Tüp bebek ilk deneme tek embriyo transferi ikiz gebelik

Çok teşekkür ederim içimi rahatlatmaya çalıştığınız içinbir yandan anksiyeteyle mücadele ediyorum bakalım durum nasıl sonuçlanacak.

Çok teşekkür ederim içimi rahatlatmaya çalıştığınız içinbir yandan anksiyeteyle mücadele ediyorum bakalım durum nasıl sonuçlanacak.
Açık söyleyeyim ilk 2 ay ve 1 yas-3 yaş arası çok zor. Ama sonrası ferahlık gerçekten çok keyifli. Bol mutluluk bol eğlence dip not çocuk bakmayı eylemeyi seven biri değilim. Ona rağmen keyif alıyorum.

Ne kadar güzel bi haber bende üc gün önce transfer oldum ve 5 gün ebriyosu aklıma hiç kötü şeyler grtırmıyorum ama korkuyorum da banada dua edın hamılenın duası kabul olır derler sizin ebriyo kaliteniz neydı acaba

Günaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden oldu

Kızlar bugün tüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı

Tebrik ederim canım güzel anne olacağından hiç şüphem yokbende 3 tıl mücadeleden sonra hamile old. Öğrendim daha keseyi görmedik heyecanlıyım inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur kader arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…