Tüp bebek ilk deneme tek embriyo transferi ikiz gebelik

kızlar merhaba benim hcg ilk 245 ti. cuma günü12 gün. bugün test yaptırmamı istedi doktorum 14 gün oluyo 635 çıktı.
artışı az gibi geldi bana iki katı gün aşırı mı olmalıydı . yoksa bir günde iki kat mı artması gerekiyordu.

Artış gayet güzel 3 katı nerdeyse ikiz olma ihtimali var sağlıklı olsun da hayırlı olsun

Ben de aynı doktora gittim ve ilk denememde tuttu , çok Şükür,gerçekten ilgili olduklarını düşünüyorum

Ben de aynı doktora gittim ve ilk denememde tuttu , çok Şükür,gerçekten ilgili olduklarını düşünüyorum
hayırlısı olsun inşallah. Tabi ilgi kişinin beklentilerine göre değişir. Mesela ben sık sık şuan kullandığım ilaçların dozuyla ilgili soru soruyorum her detayı belirtiyorum bana duphastonu bittiğinde bırakmamı söylediler dün kanamam oldu buradaki doktorum bırakmamı asla onaylamadı yeniden ve hatta dozunu arttırarak devam ettiriyor riskli olduğu için. Onların kişiye göre değil de prosedüre göre hareket ettiklerini düşünüyorum şuan

Merhaba hayırlı olsun,inş sağ salim kucağınıza alırsınız bebekleriniziBende Selman beye tedavi oldum çok şükür ilk denemede tuttu,biz ilgilerinden memnun kaldık sadece biraz yoğunlar..İkiz olmasını bende çok istedim çok ısrar ettim ama yaşımdan dolayı çift transfer yapmadı 7 haftalıkken kalp atışını ve bebeği gördük artık doktorla vedalaştık bu saatten sonra ikiz olmaz heralde olsa görürdü diye düşünüyorum

Pesperuu sizin kaç haftalık oldu? Açıkçası sizin boş gebelik geçirdiğinizi hiç düşünmedim. Farklı bir dr a da muayene oldunuz mu?
Selam bahçeci Fulya’ya gidiyorum başka doktora hiç gözükmedim aslında doktoruma güveniyorum ama çok yoğun bir de betalardan dolayı olası durumları söyledi .Boş gebelik demedi ama daha önce beta düzensiz artışından dolayı kimyasal olabilirsin demişti bidaha ki betada dış gebelik olabilir ilaçlarını bırak dedi keseyi görünce tekrar başladık ilaçlara devam et dedi. Boş diye birşey dile getirmedi ama o kadar şeyden sonra benim de aklıma bu ihtimal geldi.16 Haziran randevum var bakalım

Pesperuu sizin kaç haftalık oldu? Açıkçası sizin boş gebelik geçirdiğinizi hiç düşünmedim. Farklı bir dr a da muayene oldunuz mu?
Siz boş gebelik geçirmişsiniz sanırım geçmiş olsun öncelikle ben çok okudum ama normal gebelikten hiç farkı yokmuş ultrason harici anlamak zormuş öyle mi

Siz boş gebelik geçirmişsiniz sanırım geçmiş olsun öncelikle ben çok okudum ama normal gebelikten hiç farkı yokmuş ultrason harici anlamak zormuş öyle mi
çok teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın böyle bir olasılık tüm bünyelerden yok olsun gitsin. İlk iki betamdaki düzensiz artıştan dr um işgillennmişti. 3. De betam düzene girdi. Kontrole gittim alttan muayenede keseme baktığı an bir tek o dr um bir anormallik olduğunu anladı kesenin şeklinden yapısından ben olumsuz negatifi çağırıyor diye 3 dr daha dolandım hepsi bekleyelim dediz 3. Haftaydı sanırım keseyi gördük dr un ilk teşhisi maalesef doğru çıktı. Ataköyde Prof Suna Özdemir. Kadın bu işin piri olmuş artık. Tüp bebek yapmıyor ama kese gebelik takibi takviyeler lakaroskopi vs çok uzman. Göğüslerim hassastı, belimde ufak sızılar vardı, sağa sola rahat yatamıyordum normal bir gebe nasılsa bende öyleydim zaten kabullenmek çok zor oluyor. Siz muayenenize tam kaçıncı haftanızda gideceksiniz? Ama maşallah iyi sabretmişsiniz tebrik ediyorum ben işin sağlamasını yapana kadar abartıp nerdeyse tüm istanbul doktorlarını geziyorum. Kliniklerimiz yakınmış bende yan binadaki nesta klinikte tedavimi sürdürüyorum.

kese bozuk olsa söylerdi herhalde tabi dediğin gibi her doktor anlayabilir mi bilmiyorum ama.Transferden 14 gün sonra keseyi gördüm 10 gün sonra da tekrar muayenem var. 3 Mayıs son regl tarihim ona göre hesapladım 4+3 kese gördük 6+2 kısmet olursa eğer kalp.bu arada kürtaj mi oldun ilaçla mı?

