• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

hadı yaaaaaaaaaaaaa.......................bellı oldu demekkk..............çokk gfuzelllll...............yakışır nevroma..........

ayak bileğini burkmuş kontrole giderken göze geliyor erkek annesi :) darısı sana ablacım sonrada banaaa

deme ya...........nasıl olmuş canım ya kıyamam rabbım korusun onuda bebışınıde nevrooom bıtanedır................canım sağol inş sırayla dımı....inş bu ayın sıonunda sende baklıcennnn...........inş guzel olur herşeyyyyyyyy

nevrocum demek erkek annesi oluyorsun.hayırlısı olsun canım.bu arada çok geçmiş olsun.kendine dikkat et.

Oy ben kaynana olacak nevrosuma ne desem? opuyorumnanaktan
Kızımı versem ama bir buçuk yaş fark var derse müstakbel kaynana mafoldumben
Boşver kız büyük olunca zengin olurlarmış mı desem? :utangac:

allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin.hamiş haberleri alınca mutlu oluyoruz..ohhohhhkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan.gülencim dönmüşsün hiç ses vermiyosun.bende haftaya baslıyorum kısmetse 7 sini bekliyorum.arkadaslar bizim için dua edin alah hepimize hamiş olmayı hayırlısıyla nasip etsin tabi tamamına erdirsin

figen biz,öm sayfayı bulamadım 12 sayfa ger,yede gittim bulamadım döndüm dün canım yarın puregona başlıyorum bende canım

nevrocum caneylom gebe

Aldım canım pozitif listemizeeee. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :teytey: :teytey: :teytey:

nevroooo nerelerde ..................ıyısın dımı nevrocummmmmmmmmmmm

nevronun oğluşu olacakmışş

hadı yaaaaaaaaaaaaa.......................bellı oldu demekkk..............çokk gfuzelllll...............yakışır nevroma..........

ayak bileğini burkmuş kontrole giderken göze geliyor erkek annesi :) darısı sana ablacım sonrada banaaa

deme ya...........nasıl olmuş canım ya kıyamam rabbım korusun onuda bebışınıde nevrooom bıtanedır................canım sağol inş sırayla dımı....inş bu ayın sıonunda sende baklıcennnn...........inş guzel olur herşeyyyyyyyy

nevrocum demek erkek annesi oluyorsun.hayırlısı olsun canım.bu arada çok geçmiş olsun.kendine dikkat et.

Sağolun kızlar. Allah razı olsun hepinizden. Beni anan dillerinizi yerim ben sizin. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Oy ben kaynana olacak nevrosuma ne desem? opuyorumnanaktan
Kızımı versem ama bir buçuk yaş fark var derse müstakbel kaynana mafoldumben
Boşver kız büyük olunca zengin olurlarmış mı desem? :utangac:

Canım benimmmmmm. :asigim: :asigim: :asigim: Senin güzel kızını almak isterim elbet ama önden söz kesmiştik bizim oğlana başkasıylan. vereliniortak kaydirigubbakcemile3 Taaaa 2008'in Aralığında. Civcivimin içine doğmuş oğluma talip olmuştu. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Zaten senin güzel kızın benim oğluma bakmazdı. :1rolleyes: Maşallahhh çok tatlı bir kızın var. Allah nazarlardan saklasın bitanemmm. :nazar: :nazar: :nazar:

allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin.hamiş haberleri alınca mutlu oluyoruz..ohhohhhkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan.gülencim dönmüşsün hiç ses vermiyosun.bende haftaya baslıyorum kısmetse 7 sini bekliyorum.arkadaslar bizim için dua edin alah hepimize hamiş olmayı hayırlısıyla nasip etsin tabi tamamına erdirsin

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevro sen bizleri gördüğünde Allah inşallah sizlerede verir de yeter bize :d

nevro sen bizleri gördüğünde Allah inşallah sizlerede verir de yeter bize :d

Her zaman diyorum canım. Gözümde yaşlarla. senağlama Hep diliyorum , çok istiyorum. İnşallahhhhhhhh Rabbim sizlere de verir. Aminnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşşşşşşşşşş.............rabbım kımseyı mahcup etmesın..............inş kızlar...............
nevro ayağın nasıl bebış ne alemde başladımı tekmeler.....

hallisna-1. Tüp Bebek-Kadın İnfertilitesi(PKO)-İlaçlarına başladı-Yaş(K:24-E:31)Brüksel tüp bebek

benide ekleyebilirmisiniz...vereliniortak

benimde ilk denememde tuttu çok şükür.dün öğrendim.isteyen herkese versin yüce RABBİM.UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ.DR LEVENT KONUR UN HASTASIYIM-SEBEPSİZ İNFERTELİTE.

Back