem doktorumdan olurmu acaba
Tabi ki Allah dilerse oldurmayanı oldurur önce Allah’a sonra doktorlarına güven kalbini ferah tut benim yaşım 36 olduğu için doktorum iki transferimde 2 adet embriyo yerleştirdi normalde 35 yaş altı olanlarda ilk tüp bebekte değil ama 2. Tüp bebekte iki embriyo katan var siz bunu doktorunuzla görüşün o sizin için uygun olanı seçecektir katan doktorlarda var tabi 🥰

Tabi ki Allah dilerse oldurmayanı oldurur önce Allah’a sonra doktorlarına güven kalbini ferah tut benim yaşım 36 olduğu için doktorum iki transferimde 2 adet embriyo yerleştirdi normalde 35 yaş altı olanlarda ilk tüp bebekte değil ama 2. Tüp bebekte iki embriyo katan var siz bunu doktorunuzla görüşün o sizin için uygun olanı seçecektir katan doktorlarda var tabi 🥰
anladiim cook tesekkur ederim insallah tez zamanda melegine kavusursun saol cnm ❤❤

sebepsiz interfelite sizinkide oylemii 😞😞off bn cok korkuyom yaa sebepsiz interfelite olan hastalarda genelde ilk tup bebek tutma olasiligi dusuk diyolar dogrumu bu acaba
ya bilmiyorum ki hiç araştırmadım, canım çok sıkılmıştı birden tüp bebek kararı aldık. ilki negatif olunca çok üzülmüştüm. sonra da amaaaann olursa olur olmazsa napalım moduna girdik ve öyle oldu 🙈

ya bilmiyorum ki hiç araştırmadım, canım çok sıkılmıştı birden tüp bebek kararı aldık. ilki negatif olunca çok üzülmüştüm. sonra da amaaaann olursa olur olmazsa napalım moduna girdik ve öyle oldu 🙈
bebeginiz oldu yani oylemi 😍😍

arkadaslar varmi aranizda sebepsiz interfelite olup ilk tup bebek denemesinde pozitif sonuc alan
Benim de ilk denemem de tuttu canım sebepsiz interfeliteydi ama 15.haftada kaybettim inşaallah seninki tutar ve çok güzel ilerler herşey 🩷

Yani nasıl desem bilemedim ben ilk transferimde pozitif aldım ama sevincimiz yarım kaldı bende sebepsiz infertilite var dilerim siz de ilk transferde pozitif görürsünüz inşallah 🤲🥲
Tüp bebekte böyle bir şey olabileceğini bilmiyordum ben asilama denedim mfk kullandım olmadı dr lar bize artık tüp bebek diyor ben de araştırmak için geldim tüp bebek konusuna çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım tez zamanda en kolay yoldan hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz

Benim de ilk denemem de tuttu canım sebepsiz interfeliteydi ama 15.haftada kaybettim inşaallah seninki tutar ve çok güzel ilerler herşey 🩷
yaaa 😞😞sendemi kaybettin bebegini simdi napiyosun pekii gebelik durumu varmi tekrar tup bebek denedinmi cnm

Benim tüplerim kapalı bu nedenle tüp bebek mücadelesi veriyoruz 🙄
tuplerin kapali olmasinda nasil bir mucadele verdigini anlamadim rahim filmi esnasinda aciliyo siz niye bu konuda zorlandiniz

Back