Bir de betalarınızı hatırlıyor musunuz kaç kaçtı

25 57 253 273 460 650 1856 aynı yerlerde ölçülmedi 4 farklı yer tek umudum son artışın iyi olması zaten doktorlar 200 den sonrasını baz almıyor genelde

4 doktordan bir tanesi kesenin yapısına bakarak bu gebeliğimin sağlıklı olmadığını söyledi. Söyleyen kişi de ilk esas doktorumdu. Betam 201-346.93-814.6 ydı. İki gün aralıklarla yaptırdım. İkinci sağlıklı artmayınca dr um üçüncüyü istedi ve ardından muayeneye gittim. Hafif kahverengi akıntım başlamıştı ve kese çevresinde hafif kanama olduğundan bir hafta prpgestan fitil kullandım ve bir iğne. Dolayısıyla düşüremedim. Progestanı bıraktıktan bir iki hafta sonra kahverengi akıntılarım arttı ve bir gün kırmızıya döndü. Dr um vücut atacak demişti ben kırmızı lekeyi görünce yattım o gün kesildi fakat ertesi gün avuç içim kadar sabaha kadar parçalar düşürdüm klozetten kalkamadım. Dedim düşmüştğr herhalde bu arada sıfır acı ve ağrı. Sabah doktora koştum muayene ve düşürememişim kese zamk gibi yapışmış kürtaj oldum mecbur ve zor bir kürtajdı dedi doktorum progestan acayip etkili. Allah yaşatmasın kimseye . Gebelik takibi için dr ararsanız mutlaka prof dr suna özdemir i araştırın kadın o kadar abla o kadar snne gibi ki terapi gibi geliyor ona muayaneler allah nasip ederse benim bebeklerde bana tutunursa takibi ona yaptıracağım bir kez tanışmanızı isterdim çok güzel bir dr. Bunu da niye söylüyorum sizin tüp dr unuzda benimki gibi çok moral depolattırıyolar. Şuan lekelenmeleriniz var mı? Kesilmişti bir ara sanıyorum.

Aslında beta değeriniz %75 artmış ama demek ki o bile istenmeyen birşey onu anlamış oldum. Ben Progestan kullanıyorum kanamam yok demek ki kürtaj şart.çok teşekkür ederim araştırırm söylediğiniz doktoru ben Anadolu yakasındayım bana baya uzak oluyor ama acil ve aksi bir durum için not alıyorum inşallah kavuşursunuz bebişinize

Doktorum sağlıklı gebelik için tam iki katına çıkmalı konusunda ısrarcıydı ilk günden beni çok düşürdü. Hep kızdım kendisine ama günün sonunda haklı çıkan o oldu. Keseyi görünce de yorumu farklılaşmamıştı. Bana da hiç yakın değil kendisi hem de tüp bebek tedavisi olduğım yerde çok uzak ama iyi ve özenli dr için mecbur gidiliyor. Sonuna kadar beklemek de çok yarar var. 10. Haftaya kadar net beklemenizi tavsiye ederim. Yumurtaya can veren rabbimden hiç ümit kesilmez. Bu kez inşallah kavuşuruz sağlıkla bebeklerimize. Şuan da genetik taramaya 3 embriyo gönderdim. Gerçi genetik boşu kimyasalı ya da dışı tesbit edemiyor diyorum ya yok olsa keşke bu ihtimaller hayatlarımızdan. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız. Tek doktora bağlı kalmayın benim gbi bir çok doktor dolaşmayın ama ikinci bir göz de görsün sizi lütfen. 16 haziran da güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Bu arda farklı bir topicdeymişiz ben mindaminin topiğindeyiz sanıyordum sevgiler

Evet ama bilimsel %50-60 artışla sağlıklı doğum yapanlarda var az da olsa bunu da göz ardı etmemek lazım.inşallah sizin embriyolarınızdan da güzel haber gelir sonra size can olurevet bu arada farklı yerdeyiz sevgiler

Teşekkürler, size de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşun sizde bebeğinize. Ben 5. Hafta kontrolde tek gördüm bebeğimi 7. Haftada 2 tane oldular yani bilmiyorum benim içinde sürpriz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…