• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

Merhaba,ben 32 eşim 35 yaşında.İlk denemem gürgan klinikte tek embriyo ile oldu,kısa protokol,sorun erkeke infertilitesi,sonuç negatif,ikinci denemem Genart tüp bebek merkezi ,uzun protokol, 4 iyi kalite embriyo,sonuç kimyasal gebelik,tam 3. denememe başlayacaktım kendiliğinden hamile kaldım,şuan 11 haftalık hamileyim.Allah tüm isteyenlere bize gönderdiği gibi bir mucize göndersin işallah,umudumuzu kaybetmeyelim...

simaysi allah tamamına erdirsin..ne güzel bi mucize..inşallah darısı bize.sayımıydı morfolojimiydi sorun?

Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
****Ben 31 Eşim 33

2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
****kısa taze
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
****KADIN: tüpler tıkalı
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
****3 EMRİYO.3 ÜDE 1 KALİTE DEMİŞTİ DOKTORUM.
5-Kaçıncı deneme?
****4.DENEME
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
****3 deneme negatif 4. deneme cuma belli olacak muhtemelen negatif umudum yok
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
***????
8-Tedavi gördüğünüz merkez
**** 1. BAHÇECİ 3. DENEME ACIBADEM CEM DEMİREL

9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?
DURMAK YOK YOLA DEVAM

simaysi allah tamamına erdirsin..ne güzel bi mucize..inşallah darısı bize.sayımıydı morfolojimiydi sorun?

Çok teşekkürler,hem morfoloji sıfırdı,hemde hareketli sayısı %7 idi,ayrıca sayıda düşüktü,ama herşey kafada bitiyor,rahat bıraktığınız an oluyor.Denemekten vazgeçmemek lazım...

Çok teşekkürler,hem morfoloji sıfırdı,hemde hareketli sayısı %7 idi,ayrıca sayıda düşüktü,ama herşey kafada bitiyor,rahat bıraktığınız an oluyor.Denemekten vazgeçmemek lazım...

canım gerçekten mucize..hemde 0 morfolji ha..maşallah..benimde morfoloji%1.umut oldun...peki tüp bebek denemesinden kaç ay sonra oldu..herhangi bi kür bitki falan kullandınmı? bilinçlimi dendinizyoksa burakmışmıydınz?kafada rahatlık derken nasıl olmalı?ufff saçmladım iyicelaelaelaelaelaenapıyım umutlandım böle duyunca:)kısaca ne tavsiye edersin caım?

10.gün sonucum 253 ...hamileyim...inanamıyorum hala.. çok mutluyum sonucu dün öğrendim..darısı tüm isteyenlerin başına ..tedavide ve beklemede olan herkese kolaylıklar diliyorum...

Canımmmmm tebriklerrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: Çoook ama çoooook sevindik. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Allahın izniyle çoğul gibi gözüküyor. Sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyoruz canım arkadaşımm. :Saruboceq: :Saruboceq: :nazar: :nazar: a.s.

Merhaba,ben 32 eşim 35 yaşında.İlk denemem gürgan klinikte tek embriyo ile oldu,kısa protokol,sorun erkeke infertilitesi,sonuç negatif,ikinci denemem Genart tüp bebek merkezi ,uzun protokol, 4 iyi kalite embriyo,sonuç kimyasal gebelik,tam 3. denememe başlayacaktım kendiliğinden hamile kaldım,şuan 11 haftalık hamileyim.Allah tüm isteyenlere bize gönderdiği gibi bir mucize göndersin işallah,umudumuzu kaybetmeyelim...

