Tüp bebek ilk deneme tek embriyo transferi ikiz gebelik

Çok erken bakmışsınız Dr bana erken bakma baksan ve pozitif görünse biz onu kabul etmeyiz dedi 23 Haziran test günüm benimde bugün dondurulmuş bir embriyo yerleşti
iki tane embriyo olunca herhalde olmuştur diye heves ettim erken baktım da bakalım yarın tam 12. Gün bakalım değer ne hayırlısı bir de kanamam olunca bakmak zorunda kaldım aslında çünkü tam adet olma zamanımdı

Maşallah canım inan gözlerim dolu dolu okudum. İnşallah saglıkla sıhhatle kucagına alırsın. Benimde troidim yüksek cıkıyo düşmesini bekliyoruz ama içim çok sıkılıyo olumsuz duymaktan çok korkuyorum. Bir dıs gebelikle tüpümün birini aldılar.

Amin çok teşekkürler. Size de çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla güzel haberler alırsınız. Hepimiz bir şekilde sınanıyoruz maalesef ki. Çocuğum olsun çok istedim şimdi de düşük tehlikem var sürekli korkarak geçiyor günlerim. Allah isteyen herkese sağlıklı hamilelik ve bebişler versin

Gününü beklersen zaman geçmez kendini oyalamaya düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum. Bana hemşireler yumurta toplantıkdan 10 gün için de kanaman olucak dedi ama bnde ilk gündü yalnış hatırlamıyorsam ufak kanama oldu böyle lekelenme gibi ama reglimi yumurta toplantıkdan 18 gün sonra oldum. Hazıranın 13.de olmam gerekirken 9 da oldum. 4 gün öne attı reglim birde çok ağrım oldu.

Benim de yumurta toplama günü kanamam oldu biraz , yumurta toplamadan sonra da 8. gün adet oldum ama dediğin gibi hem çok kanamam oldu hemde ağrıdan ağladım o derece

Birde bende pıhtı gibi parça kanama oldu. Bi günde 4 tane ağrı kesici içtim yine de fayda etmedi
Bende de oldu siyah siyah parçalar doktor hatta kontrole çağırdı enfeksiyon kapmayayım diye ama işlem uygulandığı için normal dedi . Senin de dediğin gibi felaket ağrılıydı

Ben yumurta toplama dan sonra enfeksiyon kaptım felaket kaşıntım oldu başka doktor’a gittim fitil verdi kullandım iyi geldi simir testi yaptırmıştım yoğun enfeksiyonun var die tekrar fitil verdi bıktım resmen 1 senedir fitil kullnmaktan. Bi tedaviye başladık kullanmadığım ilaç kalmadı kaşıntıdan dolayı İnş transfer zamanı sıkıntı yaşamam

Çok geçmiş olsun inşAllah yaşamazsın öyle bir şey , transferin ne zaman?

Profildekileri sizin sandım ben rabbim size bagışlasın minnaklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…