• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

Arkadaşlar biz de bugün hastaneye kürtaj iğnesi vurdurmaya gittik ama dr keseyi gördüğünü söyledi. İnanamadım ben kürtaj olmayı beklerken...... Dr biraz daha bekleyelim dedi hala düşük riski var tabi gidebildiği yere kadar gitsin. bu umut bile yetti bana inş devam eder

canım seni takip ediyordum..maşallah çok sewindimmm.buda bi mucize..inşallah bebeğin senledir..

bende bugün negatif sonuc alanlardanım ilk denememdi sebepsiz infertlite-yas esimde bende 30- 1.kalite 2adet emriyo transfer edildi ileride tekrar deneyecegim anadolu hastanesi tüpbebek merkezi antalya

canım seni takip ediyordum..maşallah çok sewindimmm.buda bi mucize..inşallah bebeğin senledir..

yşk ederim canım gerçekten bu bir mucize ve inş sonuna kadar da devam eder şu an büyük dileğim bu. İnşallah sen de en kısa zamanda bebeğinin müjdesini alırsın

hamile kalan arkadaşları candan kutluyorum arkadaşlar....... bende dün iğnelerime başladım. hayırlısı inşallah bakalım...

Canım hayırlı olsun. İnşallah yolun sonunda bebişlerine kavuşacaksın Allahın izniylee. Dualarım seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrocum bak hislerim doğru çıkıyor benim...inşallah sana söylediklerim de doğru çıkar..çok istiyorum bunu..sadece bebek değil hayatta istediğin herşeye ulamanı tüm kalbimle diliyorum canım sevgiler...:teytey::teytey:

Canım benimm ; gerçekten hislerin doğru çıktı. İnşallah canım , Aminnn. Çok isterim elbettt. :teytey: Sağol canımm o güzel dileklerin için. Öpüyorum çoook Şeniz

Arkadaşlar biz de bugün hastaneye kürtaj iğnesi vurdurmaya gittik ama dr keseyi gördüğünü söyledi. İnanamadım ben kürtaj olmayı beklerken...... Dr biraz daha bekleyelim dedi hala düşük riski var tabi gidebildiği yere kadar gitsin. bu umut bile yetti bana inş devam eder

Canım inşallah mucize olacak. O da mucize bebek olacak. Sıkı sıkı tutunacak herşeye inat. Çok sevindimm canım yaa. Bir umut doğdu. İnşallah Rabbim bağışlar. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

negatif listesine alabilirsin beni olmadı neyazikki

Üzüldüm canım. :çok üzgünüm: Allah sabır versin. Güç versin. Yeniden deneme imkanı versin. İnşallah bebeğiniz doğal yoldan mucize yapar da gelir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

insallah bizlerde senin gibi beklemedimiz anda hamile kaliriz
allah kucagina almayi nasip etsin canim

Aminnn canımm , inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende bugün negatif sonuc alanlardanım ilk denememdi sebepsiz infertlite-yas esimde bende 30- 1.kalite 2adet emriyo transfer edildi ileride tekrar deneyecegim anadolu hastanesi tüpbebek merkezi antalya

Üzüldüm canım senin adına da. :çok üzgünüm: Allah yolunu açık etsin. Belki mucizelerinden sana da gösterir canım. Umudunu yitirme. a.s.

fmbayhan ne güzel bir müjde bu..... inşallah tutunacak bebeğin.... hep olumlu düşün pozitif ol ve dinlen canım....

üzüldüm arzum.... umudunu yitirme canım.....

arkadaşlar bişey sorucam... bu tedaviye başlamadan önce folik asit kullanıyordunuz değilmi? peki sizin folik asit kaç mg? dr um bana 5mg lık vermiş. ama bugün bir yazı okudum en az günlük 400mg lık folik asit almalıymışız. bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?

nevrosky inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Amin canım , İnşallahhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Listede belirsiz olan o 4. denemem bugün NEGATİF olarak belli oldu.

:teselli: :çok üzgünüm: Üzüldük canımm. Allah sabır versinn. Sanki hissetmiş gibiydin. Ama bir daha denersen ne olur ümitsiz hiçbirşey düşünme. Allahın izniyle olacak de. a.s.

üzüldüm arzum.... umudunu yitirme canım.....

arkadaşlar bişey sorucam... bu tedaviye başlamadan önce folik asit kullanıyordunuz değilmi? peki sizin folik asit kaç mg? dr um bana 5mg lık vermiş. ama bugün bir yazı okudum en az günlük 400mg lık folik asit almalıymışız. bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?

