selam dostlar..........nasılsınız nevrocum nasılsın.bılıyorum gunler geçmıyooo şimdi sana ama inş sonu guzel olacak.........rabbım herkese hayırrlısın versın.en guzelını nasıp etsin........kısa zamanda........
amin canım ya.... arkadaşlar bana çok acil söylermisiniz? puregon iğnemin 4. günü ve benim kasıklarımda çok ağrı var.. böyle oluyormuydu hatırlamıyorum...normalmi bu arkadaşlar...
aman benim sağ yumurtalık yok... herhalde solda coştu.... iyi bari bu ilaçların işe yaradığını gösteriyor demekki... sevindim.... hadi bakalım nevrosky salıyada az kaldı.... inşallah alıcaz sendende güzel haberler....
çokk......sevındım canım oh ne guzelll.........rabbım dahada kolaylaştırsın inşşşşşş..........ve sevındırsın..........dua ile........Valla canım aslında günler güzel ve çabuk geçiyor. :lepi: Rabbim yükümü hafifletiyor. Günleri de eritiyor. Şükürler olsun. :Saruboceq: Salıya az kaldı. İnşallah güzel haberler almayı ve vermeyi nasip eder Rabbim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Valla canım aslında günler güzel ve çabuk geçiyor. :lepi: Rabbim yükümü hafifletiyor. Günleri de eritiyor. Şükürler olsun. :Saruboceq: Salıya az kaldı. İnşallah güzel haberler almayı ve vermeyi nasip eder Rabbim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çokk......sevındım canım oh ne guzelll.........rabbım dahada kolaylaştırsın inşşşşşş..........ve sevındırsın..........dua ile........
canım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.böyle günler su gibi akıp geçiyorsa iyiye işaret.inşallah salı günü mutlu haberlerini alırız.
merhaba ben yeni üye oldum. açıklanamayan infertilite. 6 ay önce uzun protokolle hamile kaldım. 9 haftalık düşük yaptım. bu ay dondurulmuşlarla denedim. geçen hafta sonuç aldım. kimyasal gebelik. şu an depresyonda sayılırım. bir daha denermiyim bilmiyorum? bu arada nevrosky seni tebrik ederim. transfer sonrası çok sakin ve sabırlı bekliyorsun. umarım rabbim yüzünü güldürür. ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. eşim biraz yüzüm gülsün diye her yolu deniyor ama olmuyor. sonunda oda pes etti...belkide normal yoldan olmasını beklemek daha mantıklı. yüce rabbim nasip ederse olur.o tedaviyi sil baştan yaşamak, gün saymak, çok yoruldum artık
merhaba ben yeni üye oldum. açıklanamayan infertilite. 6 ay önce uzun protokolle hamile kaldım. 9 haftalık düşük yaptım. bu ay dondurulmuşlarla denedim. geçen hafta sonuç aldım. kimyasal gebelik. şu an depresyonda sayılırım. bir daha denermiyim bilmiyorum? bu arada nevrosky seni tebrik ederim. transfer sonrası çok sakin ve sabırlı bekliyorsun. umarım rabbim yüzünü güldürür. ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. eşim biraz yüzüm gülsün diye her yolu deniyor ama olmuyor. sonunda oda pes etti...belkide normal yoldan olmasını beklemek daha mantıklı. yüce rabbim nasip ederse olur.o tedaviyi sil baştan yaşamak, gün saymak, çok yoruldum artık
kıss sen hala bu konudamısınüzüldüm arzum.... umudunu yitirme canım.....
arkadaşlar bişey sorucam... bu tedaviye başlamadan önce folik asit kullanıyordunuz değilmi? peki sizin folik asit kaç mg? dr um bana 5mg lık vermiş. ama bugün bir yazı okudum en az günlük 400mg lık folik asit almalıymışız. bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?
yazmasamda takipciyimRabbim sana bağışlasın yavrunu inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Amiiiiin inşallah hepimize!!!!!!!:sm_cool:
yazmasamda takipciyim
İnşallah Allah yardım edecek sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?