- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Hayırlısı olsun kuzum .Arkadaşlar transferimi oldum. Embriyo 2. Kaliteymiş. Artık hakkımızda hayırlısı olsun. Ektrofem verdi. Hemşire günde 2 tane yazdı ama eczane günde 1 tane demiş. Sizler kullandınız mı?
Sağol canım benim.Hayırlısı olsun kuzum .
Hemşire nasıl dediyse öyle kullan. Eczacılar bilmez normalde günde 1 dır ama hastaya f
Göre değişir. Günde 3 e çıkardıkları da oluyor.
Hayırlı olsun tedaviniz umarım güzel haberler duyarızMerhaba kızlar bende şubat adetiyle başlıyorum inşallah tüp bebeğe hakkımızda hayırlısı olsun
Opu oldum bugün hala ağrım varSağol canım benim.
Geçmiş olsun canım. Sağlıklı yumoşların olsun inşallahOpu oldum bugün hala ağrım var
İnşallah canım 23 tane toplanmış. 15 taneye işlem yapılmış bakalım son durum nasıl olacakGeçmiş olsun canım. Sağlıklı yumoşların olsun inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun tedaviniz umarım güzel haberler duyarız
Bende perşembe opu oldum 17 tane toplanmış 12 tanesi olgunlaşmış 8i döllenmiş :) git gide sayı düşüyoOpu oldum bugün hala ağrım var
Benim de bugün 6 ya düştü bakalım ne kadar kalacakBende perşembe opu oldum 17 tane toplanmış 12 tanesi olgunlaşmış 8i döllenmiş :) git gide sayı düşüyo
Eşim diyo bunlar neden azalıyo ki :) bende dedim sorvivor bakalım kim dayanacak.. embriyolog normal dedi azalmalar yavaşlamalar olur dedi.. canım yaa benden kanama geldi acabaa adet mi olucamm kiiBenim de bugün 6 ya düştü bakalım ne kadar kalacak
Hayırlı olsun canım..Kızlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım , Rabbim isteyen herkese inşallah hayırlısıyla nasip eder . Dualarım sizinle . Benim size ufak bir Önerim olacak ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce 2 seans hacamat ve 1 seans sülük yaptırdım gerçekten faydasını gördüm . Bebeğim çok şükür tuttu . Bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim , 3 arkadaş hepimiz aynı zamanlarda yaptırdık maalesef diğer arkadaşlarımın olmadı ama Benimki tuttu . HERşey gönlünüzce olsun , inşallah nasip olur bebişiniz
Eşim diyo bunlar neden azalıyo ki :) bende dedim sorvivor bakalım kim dayanacak.. embriyolog normal dedi azalmalar yavaşlamalar olur dedi.. canım yaa benden kanama geldi acabaa adet mi olucamm kii
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Teşekkür ederim verdiğin bilgi için yakın arkadaşım da ısrar ediyor bana hacamat için kararsızım açıkçası.Kızlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım , Rabbim isteyen herkese inşallah hayırlısıyla nasip eder . Dualarım sizinle . Benim size ufak bir Önerim olacak ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce 2 seans hacamat ve 1 seans sülük yaptırdım gerçekten faydasını gördüm . Bebeğim çok şükür tuttu . Bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim , 3 arkadaş hepimiz aynı zamanlarda yaptırdık maalesef diğer arkadaşlarımın olmadı ama Benimki tuttu . HERşey gönlünüzce olsun , inşallah nasip olur bebişiniz
Anlamadım ki bende olucam sanıırım belim ağrıyo göğüslerim şiş peçeteye de kan geliyor. Beni de aradılar bıgun 8i de devam ediyormuş yarın 5. Günü önemli gün o gün o zaman belli olur dediBu eşler bir alem zaten . Bugün aradılar yine 6 .
Çok erken gelmiş canım. Belki ara kanama falandır. Bekle bakalım devam edecek mi?
Son güne gelmiş birşey olmaz artık güzel haberler bekliyorumAnlamadım ki bende olucam sanıırım belim ağrıyo göğüslerim şiş peçeteye de kan geliyor. Beni de aradılar bıgun 8i de devam ediyormuş yarın 5. Günü önemli gün o gün o zaman belli olur dedi
2. Adeti bekliycem canım ben dr öyle söylediSon güne gelmiş birşey olmaz artık güzel haberler bekliyorum
Benimde sanırım öyle olacak anca dedi2. Adeti bekliycem canım ben dr öyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?