• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

selam dostlar..........nasılsınız nevrocum nasılsın.bılıyorum gunler geçmıyooo şimdi sana ama inş sonu guzel olacak.........rabbım herkese hayırrlısın versın.en guzelını nasıp etsin........kısa zamanda........

Valla canım aslında günler güzel ve çabuk geçiyor. :lepi: Rabbim yükümü hafifletiyor. Günleri de eritiyor. Şükürler olsun. :Saruboceq: Salıya az kaldı. İnşallah güzel haberler almayı ve vermeyi nasip eder Rabbim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım ya.... arkadaşlar bana çok acil söylermisiniz? puregon iğnemin 4. günü ve benim kasıklarımda çok ağrı var.. böyle oluyormuydu hatırlamıyorum...normalmi bu arkadaşlar...

amin canım ya.... arkadaşlar bana çok acil söylermisiniz? puregon iğnemin 4. günü ve benim kasıklarımda çok ağrı var.. böyle oluyormuydu hatırlamıyorum...normalmi bu arkadaşlar...

Canım yumurtaların büyüyor. Yumurtan da çoksa ağrı olur tabi. Bence endişilenecek birşey yok. a.s. Hatta sevinmek lazımm. :teytey:

aman benim sağ yumurtalık yok... herhalde solda coştu.... iyi bari bu ilaçların işe yaradığını gösteriyor demekki... sevindim.... hadi bakalım nevrosky salıyada az kaldı.... inşallah alıcaz sendende güzel haberler....

aman benim sağ yumurtalık yok... herhalde solda coştu.... iyi bari bu ilaçların işe yaradığını gösteriyor demekki... sevindim.... hadi bakalım nevrosky salıyada az kaldı.... inşallah alıcaz sendende güzel haberler....

İnşallah hepberaber canımmmmmm. :teytey: :teytey: :teytey:

Valla canım aslında günler güzel ve çabuk geçiyor. :lepi: Rabbim yükümü hafifletiyor. Günleri de eritiyor. Şükürler olsun. :Saruboceq: Salıya az kaldı. İnşallah güzel haberler almayı ve vermeyi nasip eder Rabbim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çokk......sevındım canım oh ne guzelll.........rabbım dahada kolaylaştırsın inşşşşşş..........ve sevındırsın..........dua ile........

canım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.böyle günler su gibi akıp geçiyorsa iyiye işaret.inşallah salı günü mutlu haberlerini alırız.

merhaba ben yeni üye oldum. açıklanamayan infertilite. 6 ay önce uzun protokolle hamile kaldım. 9 haftalık düşük yaptım. bu ay dondurulmuşlarla denedim. geçen hafta sonuç aldım. kimyasal gebelik. şu an depresyonda sayılırım. bir daha denermiyim bilmiyorum? bu arada nevrosky seni tebrik ederim. transfer sonrası çok sakin ve sabırlı bekliyorsun. umarım rabbim yüzünü güldürür. ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. eşim biraz yüzüm gülsün diye her yolu deniyor ama olmuyor. sonunda oda pes etti...belkide normal yoldan olmasını beklemek daha mantıklı. yüce rabbim nasip ederse olur.o tedaviyi sil baştan yaşamak, gün saymak, çok yoruldum artık :delphin:

çokk......sevındım canım oh ne guzelll.........rabbım dahada kolaylaştırsın inşşşşşş..........ve sevındırsın..........dua ile........

Aminnn canımm , inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Rabbim sana bağışlasın yavrunu inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.böyle günler su gibi akıp geçiyorsa iyiye işaret.inşallah salı günü mutlu haberlerini alırız.

İnşallah canımmm. :Saruboceq: Yatıcam kalkıcam , yatıcam kalkıcam ; sonucu alıcam hayırlısıyla. :asigim:

merhaba ben yeni üye oldum. açıklanamayan infertilite. 6 ay önce uzun protokolle hamile kaldım. 9 haftalık düşük yaptım. bu ay dondurulmuşlarla denedim. geçen hafta sonuç aldım. kimyasal gebelik. şu an depresyonda sayılırım. bir daha denermiyim bilmiyorum? bu arada nevrosky seni tebrik ederim. transfer sonrası çok sakin ve sabırlı bekliyorsun. umarım rabbim yüzünü güldürür. ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. eşim biraz yüzüm gülsün diye her yolu deniyor ama olmuyor. sonunda oda pes etti...belkide normal yoldan olmasını beklemek daha mantıklı. yüce rabbim nasip ederse olur.o tedaviyi sil baştan yaşamak, gün saymak, çok yoruldum artık :delphin:

Canım hoşgeldinn. :1hug: Yaşadığın şeylerin yükü ağır elbet. Bunları unutacak , atlatacak , tekrar yola çıkacak gücü Rabbim verecektir. İnşallah bu toparlanma sürecinde bir mucize olur da ; meleğine kavuşursun tatlım. Hayırlısıyla ve sağlıkla. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Hakkımdaki güzel dileklerin için de çok teşekkürler bitanemm. :asigim: Aminn , inşallahhh. :Saruboceq:

Canım gerçekten çok üzüldüm ama sen böyle pes edersen olmazki! ben de ilk iki denememde negatif sonuç aldım. 3. denemem de pozitif ama sorunlu devam ediyor ve her an onu da kaybedebilirim 1 hafta önce ben de aynı şeyleri burada yazmıştım ama şimdi bu olmazsa bile tekrar denemeye hazırım. Eminim sen de 1 hafta sonra toparlanıp yeniden denemeye hazırlıklı olacaksın lütfen pes etme senin moralin bu yolda çok önemli. merak etme en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın

üzüldüm arzum.... umudunu yitirme canım.....

arkadaşlar bişey sorucam... bu tedaviye başlamadan önce folik asit kullanıyordunuz değilmi? peki sizin folik asit kaç mg? dr um bana 5mg lık vermiş. ama bugün bir yazı okudum en az günlük 400mg lık folik asit almalıymışız. bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?
kıss sen hala bu konudamısın
relax relax yahuu

Amiiiiin inşallah hepimize!!!!!!!:sm_cool:

Amiiiiin inşallah hepimize!!!!!!!:sm_cool:
yazmasamda takipciyim
İnşallah Allah yardım edecek sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

gülencim çok güldüm ya... çok yerde geziyorum ya... heryerde karşılaşıyoruz demi.... yok canım ya gayet sakinim:delphin: ama bir ara yumurtalar patlıyacak herhalde sandım kafamçokkarıştı çok ağrım vardı..... eh bakalım senide görücezzz :içelim:

yazmasamda takipciyim
İnşallah Allah yardım edecek sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla bu zor günleri bir atlatabilsek hala düşük tehlikesi var ama Allahtan da ümit kesilmez. Allahımız hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün inş.

bu arada arkadaşlar kasıklarımın neden bu kadar ağrıdığı şimdi ortaya çıktı..... dr dr kontrolündeydim..... benim sadece tek tarafta yumurtam var.. ve o yumurtadanda 15-20 arası yumoşlarım oluşmuş.... dr bile güldü. çok iyi dedi.... şimdi allah izin verirse cumartesi yumoşlarım toplanacak bakalım... salı günüde transfer allahın izniyle.....

nevrooooooooooooooo nerdesin canım. bugün test günün de hadi bi bilgi ver. hamilesin biliyorum da... :teytey::teytey: olsun bide değerini duyalım dimi belkim üçüz felandır. :sm_cool: hadi hayırlısı canım merakla bekliyoruz.:1hug:

Back