Tüp bebek ilk deneme tek embriyo transferi ikiz gebelik

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım cok sevindim adına evet doğru kimisi alır kucağına erken doğumla kimisi alamaz işte tam bende onlardanim 5 aylıkken 2 erkek yavrumu erken doğumla sezeryan olarak kaybettim malesef Çok Zor süreç 2 ay geçti üzerinden belki fazla geçti kendimi toparlamaya çalışıyorum işte o sırada ayın 19 da benimde randevum vardı bayramdan bir gün önce ama nasip olmadı işte .Herşey nasip insalalh en kısa zamanda bana da nasip eder rabbim sezeyan olduğum için 1 sene beklemem gerekiyor tekrar tedavi olmam için

Canım transfer oldun mu

Çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda yeniden güzel duyguları tadarsınız. Benim içinde çok zor bi süreç korkarak geçiyo günlerim ama hayat bi sınav üzülsekte korksakta olacak olan oluyor. Allah evlat isteyene nasip etsin kimseyi de evlatla sınamasın inşallah

Rahim agzi yetmezligimi vardi acaba

Aynen öyle canım çok doğru nasipte varsa oluyor yoksa yapicak bişey yok amin canım inşallah

Bende Transfer günümü bekliyorum Rabbim bizleri sevindirsin inşAllah

Çok güzel inşallah 12 . Güne artmıştır o değer gözünüz aydın İki embriyo konmuştu size değil mi dondurulmuş sulandırıcı iğne olmuş muydunuz transfer öncesi
evet iki embriyo taze transfer biri iyi kalite birine de orta dedi sen bir say dedi 3. Transfer. Kan sulandırıcı kullanmadım ovitrelle evet yaptık ama 16 gün geçti üstünden çünkü 7. Gün 4 ti beta 10. Gün 27 çıktı bize de sürpriz oldu umarım sağlıkla ilerler darısı başınıza inş.

Canım tebrik ederim İnslalah sağlıkla ilerler çok sevindim

Çok erken bakmışsınız Dr bana erken bakma baksan ve pozitif görünse biz onu kabul etmeyiz dedi 23 Haziran test günüm benimde bugün dondurulmuş bir embriyo yerleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…