• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

el-muallim çok sevindim canım. şuan seninle bebişlerin. kaç tane transfer oldu canım? sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. hiç bırakmasınlar maşallah.
güzel haberini bekliyoruz.

ben de listede olabilir miyim? kaydirigubbakcemile2

Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)ben 32.. eşim 37
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - uzun protokol
3-Sorun ne idi (eşimde morfoloji % 1, bende pco vardı)
4-Kaç embriyo transfer edildi? 1. kalite 3 tane
5-Kaçıncı deneme? 1.denemem
6-Sonuç: çok şükür pozitif :)
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz? şuan tek tahmin ediliyor :)
8-Tedavi gördüğünüz merkez - maya tüp bebek merkezi - op. dr. osman denizhan özgün

el-muallim çok sevindim canım. şuan seninle bebişlerin. kaç tane transfer oldu canım? sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. hiç bırakmasınlar maşallah.

canım çok sagool............üç tane beşinci gun emruıyısu verıldı.........inş tutunurlar rabbım ol der inş.................canım teş ederımmmmm.........rabbım razı ols.......sen nasılsın .............keseyı gordunmu.........öptttt

canım çok sagool............üç tane beşinci gun emruıyısu verıldı.........inş tutunurlar rabbım ol der inş.................canım teş ederımmmmm.........rabbım razı ols.......sen nasılsın .............keseyı gordunmu.........öptttt

maşallah inş 3üde tutunurlar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: cnm 5. gün embriyosu olunca dahamı iyi oluyormuş

el muallaim inşallah hayırlı pozitif sonuç alırsın canım rabbim bebişlerini sana sıkı sıkı tutundursun inşallah

genetik bir problem mi vardı canım? 5. günü beklediniz. çok sık rastlanmıyor ama duyuyorum. inşallah doğdukları günü de görürüz canım. :1closedeyes:

ben henüz görmedim canım. test günü 3 hafta sonra demişti osman hocam.
iyiyim ama erkenden uyuyorum, ya da uyuyup kalıyorum. progestanın etkileri hiç hafiflemedi bende, bir de gebelik belirtileri başladı. serseri mayın gibi geziyorum ortalıkta işte kaydirigubbakcemile3

nevrocum şu anketi düzeltelim yanlış olmuş.
ben 2kez nisada biri uzun biri kısa tedavi gördüm sonuçlar negatif.
şimdi tedavim kısa protokol mayada uygulandı
dr.um osman denizhan özgün.
sayı azlığı ve morfoloji bozuk bendede rezerv az.
ama cok şükür 1tanesi 1.kalite 2tanesi 2.kalite 3embriyo transfer edildi
şimdi 8.gün test sonucuma göre dr.um üçüz olabilir dedi.daha 12.gün testimi yapmadım
yarın test yapıcam bebiş sayısını keseleri görünce yazarım inşallah.
bu benim 3.denemem:CüvCüv:

esel ne yapıyorsun? nasılsın? sen de uyuyor musun benim gibi sürekli? kaydirigubbakcemile3

canım valla iyiyim desem yalan olur sanırım aynen senin gibiyim uyuyorum sürekli uyanık olduğumdada nete bakıyorum iişte.tam kendimi toparlıyorum sabah ki ilacın etkisi geciyor 4deki ilacı alıyorum onun etkisi başlıyor kaydirigubbakcemile3

canımm....uç tane bakalım canım inş tutunurlarrr..........bırkmazlarrrrrrrr.........sen nasılsın canım bolbol sende dınlennn

arkadaşlar herkes nasıl hamişler uyuyoooo galıba..............uyuyunnnn ...buyutun guzelce............inş bız bekleyenlerde guyzel haber alırızzz

aman ıyı ol canım...bende yatıyırum yanıdabılgısayar....... yarın artık hafıf ış yaoparımm......bıde sonuç alsam hayırlısıylaa...en zoru bu kısmıı beklemekk.....sen bol bol sut iç canım uyu boşver gececehkk inş

ben de listede olabilir miyim? kaydirigubbakcemile2

Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)ben 32.. eşim 37
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - uzun protokol
3-Sorun ne idi (eşimde morfoloji % 1, bende pco vardı)
4-Kaç embriyo transfer edildi? 1. kalite 3 tane
5-Kaçıncı deneme? 1.denemem
6-Sonuç: çok şükür pozitif :)
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz? şuan tek tahmin ediliyor :)
8-Tedavi gördüğünüz merkez - maya tüp bebek merkezi - op. dr. osman denizhan özgün

Canım ekledim listemize. Tebrik ediyorum. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Sağlıkla kucaklarsın inşallah yavrunu bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrocum şu anketi düzeltelim yanlış olmuş.
ben 2kez nisada biri uzun biri kısa tedavi gördüm sonuçlar negatif.
şimdi tedavim kısa protokol mayada uygulandı
dr.um osman denizhan özgün.
sayı azlığı ve morfoloji bozuk bendede rezerv az.
ama cok şükür 1tanesi 1.kalite 2tanesi 2.kalite 3embriyo transfer edildi
şimdi 8.gün test sonucuma göre dr.um üçüz olabilir dedi.daha 12.gün testimi yapmadım
yarın test yapıcam bebiş sayısını keseleri görünce yazarım inşallah.
bu benim 3.denemem:CüvCüv:

Tamam tatlım düzelttim. :lepi: :lepi: :lepi: Üçüzler mi geliyor yoksaaaaaa. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Back