Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

selam arkadaşlar benimde cumartesi yumoşlar toplandı... 14 tane toplanmış... 10 tanesi işleme alınmış.... çok merak ediyorum bakalım ne olacak... yarın transferim var..allahın izniyle gidip bebişlerimi alıp gelicem...

Selam canım yumoşlar toplanmış güzel güzelde bölünmüşler Allahın izniylede yarın transferin varmış inşallah herşey yolunda gider Allah yardımcın olsun sonucuda çok güzel olur inşallah hep pozitif ol olurmu aklına hiç kötü şeyler getirme:1hug:

Mrb arkadaslar bugun 14. lucrinimi bugun oldum ama hala regl olmadım ne yapamam lazım arkadaslar bu sekılde gecıken varmı

aymes tsk ederım canım
doktorumla gorustum oluncaya kadar lucrıne devam dedı.beklıyorum artık.ben sıtede yenıyım senın ılk denemenmı problm neydı

nevrosky canım senin adına cok sevindim Rabbim dularımızı kabul etsin darısı başımıza inşallah

nevrosky canımmmmm güzel haberini öğrenmek için ilk sayfayı açtım ve içimden inşallah ismini burada okurum diye geçirdim , şükürler olsun denemenden olumlu sonuç almışsın :Saruboceq:
Allah sağlıcakla , sorunsuz ve zamanında kucağınıza almayı nasip etsin , darısı tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin başına .....

selam benide listeye ekleyin erkek infertilitesi morfoloji ve sayı azlıgı 5.ci denemem cuma günü yumoşlarım toplandı 5 tane vardı 4 ü işleme alındı ve 4 tanesi de döllenmiş ve yarın transferim var

nevrosky benide listene ekle canım
1) ben 28 eşim 28
2) uzun protokol uygulandı
3) erkek infertilitesi
4) 4 embryo transfer edildi hepsi 1. kalite idi
5) 3.denememdi
6) pozitif
7) 1 tane
8) fertijin tüp bebek merkezi

Canım ekledim seni de Pozitif Sonuç Alanların Listesine. Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah bitanemmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Mrb arkadaslar bugun 14. lucrinimi bugun oldum ama hala regl olmadım ne yapamam lazım arkadaslar bu sekılde gecıken varmı

Canım benim kısa protokol olduğu için bilemiyorum. :uhm: :uhm: :uhm:

nevrosky canım senin adına cok sevindim Rabbim dularımızı kabul etsin darısı başımıza inşallah

Sağol bitanemm. Allah razı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sen de tez zamanda bu sevinci yaşarsın dilerim canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım şükürler olsun ki Rabbim nasip etti. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bağışladı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Biz hamişşlerin de sağlıkla kucaklarına almalarına yardım etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İlgine çok teşekkür ediyorum. :asigim: :asigim: :asigim: Sen de bebeğini sağlıkla kucaklarsın inşallah bitanemm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım dualarımız seninle. Allah yardımcınız olsun. İnşallah buluşmanız çok güzel olur ve doğuma adar da hiç ayrılmazsınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam benide listeye ekleyin erkek infertilitesi morfoloji ve sayı azlıgı 5.ci denemem cuma günü yumoşlarım toplandı 5 tane vardı 4 ü işleme alındı ve 4 tanesi de döllenmiş ve yarın transferim var

Canım ekledim seni de listemize. İnşallah transferin başarılı geçer ve pozitif sonuç alanlar arasına ekleriz seni de. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah yardımcınız olsun. Dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kız sen bu saatte haaala ayakta mıydınklava:
Gebişsin kıııız,uyu da büyüüüü:CüvCüv:
:1hug:

bende varımmmmmmm hihoyyyt

ilk tüp bebek denemem.izmir özel ege tüp bebek merkezi.Dr um Kağan Bozkurt

sorun kanallarım tıkalıydı,kısa prtokol oldu.transferim 21 marttı 3 embriyo koydular nisan 3 de sonucu öğrendik hamileyimmmmmmmmm

Canım tebriklerrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: Allah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ekledim seni de listemize.

kızlar yaşım 29 eşim 32 erkek infertilitesi 1.micro çapa negatif,2.micro memorial hale hanım dış gebelik ameliyat olalı 9 gün oldu sol tüpüm alındı iki denemedede 3 embriyo kondu embriyo kaliteleri iyiydi.demekki biraz daha bekleyecekmişiz ama bana öyle geliyorki çok beklemeyeceğiz

Canım tebriklerrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: Allah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ekledim seni de listemize.

ççookkk teşşekürlerrrrrrrr canımm çooook sağol hihoyyyt

Nevro kis bu kuzenim icin bunuda ekle adivican yaz nicke :)
1-hanim 29 kuzenim29
2-kis protokol
3-hanimda yumurta rezervi az,erkek azosperm
Yarin yumoslar toplancak ve esi mikrotese olacak.gelinimizde3yumurta olusmus bakalim
Hwyirlisiyla ins olacak

arkadaşlar benimde 31 martta transferim yapıldı... 4 tane 1. kalite embriyo transfer ettiler... bugün 5. günüm ama yatmıyorum sürekli..... inşallah 12 nisanda allahım banada nasip eder hamileyim demeyi....:Saruboceq:

arkadaşlar benimde 31 martta transferim yapıldı... 4 tane 1. kalite embriyo transfer ettiler... bugün 5. günüm ama yatmıyorum sürekli..... inşallah 12 nisanda allahım banada nasip eder hamileyim demeyi....:Saruboceq:

inş canımmm inşş seninde ii haberlerini buradaaa hepberaberr kutlıycazz gör bakk hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…