Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

Hımmmmm bende Nevrosky'den haber vardır diye koştum geldim ama henüz bişicik yokmuş....Neyse güzel haberler versinde biraz geç versede olur:)))
Ne heyecan ne stres vardır şimdi.ınşallah hayırlısıyla sağlığıyla hamiledir...ınşallahhh....

Ben gene gelir bakarım bir ara:))))Kendinize iyi bakınnnn....

slm kizlar, ben yine bi negatif sonuc aldim, bi kac aya aradan sonra yine yola devam edecegim

ayşecim çok üzüldüm inan...allahım keşke nevroyla beraber seninde iyi haberlerini alsaydık da çifte bayram yapsaydık..nekadar sewindiysem de newroya bi yanım buruk kaldı senin için...inşallah senin mutlu haberlerini de paylaşıcaz bigün burda.çok güçlü ol arkadaşım...dualarım senle..

nevrocum seni burdanda kutlayim actiginda okursun
seni seviyorum bebislerinide anacim
allahim anali bayali buyutur
sag salim kucgina aldiri insallah

:sm_cool::teytey::teytey::teytey:

nevrom burdanda tebrık edeyım canım cok sevındım..:teytey::teytey:
rabbım bebıslerını ve senı korusun..
saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kizlar, ben yine bi negatif sonuc aldim, bi kac aya aradan sonra yine yola devam edecegim

canım öncelikle geçmiş olsun Rabbimin hazinesi geniştir inşallah bizlerinde bigün yürekleri hop hop edecek vede maaşallah sen sabırlı ve güçlü birisin...umudunu hiç kaybetme canım benim:1hug::1hug:

bende mayıs sonu gibi başlıyorum kızlar
tabi adet tarihlerim bana yine oyun oynamazsabenneyaptımki
ilk denememiz olacak şimdiden çoook heyecanlıyım:dance:
eşimde sadece hareket sınırda o kadar sorun yok
bende pko varbenneyaptımki düzensiz adetler kilo alma vs. vs.
inşallah sorun olmadan bebişimizle beraber bitiririz bu tedaviyi:asigim:
ben 26 eşim 30 yaşında:1hug:

allahallah nevrosky buraya yazdımı hamiş olduğunu? yoksa yazdıda benmi kaçırdım... neyse öğrendimki hamileymiş... canım benim tebrik ediyorum allah kucağın almayı nasip etsin....kaydirigubbakcemile5

Canlarım daha buraya dönemedim ben. Çok mahçubum , kusuruma bakmayın. Yüzlerce mesajım var daha cevaplanacak. Allahıma şükürler olsun. Burayı okursanız , sizler de dostlarım olarak. :asigim: :asigim: :asigim:

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...-butun-dostlarimdan-razi-olsun-hamileyim.html

Öpüyorum çok ve yoğunluğum geçince döneceğm inşallah ve listeleri güncelleyeceğim , mesajları cevaplayacağım. Beni mazur görün lütfen. a.s.

nevrosky tebrik ediyorum rabbim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

canim nevrom guzel anne kendine fazla zorlama yavas yavas cvp verirsin msjlara.....

canım nihayet yazını şimdi okudum.... allah yolunu açık etsin... allah bebişlerine ve sana sağlık ve sıhhat versin.... ben ve benim gibi bebek hasretiyle yanan bütün arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatsın inşallah...

nevo tebirk ederim Allah hepimize nasip etsin inşallah

ben demedimmi sana baharda pıtrcıklanırsın sonra kışın meyvalarını yersin diyekaydirigubbakcemile2

çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini darısı olmayanların başınaa.s.a.s.

nevroskyden haber varmı arkadaşlar !!!!!!!!! merak ettim.....

nevrocum seni burdanda kutlayim actiginda okursun
seni seviyorum bebislerinide anacim
allahim anali bayali buyutur
sag salim kucgina aldiri insallah

:sm_cool::teytey::teytey::teytey:

nevrom burdanda tebrık edeyım canım cok sevındım..:teytey::teytey:
rabbım bebıslerını ve senı korusun..
saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allahallah nevrosky buraya yazdımı hamiş olduğunu? yoksa yazdıda benmi kaçırdım... neyse öğrendimki hamileymiş... canım benim tebrik ediyorum allah kucağın almayı nasip etsin....kaydirigubbakcemile5

canım benim çok ama çok mutlu oldum.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.

nevrosky tebrik ediyorum rabbim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

canim nevrom guzel anne kendine fazla zorlama yavas yavas cvp verirsin msjlara.....

nevo tebirk ederim Allah hepimize nasip etsin inşallah

Canlarımmm ancak dönebiliyorum mesajlarınıza. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hamile arkadaşlarımız bebeklerini sağlıkla kucaklasınlar. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bebek yolu gözleyen arkadaşlarımız da tez zamanda bu mutluluğu tatsınlar. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualarımız sizlerle artık. Tedavide olan ve tedaviye başlayacak olan arkadaşlarımıza çok daha fazla dua edeceğiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hepinizi öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz Güzel dilek ve dualarınıza AMİNNN diyorummm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım negatif sonuç alman hepimizi çok üzdü. Ama toparlandığını biliyorum. Sen çok güçlü bir kadınsın. Seni tebrik ediyorum. Şeniz Şeniz Şeniz Seninle konuştuğumuz gibi. İnşallah daha güzel olacak herşey. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bebişimmm hoşgeldinn. :1hug: :asigim:Sen de tedaviye başlayacaksın hayırlısıyla. Çok heyecanlı bir durum. İnşallah güzel başlar ve güzel sonuçlanır. Dualarımız seninle olacak bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrosky benide listene ekle canım
1) ben 28 eşim 28
2) uzun protokol uygulandı
3) erkek infertilitesi
4) 4 embryo transfer edildi hepsi 1. kalite idi
5) 3.denememdi
6) pozitif
7) 1 tane
8) fertijin tüp bebek merkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…