Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

ay ağzından bal damlıyo egelii. kaydirigubbakcemile5 ... inşallah bende senin gibi sevinirim canım ya... kaydirigubbakcemile3

inşllahh canımmmm allahın izniyle sende sevinicennn gör bakkkk ben ianiorum sende inan hihoyyyt

egeli'yi boyle zip zip ziplarken moral buluyorum valla! sakin ziplamaktan vazgecme (sadece forumda tabii, gercekte ziplamasan iyi olur:)

a.s.

canımm benimmmm merak etmeee sadece burda zıplıyomm,,aslındaaa yerimdede zıplamamk için zor tutuom kendimiii hele birde heryerde kolbastı-hoptek oynuolar yaaa çıldırıom valla bende yattığım yerden oynuom zıplıommmm hihoyyyt

:roflol: agir halay cek sen de. boyle yavas yavas

hihoyyythihoyyyt

öle yapiorum zatennn dayıları gibii bende bebişlerimee zeybek öğretiomm

hani ağır oyun yaa anca bu vaziyette onu oynayabiliommmm kaydirigubbakcemile3

egeli nasılsın nasıl gidiyor hamilelik yarın benimde test günüm heyecan dorukta bekliyorum?

iimm canımmmm aynı tepomda herşey devam ediooooo..seni çok ii anliorumm..yatmadan ılık bi duş al ve rahat uyu,,heycan yapma,,dualarım seninle...güsel haberlerle dönücen inş hihoyyyt

nevro hamilelik nasıl gidiyor yoksun anlaşılan 3.cü sayfaya düşmüşüz
yokluğun belli etmeye başlamış bileeeeeeeeee

Arkadaşlar sizlere haber vereyim dedim. Bir hafta olacak uğrayamadım. Geçen hafta geçirdiğim yüz felcinden dolayı gözlerim rahatsız. Bilgisayara oturamıyorum. Arada gelmeye çalışacağım. Bilginiz olsun. Hani hamile kaldı da bizleri unuttu gitti diye düşünmeyin sakın. Allaha emanet olun. Şeniz

ay çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm şimdi
boş ver hayatım girmsende olur ama çok merak ettim şimdi lütfen ara ara bilgi ver olurmu
bebişin nasıl moralini bozmuyorsun inşallah
kendine ve bebişine çok dikkat et
tekrar çok geçmiş olsun öptüm

Nevrosky canım önclikle tebrik ediyorum. Uzun zamandır kk ye giremiyordum hamileliğini yeni öğrendim. Ayrıca geçirdiğin rahatsızlıktan dolayı çok üzüldüm geçmiş olsun kendine iyi bak
Ben10 gündür Ankaradaydım herşey aksi gitti. ve en sonunda dış gebelik olduğu ortaya çıktı ve ptesi günü ameliyat oldum. Bugün de evime döndüm.

canım şimdi okudum çok çok geçmiş olsun acil şifalar...bebişe dikkat et..

nevrocum buda nerden çıktı böyle....aa durup dururken neden yüz felci olmuşsunki..... geçmiş olsun canım.... bebişine dikkat !!!!

çok çok geçmiş olsun canım.inşallah biran evvel sağlığına kavuşursun.senin şimdi bizi değil kendini düşünme zamanın tatlım.

canım çok geçmiş olsun.sen kendine ve bebeğine çok dikkat et.en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…