Canım ben transferden sonra başladım. 400 mg olanına. 5 mglığını ilk kez senden duydum. :uhm:

nevrosky ilacın adıda folbiol diye bişey.... ama belki dr bunu uygun görmüştür nebileyim... hani yaşımda 35 ya belki daha fazla ihtiyacım vardır diye tedirgin oldum....

merhaba bende negatif listesine ekleniceklerdenim
ben 29 eşim 40 yaşında
bende adet düzensizliği eşimde sperm şekil bozukluğu var
kısa protokol uygulandı ama ilk olarak az dozla ilaca başlayıp sonradan yüksek doza geçildği için gün olarak uzama oldu.
anadolu yakasında euro fertil üreme merkezinde oldum ilk tedavimi
malesef sonradan yüksek doz ilaca geçtiğim için 7 yumurta toplandı
3'ü döllendi 2 tane iyi kalite embriyo transfer edildi
2.tedavimi nisan sonu mayıs başı gibi başka bir hastanede yaptırmayı düşünüyorum
rabbim bu yola çıkmış herkesin yardımcısı olsun kucaklarına bebişler versin

nevrosky ilacın adıda folbiol diye bişey.... ama belki dr bunu uygun görmüştür nebileyim... hani yaşımda 35 ya belki daha fazla ihtiyacım vardır diye tedirgin oldum....

Canım ben folicplus diye birşey kullanıyorum. Onu bilmiyorum. :uhm:

merhaba bende negatif listesine ekleniceklerdenim
ben 29 eşim 40 yaşında
bende adet düzensizliği eşimde sperm şekil bozukluğu var
kısa protokol uygulandı ama ilk olarak az dozla ilaca başlayıp sonradan yüksek doza geçildği için gün olarak uzama oldu.
anadolu yakasında euro fertil üreme merkezinde oldum ilk tedavimi
malesef sonradan yüksek doz ilaca geçtiğim için 7 yumurta toplandı
3'ü döllendi 2 tane iyi kalite embriyo transfer edildi
2.tedavimi nisan sonu mayıs başı gibi başka bir hastanede yaptırmayı düşünüyorum
rabbim bu yola çıkmış herkesin yardımcısı olsun kucaklarına bebişler versin

Canım inşallah ikinci tedavinde bebeğine ya da bebeklerine kavuşursun. Allah yardımcın olsun , gönlünüze göre versin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Amin canım , İnşallahhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:teselli: :çok üzgünüm: Üzüldük canımm. Allah sabır versinn. Sanki hissetmiş gibiydin. Ama bir daha denersen ne olur ümitsiz hiçbirşey düşünme. Allahın izniyle olacak de. a.s.

Canım ben transferden sonra başladım. 400 mg olanına. 5 mglığını ilk kez senden duydum. :uhm:

canım bence yeni bi liste yap boydaaaaaan boya hem benide unutmuşsun güzelim ikizlerimi yazmamışsın 16 haftamız bitti ilk denememiz çok şükür rabbime herkese nasip etsin inşallah

açelya sağol canım ya içim rahatladı biraz....

sersev79 tedavinde seni takip etmiştim.... çok şaşırdım ne çabuk 16 hafatlık oldun ya kaydirigubbakcemile5 çok sevindim allah tamamına erdirsin canım...:nazar:

canım bence yeni bi liste yap boydaaaaaan boya hem benide unutmuşsun güzelim ikizlerimi yazmamışsın 16 haftamız bitti ilk denememiz çok şükür rabbime herkese nasip etsin inşallah

Canım ben bu listeyi kendiliğimden hazırlamıyorum. İlk sayfamızda bazı sorular var. Eğer onları cevaplandıran olursa ; onları durumlarına göre ilgili yere ekliyorum. Sen bu topiğe ilk defa bugün yazmışsın. Ve bu mesajı yazmışsın. Sorulara cevap vermemişsin. Eğer cevap verseydin seni listemize eklerdim. Unutmak söz konusu değil yani. Talep gelirse ekliyoruz. Eğer sorularımızı cevaplarsan ekleriz. Listelerimiz de ilk sayfada. Allah bebeklerini sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım ben folicplus diye birşey kullanıyorum. Onu bilmiyorum. :uhm:

Canım inşallah ikinci tedavinde bebeğine ya da bebeklerine kavuşursun. Allah yardımcın olsun , gönlünüze göre versin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:amiiiinnnrabbim hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:

selam dostlar..........nasılsınız nevrocum nasılsın.bılıyorum gunler geçmıyooo şimdi sana ama inş sonu guzel olacak.........rabbım herkese hayırrlısın versın.en guzelını nasıp etsin........kısa zamanda........

Back