Tüp bebek ilk deneme tek embriyo transferi ikiz gebelik

Embriyo kaliteniz neydi

İki buçuk yaşında ikiz annesi olarak dünyanın en harika şeyi diyebilirim. Evet zorlukları çok ama mükemmel bir duygu. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Erken doğarsa diye dert etmeyin iyiyi düşünün hep. Bebeklere kilo aldıracak şeyleri yiyin. Ben bolca kaşar avakado yumurta tahin pekmez filan yemiştim. Benim kilom hemen hemen aynıydı ama bebeklerimi 38+1 de doğurdum ve biri 3490 diğeri 3400 doğdu. Çok şükür nasip edene. Ben de ikiz olduğunu öğrenince inşallah sağlıkla doğarlar erken olmaz vs diye tedirginlik yaşamıştım. Öyle yatan biri de olamadım pek çünkü bir çocuğum daha vardi ilgilenmem gereken. 35. Haftadan sonra çok rahatlamıştım dogsalarda sorun olmaz inşallah diye. Hamileliğimin sonları aşırı aşırı aşırı zordu. Çok ağırdır. Kocaman olmuştu karnım. Doktorlar bile tedirgin oluyordu ama geldi geçti çok şükür ya. Size tavsiyem bir yardımcı ayarlayın. Şimdiden gelsin. Evinizin düzenine hazirliklariniza yardım etsin

Allah sağlıklı uzun ömürler versin çocuklarınıza. Evet çoğu zaman tedirgin oluyorum erken olmalarından vs. ama bakamamaktan korkmuyorum çok şükür annem kayınvalidem yanımda. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin daha ne isterim. Bana doktorum ikizleri 34. haftada sezaryen ile doğum yaptırdıklarını söyledi bende doğrusu bu şekilde diye düşünmüştüm sorgulamam gerekir mi bilmiyorum

Canım hayırlı olsun,Allahım bebişlere sağlıklı doğmayı size de sağ salim kucagınıza almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahBen kendim de ikizim ,ikiz olmak gerçekten çok güzel ve özel bir duyguRabbim bizlere de nasip etsinAma sana tavsiyem lütfen artık çevrendeki insanlarla bu kadar paylaşma bence

Maşaallah tebarekallah canım kucağına almak da nasip olsun.. Bende ilk tüp bebek transferinde hamile kaldım şu anda 4+3 deyiz daha kalp atışını duymadım stres oluyorum bazen rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza..

Canım benim rabbim ol der venolur aynı hikaye benimde öyle bende dr.lacine gittim ve olumsuz çıktım gorusmeden bu yüzden bende Kıbrıs'ta yumurta donasyonu yaptırdım ve ikizlerim olucakti 5.ayima kadar normaldi herşey sonrasında erken doğumla İkizlerimi kaybettim bende Nisan 8 de doğum yaptım.Cok zor bir süreç ama herşeyin sağlıkla ilerlemesi o da zorlaştırıyor aslında sağlıkla gelsin ikizlerin rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah Ben alamadım ama tüm isteyen herkese Nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…