Canım çok güzel bir mucize. Çoğu kişiye umut oldu bu paylaşımın. Morfoloji sıfırken doğal yolla hamile kalmak ciddi bir mucize hem de. Tebrik ediyorum canım seni. Sağlıkla bebeğini kucaklarsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

****Ben 31 Eşim 33

****kısa taze
5-Kaçıncı deneme?
****4.DENEME
***????
DURMAK YOK YOLA DEVAM

İnşallah pozitif olur canım. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Cuma günü iyi haberlerini alabilmeyi diliyorumm. Şeniz

10.gün sonucum 253 ...hamileyim...inanamıyorum hala.. çok mutluyum sonucu dün öğrendim..darısı tüm isteyenlerin başına ..tedavide ve beklemede olan herkese kolaylıklar diliyorum...

canım gözünaydın allahım devamını getirsin bebişlerini kucagına almayıda nasip etsin ya rabbim.biz tedavidekilede dua edersen seviniriz hamişlerin duası kabul oluyor biliyorsun umutlanıyoz okudukça işte....allahım tüm olmayanlara tüm tedavidekilere tüm bekleyenlere nasip et allahım aminnnnnnnnnnnn.:CüvCüv::emir_bebek:

canım gözünaydın allahım devamını getirsin hayırlısıyla kucagınada alırsın inşallah bizlerede due at lütfen allahım herkese nasip etsinnnnn.aminnnnnnnnnn.....:CüvCüv::emir_bebek:

****Ben 31 Eşim 33

****kısa taze
5-Kaçıncı deneme?
****4.DENEME
***????

DURMAK YOK YOLA DEVAM

canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alacaz ümidini yitirme lütfen allahım yüzümüze baksın tüm isteyenlere versin kimsenin kucagı boş kalmaz inşallah..:CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:

hamile kalan arkadaşları candan kutluyorum arkadaşlar....... bende dün iğnelerime başladım. hayırlısı inşallah bakalım...

Canım çok tebrik ederim ne kadar güzel bi olay böyle
Allahım nolur bizede nasip et bu duyguyu yarabbim:Saruboceq:

insallah bizlerde senin gibi beklemedimiz anda hamile kaliriz
allah kucagina almayi nasip etsin canim

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin...

çoook tebrik ederim canım..maşallahhh:)

Canımmmmm tebriklerrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: Çoook ama çoooook sevindik. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Allahın izniyle çoğul gibi gözüküyor. Sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyoruz canım arkadaşımm. :Saruboceq: :Saruboceq: :nazar: :nazar: a.s.

kızlar teşekkürler allah herkese yaşatsın bu duyguyu..

nevrocum bak hislerim doğru çıkıyor benim...inşallah sana söylediklerim de doğru çıkar..çok istiyorum bunu..sadece bebek değil hayatta istediğin herşeye ulamanı tüm kalbimle diliyorum canım sevgiler...:teytey::teytey:

Ayşecim herşey yolunda gidiyomuş diğer topikte okudum çok sevindim canım inşallah mutlu sona yaklaşıyosundur.:1hug:

sagol canim insallah, bu sefer mutlu son olur, umudum az derken birden tekrar umutlandim insallah bu sefer yuzumuz guler
allahim isteyen herkese versin, insanin tatmadigi biseyi ozlemesi çok garip ama gerçek..
anneligin ne oldugunu bilmiyorum ama bebegimi çok ozluyorum, onun sevgisine çok ihtiyacim var, herhalde anne olunca kangurular gibi hep kucagimda tasiyacam kimseye elletmicem

Arkadaşlar biz de bugün hastaneye kürtaj iğnesi vurdurmaya gittik ama dr keseyi gördüğünü söyledi. ınanamadım ben kürtaj olmayı beklerken...... Dr biraz daha bekleyelim dedi hala düşük riski var tabi gidebildiği yere kadar gitsin. bu umut bile yetti bana inş devam eder

Canım aramıza hoşgeldin. :1hug: İnşallah yeni denemeniz son denemeniz olur. Pozitifi görüp , bebeğinizi ya da bebeklerinizi sağlıkla kucaklarsınız. :Saruboceq:

Canım hoşgeldin. Tedaviye başlarken tekrar hatırlatırsan ekleyelim canım listemize. Önceden kayıt yapmıyoruz. a.s. İnşallah Allah gönlünüze göre verir canım. :Saruboceq:

Canım sen de hoşgeldinn. :1hug: İnşalah 2 gün sonra seni Pozitif Sonuç Alan Arkadaşlarımızın arasına alırız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

negatif listesine alabilirsin beni olmadı neyazikki

Back