Tüp bebek ilk deneme tek embriyo transferi ikiz gebelik

Merhabalar 29 Temmuz 5.gün iki embriyo transfer oldum çok şükür pozitif sonuç aldım kese kontrolü için gittiğimizde iki kese görüldü biri 11mm diğeri 6,5 mm yani bir kese diğerine göre daha küçük yolk saçları gördüm dedi ama kalp atışı için Ağustos 25 için gel dedi.. sorum şu küçük olan kese büyük olana yetişir mi arada ki fark kapanır mı bu durumu yaşayanlar var mı aranız da ?

Öncelikle meraba hayırlı olsun canım rabbim saglilla kucağına almayı nasip etsin inşallah Sevindim adına benimde ikizdi tabi 5 ay önce erken doğumla kaybettim malesef Ama ikizlerde hep biri önde gider biri sonradan yetişir ona hem aralarında bir tık fark oluyor merak edilecek bir durum değil sağlıkla gelsinler

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.. sizin için de çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun rabbim tekrardan nasip etsin henüz kalp atışlarını ikisinin de duyamadık ama aradaki fark yarı yarıya kapanır mı bilemedim

Amin inşallah Hayırlısı böyleymiş napalim kismetleri nasipleri yokmuş her şerde vardır bir hayır inşallah tekrar nasip olur sağlıkla Bı kaç haftaya duyarsınız inşallah

Bir doktor neden böyle konuşur ki. Doğrusu bu değil. Her gebelik özeldir. İkizlere karşı yok böyle yok şöyle diye yorum yapmayı ne zaman bırakacaklar bilmiyorum. 2019 Ekim 23 te iki embriyo transferi oldum..23 Haziran da ikizlerimi dünyaya getirdim. 37+3 te planlı sezaryenle. Ne sancim oldu ne kasilmam. Elimi kolumu sallaya sallaya doğuma gittim. Benim sabrım kalmadığı için tarihi ilere atmak istemedim. Sanki dursam onlar daha da dururdu gibi geliyordu bana. Çünkü ne sanci ne kasılma olmadı. 2500 Gr kızım 3000 Gr oğlum doğdu. Şuan 38 aylıklar

Kapanır canım inşallah. Benimde biri büyüktü hatta diğerine inşallah kaybolmaz kalp atışını duyarız dedi doktor. Çokta güzel gümbür gümbür atıyordu. O minicik kese kızımdi. Çok şükür şuan 38 aylık. Oğlumdan yarım kilo eksik doğdu sadece ama yemek işine çok düşkün değil. Şuan fark 2 kilo kızım yaşıtı kız çocuklarından hem çok uzun hem kemikli ama kardeşine göre kemiği ince. Ve gebelik boyunca doktoru bunu söyledi hep bana kemiği İnce uzun bir kız olacak öylede oldu içini ferah tut ve hiç aklına olumsuz bir şey getirme. Gebe kaldığım andan itibaren hep olumlu düşündüm. Ne erken doğum ne düşük kilo hiç tek bebek gibi baktım. İnanmak başarmanin yarısıdir. Allah in izniyle

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu aşama gelmek pozitif görmek bile bizim için bi mucizeydi ve gerçekleşti rabbime sonsuz şükürler olsun rabbim isteyen bekleyen herkese yaşatsın bu duyguyu İkiz bebek için o kadar farklı şeyler söyleniyor ki açıkçası iki kese var dediğinde sevinemedim aksine içime büyük bi korku yerleşti doktorun da iki kese arasında yarı yarıya fark olduğunu söylemesiyle korkum iki katına ulaştı bekleyip yaşayıp görücez okuduğum kadarıyla herkes çok farklı aşamalardan geçiyor ama merak edip soramadan da duramıyorum. Bi nebze de olsa içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim

Canım kontrole gittin mi duydunuz mu kalp atışlarını merak ettim

Merhaba öncelikle tebrik ederim rabbim isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin . Umarım sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende bugün tüp bebek merkezine gideceğim hikayemiz sizinle benziyor . Ancak maddi manevi korkuyorum tüp bebek işinden sizin gittiğiniz merkez neresi acaba ne kadar maliyet oldu ben bugün bahçeciye gideceğim ama fiyatlar korkutuyor beni yardımcı olursanız çok sevinirim.

Maşallah maşallah gözlerim dola dola okudum rabbim bizlere de tattırsın bu duyguları dua edin lütfen

Merhaba, amin inşallah bende sağlıkla kavuşurum isteyen herkese de Rabbim nasip eder ben herşeyi not olarak ilerlemiştim attığım benzin ücreti, vurdurduğum iğneye kadar. 50 bin tlyi aşmıştı. İlaçları her aldığımda zaten farklı fiyat zamlanmış oluyor günden güne zamlıydı elimde para olsa kimisini fazla fazla alırdım ama bittikçe aldım. Maddi manevi çok zor yaşamayan anlayamaz. 24 haftalık olduk hala risklerimiz var hala düşük önleyici ilaç kullanıyorum ve yüksek tansiyon riskim var bu da bir çok şeyi tetikliyorum özellikle ikiz olduğunda işler daha ciddi. İşte bu aşamaya geldiğinde maddi herşeyden geçiyorsun yeter ki sağlık olsun diye. İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun

Nasıl gidiyor gebeliğin canım doğum ne zaman

Kızlar meraba nasılsınız?Bayadır konudamadik size bişey sorucam 6 ay önce sezeryan oldum kısa sürede hamile kalabilirmiyim sizce ? İlaçta kullanıyorum çünkü adet olmak için tekrar ?

Merhaba bende sizin gibi tek emriyodan ikizlere hamile kaldım ve biraz tedirginim, nasıl geçti hamileliğiniz doğum yaptınız mı?

Merhaba bende sizin gibi tek emriyodan ikizlere hamile kaldım ve biraz tedirginim, nasıl geçti hamileliğiniz doğum yaptınız mı?
Merhaba ,ben de dün kese görmek için gittiğimde tek embriyo transfer olmama rağmen iki kese göründü .Transferimin 24.günü bu arada kalp atışıda duyulmadı henüz daha erken sanırım ama , sizin mutluluğunuzun aksine ikiz olmasını hiç istemiyorum ve ne yapacağımı düşünüyorum.Allah isteyenlere nasip etsin Ama benim şimdiden psikolojim kötü durumda

Bence çoğul anneleri Allah'ın verdiği en harika nimetlerden birine sahioler. Hiç tedirgin olmayın sağlıkla doğsun buyusunler inşallah. Zorlukları yok değil ama bir düzene koyunca bundan daha güzel bir manzara yok diyeceksiniz. İkiz olan çocuklar da bu dünyaya bence bir sıfır değil, in sıfır hatta yüz sıfır önde başlıyorlar. 6 yıl tek çocuğum vardı sonra Allah bana ikizlerimi de nasip etti. İkizlerim 3 büyüğün 9 yasinda. Büyük olan daha zor bir çok açıdan çünkü yalnız hep bana ihtiyaç duyuyor ama ikizler öyle nasipli ki birbirlerine sahipler herşeyden önce. Bol bol Allah'a teşekkür edip mutlu olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…