Arkadaşlar biz de bugün hastaneye kürtaj iğnesi vurdurmaya gittik ama dr keseyi gördüğünü söyledi. İnanamadım ben kürtaj olmayı beklerken...... Dr biraz daha bekleyelim dedi hala düşük riski var tabi gidebildiği yere kadar gitsin. bu umut bile yetti bana inş devam eder
negatif listesine alabilirsin beni olmadı neyazikki
canım seni takip ediyordum..maşallah çok sewindimmm.buda bi mucize..inşallah bebeğin senledir..
hamile kalan arkadaşları candan kutluyorum arkadaşlar....... bende dün iğnelerime başladım. hayırlısı inşallah bakalım...
nevrocum bak hislerim doğru çıkıyor benim...inşallah sana söylediklerim de doğru çıkar..çok istiyorum bunu..sadece bebek değil hayatta istediğin herşeye ulamanı tüm kalbimle diliyorum canım sevgiler...:teytey::teytey:
Arkadaşlar biz de bugün hastaneye kürtaj iğnesi vurdurmaya gittik ama dr keseyi gördüğünü söyledi. İnanamadım ben kürtaj olmayı beklerken...... Dr biraz daha bekleyelim dedi hala düşük riski var tabi gidebildiği yere kadar gitsin. bu umut bile yetti bana inş devam eder
negatif listesine alabilirsin beni olmadı neyazikki
insallah bizlerde senin gibi beklemedimiz anda hamile kaliriz
allah kucagina almayi nasip etsin canim
bende bugün negatif sonuc alanlardanım ilk denememdi sebepsiz infertlite-yas esimde bende 30- 1.kalite 2adet emriyo transfer edildi ileride tekrar deneyecegim anadolu hastanesi tüpbebek merkezi antalya
nevrosky inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Listede belirsiz olan o 4. denemem bugün NEGATİF olarak belli oldu.
üzüldüm arzum.... umudunu yitirme canım.....
arkadaşlar bişey sorucam... bu tedaviye başlamadan önce folik asit kullanıyordunuz değilmi? peki sizin folik asit kaç mg? dr um bana 5mg lık vermiş. ama bugün bir yazı okudum en az günlük 400mg lık folik asit almalıymışız. bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?
nevrosky ilacın adıda folbiol diye bişey.... ama belki dr bunu uygun görmüştür nebileyim... hani yaşımda 35 ya belki daha fazla ihtiyacım vardır diye tedirgin oldum....
merhaba bende negatif listesine ekleniceklerdenim
ben 29 eşim 40 yaşında
bende adet düzensizliği eşimde sperm şekil bozukluğu var
kısa protokol uygulandı ama ilk olarak az dozla ilaca başlayıp sonradan yüksek doza geçildği için gün olarak uzama oldu.
anadolu yakasında euro fertil üreme merkezinde oldum ilk tedavimi
malesef sonradan yüksek doz ilaca geçtiğim için 7 yumurta toplandı
3'ü döllendi 2 tane iyi kalite embriyo transfer edildi
2.tedavimi nisan sonu mayıs başı gibi başka bir hastanede yaptırmayı düşünüyorum
rabbim bu yola çıkmış herkesin yardımcısı olsun kucaklarına bebişler versin
nevrosky ilacın adıda folbiol diye bişey.... ama belki dr bunu uygun görmüştür nebileyim... hani yaşımda 35 ya belki daha fazla ihtiyacım vardır diye tedirgin oldum....
Amin canım , İnşallahhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:teselli: :çok üzgünüm: Üzüldük canımm. Allah sabır versinn. Sanki hissetmiş gibiydin. Ama bir daha denersen ne olur ümitsiz hiçbirşey düşünme. Allahın izniyle olacak de. a.s.
Canım ben transferden sonra başladım. 400 mg olanına. 5 mglığını ilk kez senden duydum. :uhm:
canım bence yeni bi liste yap boydaaaaaan boya hem benide unutmuşsun güzelim ikizlerimi yazmamışsın 16 haftamız bitti ilk denememiz çok şükür rabbime herkese nasip etsin inşallah
Canım ben folicplus diye birşey kullanıyorum. Onu bilmiyorum. :uhm:
Canım inşallah ikinci tedavinde bebeğine ya da bebeklerine kavuşursun. Allah yardımcın olsun , gönlünüze göre versin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq:amiiiinnnrabbim hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?