10.gün sonucum 253 ...hamileyim...inanamıyorum hala.. çok mutluyum sonucu dün öğrendim..darısı tüm isteyenlerin başına ..tedavide ve beklemede olan herkese kolaylıklar diliyorum...
Merhaba,ben 32 eşim 35 yaşında.İlk denemem gürgan klinikte tek embriyo ile oldu,kısa protokol,sorun erkeke infertilitesi,sonuç negatif,ikinci denemem Genart tüp bebek merkezi ,uzun protokol, 4 iyi kalite embriyo,sonuç kimyasal gebelik,tam 3. denememe başlayacaktım kendiliğinden hamile kaldım,şuan 11 haftalık hamileyim.Allah tüm isteyenlere bize gönderdiği gibi bir mucize göndersin işallah,umudumuzu kaybetmeyelim...
simaysi allah tamamına erdirsin..ne güzel bi mucize..inşallah darısı bize.sayımıydı morfolojimiydi sorun?
simaysi ve xolix06 ikinizi de çok tebrik ediyorum
simaysi ve xolix06 ikinizi de çok tebrik ediyorum
Çok teşekkürler,hem morfoloji sıfırdı,hemde hareketli sayısı %7 idi,ayrıca sayıda düşüktü,ama herşey kafada bitiyor,rahat bıraktığınız an oluyor.Denemekten vazgeçmemek lazım...
10.gün sonucum 253 ...hamileyim...inanamıyorum hala.. çok mutluyum sonucu dün öğrendim..darısı tüm isteyenlerin başına ..tedavide ve beklemede olan herkese kolaylıklar diliyorum...
Merhaba,ben 32 eşim 35 yaşında.İlk denemem gürgan klinikte tek embriyo ile oldu,kısa protokol,sorun erkeke infertilitesi,sonuç negatif,ikinci denemem Genart tüp bebek merkezi ,uzun protokol, 4 iyi kalite embriyo,sonuç kimyasal gebelik,tam 3. denememe başlayacaktım kendiliğinden hamile kaldım,şuan 11 haftalık hamileyim.Allah tüm isteyenlere bize gönderdiği gibi bir mucize göndersin işallah,umudumuzu kaybetmeyelim...
Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
****Ben 31 Eşim 33
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
****kısa taze
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
****KADIN: tüpler tıkalı
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
****3 EMRİYO.3 ÜDE 1 KALİTE DEMİŞTİ DOKTORUM.
5-Kaçıncı deneme?
****4.DENEME
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
****3 deneme negatif 4. deneme cuma belli olacak muhtemelen negatif umudum yok
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
***????
8-Tedavi gördüğünüz merkez
**** 1. BAHÇECİ 3. DENEME ACIBADEM CEM DEMİREL
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?
DURMAK YOK YOLA DEVAM
Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
****Ben 31 Eşim 33
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
****kısa taze
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
****KADIN: tüpler tıkalı
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
****3 EMRİYO.3 ÜDE 1 KALİTE DEMİŞTİ DOKTORUM.
5-Kaçıncı deneme?
****4.DENEME
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
****3 deneme negatif 4. deneme cuma belli olacak muhtemelen negatif umudum yok
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
***????
8-Tedavi gördüğünüz merkez
**** 1. BAHÇECİ 3. DENEME ACIBADEM CEM DEMİREL
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?
DURMAK YOK YOLA DEVAM
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin...
çoook tebrik ederim canım..maşallahhh:)
Canımmmmm tebriklerrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: Çoook ama çoooook sevindik. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Allahın izniyle çoğul gibi gözüküyor. Sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyoruz canım arkadaşımm. :Saruboceq: :Saruboceq:a.s.
kızlar teşekkürler allah herkese yaşatsın bu duyguyu..
nevrocum bak hislerim doğru çıkıyor benim...inşallah sana söylediklerim de doğru çıkar..çok istiyorum bunu..sadece bebek değil hayatta istediğin herşeye ulamanı tüm kalbimle diliyorum canım sevgiler...:teytey::teytey:
insallah bizlerde senin gibi beklemedimiz anda hamile kaliriz
allah kucagina almayi nasip etsin canim
Ayşecim herşey yolunda gidiyomuş diğer topikte okudum çok sevindim canım inşallah mutlu sona yaklaşıyosundur.:1hug:
Canım aramıza hoşgeldin. :1hug: İnşallah yeni denemeniz son denemeniz olur. Pozitifi görüp , bebeğinizi ya da bebeklerinizi sağlıkla kucaklarsınız. :Saruboceq:
Canım hoşgeldin. Tedaviye başlarken tekrar hatırlatırsan ekleyelim canım listemize. Önceden kayıt yapmıyoruz. a.s. İnşallah Allah gönlünüze göre verir canım. :Saruboceq:
Canım sen de hoşgeldinn. :1hug: İnşalah 2 gün sonra seni Pozitif Sonuç Alan Arkadaşlarımızın arasına alırız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?