http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...tlu-bekleyisim-bebegimle-devam-ediyor-21.html
bu linkte canım... başlığımı değiştirdim :)
bu linkte canım... başlığımı değiştirdim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevrocum caneylom gebe
nevroooo nerelerde ..................ıyısın dımı nevrocummmmmmmmmmmm
nevronun oğluşu olacakmışş
hadı yaaaaaaaaaaaaa.......................bellı oldu demekkk..............çokk gfuzelllll...............yakışır nevroma..........
ayak bileğini burkmuş kontrole giderken göze geliyor erkek annesi :) darısı sana ablacım sonrada banaaa
deme ya...........nasıl olmuş canım ya kıyamam rabbım korusun onuda bebışınıde nevrooom bıtanedır................canım sağol inş sırayla dımı....inş bu ayın sıonunda sende baklıcennnn...........inş guzel olur herşeyyyyyyyy
nevrocum demek erkek annesi oluyorsun.hayırlısı olsun canım.bu arada çok geçmiş olsun.kendine dikkat et.
Oy ben kaynana olacak nevrosuma ne desem? opuyorumnanaktan
Kızımı versem ama bir buçuk yaş fark var derse müstakbel kaynana mafoldumben
Boşver kız büyük olunca zengin olurlarmış mı desem?
allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin.hamiş haberleri alınca mutlu oluyoruz..ohhohhhkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan.gülencim dönmüşsün hiç ses vermiyosun.bende haftaya baslıyorum kısmetse 7 sini bekliyorum.arkadaslar bizim için dua edin alah hepimize hamiş olmayı hayırlısıyla nasip etsin tabi tamamına erdirsin
figen biz,öm sayfayı bulamadım 12 sayfa ger,yede gittim bulamadım döndüm dün canım yarın puregona başlıyorum bende canım
beni negatif sonuç alanlara ekleyinn.Çok üzgünüm çoook
nevro sen bizleri gördüğünde Allah inşallah sizlerede verir de yeter bize :d