- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
İnşallah canım hepimizin yardımcısı olsun. Çok özel değilse probleminiz nedir ?Çok teşekkür ederim. İnşallah çok uğraştırmaz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hepimizin yardımcısı olsun. Çok özel değilse probleminiz nedir ?Çok teşekkür ederim. İnşallah çok uğraştırmaz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sağ tüpüm de yapışıklık vardı diye temmuzda alındı. Başka da bilinen bir problem yok. 2 aşılamam tutmadı. Sebepsiz diye not düşmüşlerİnşallah canım hepimizin yardımcısı olsun. Çok özel değilse probleminiz nedir ?
Yapışılıktan sonra mı tutmadı ?Sağ tüpüm de yapışıklık vardı diye temmuzda alındı. Başka da bilinen bir problem yok. 2 aşılamam tutmadı. Sebepsiz diye not düşmüşler
Yok tüpü aldılar. Miyom da aldılar. Ondan sonra aşılamalarım yapıldıYapışılıktan sonra mı tutmadı ?
HımmYok tüpü aldılar. Miyom da aldılar. Ondan sonra aşılamalarım yapıldı
Yok yapılmadı. Tüp bebek tutmazsa büyük şehirlerdeki merkezlerde deneyeceğim. Sanırım o zaman yaparlar. Şuan doğuda üniv. hastanesinde yaptırıyorumHımm
Kromozom analizi trombofili paneli(pıhtılaşma için) testler yapıldı mı ?Yapılmadıysa tavsiye ederim.Eşinizde de sorun yoksa rabbim ne zaman belirlemişse hayırlısı diyelim.
Aşılama kadar gereksiz bir işlem yok bence tüp bebek başarı şansı daha yüksek ki sizin sorun görülecek şeyler kalkmış. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız sizden de.Yok yapılmadı. Tüp bebek tutmazsa büyük şehirlerdeki merkezlerde deneyeceğim. Sanırım o zaman yaparlar. Şuan doğuda üniv. hastanesinde yaptırıyorum
Eğer üni. hastanesindeyseniz genetik bölümüne gidip yaptırabilirsiniz tüp bebeğe başlamadan. Biraz uzun sürüyor çıkması .Yok yapılmadı. Tüp bebek tutmazsa büyük şehirlerdeki merkezlerde deneyeceğim. Sanırım o zaman yaparlar. Şuan doğuda üniv. hastanesinde yaptırıyorum
Bunu bilmiyordum. Çok teşekkür ederim.Eğer üni. hastanesindeyseniz genetik bölümüne gidip yaptırabilirsiniz tüp bebeğe başlamadan. Biraz uzun sürüyor çıkması .
Rica ederim.Biz de yaşaya yaşaya öğreniyoruz maalesef hiç bilmediğim şeyleri hem tecrübe kazanarak hem de buradaki tecrübeli insanlardan öğrendim. Maalesef özel de olsa devlet te olsa aynı muameleyi yapıyorlar bizleri çok önemsemiyorlar. Olan senin zamanına psikolojine ve parana oluyor.Bunu bilmiyordum. Çok teşekkür ederim.
Gerçekten de öyle. Çalışıyorum ve bu tedavi çok yoğun dönemime denk geldi. Oradan oraya koşturuyorum. Eşim de dahil kimsenin umrunda değil bu yorgunluğumRica ederim.Biz de yaşaya yaşaya öğreniyoruz maalesef hiç bilmediğim şeyleri hem tecrübe kazanarak hem de buradaki tecrübeli insanlardan öğrendim. Maalesef özel de olsa devlet te olsa aynı muameleyi yapıyorlar bizleri çok önemsemiyorlar. Olan senin zamanına psikolojine ve parana oluyor.
İnşallah dualarımız seninle.Cumartesi günü yumurta toplama yapacaklar. Inşallah güzel sonuçlanır. Rabbim
İnşallah herşey yolunda olur senin de. Kaçıncı günün. Benim bugün 8.günİnşallah dualarımız seninle.
Benim de yarın kontrolüm var bakalım nasıl gidiyor.
İnşallah benim 5. günümİnşallah herşey yolunda olur senin de. Kaçıncı günün. Benim bugün 8.gün
12-13 yumurta oluşmuş benim. Bakalım durumları nasıldır?İnşallah benim 5. günüm
Maşallah güzel düşün güzel olsun12-13 yumurta oluşmuş benim. Bakalım durumları nasıldır?
Selamunaleykum arkadaşlar
Ben toplam 2100 ünite gonal f ve diger destekleyen ilaçları kullandım.12 yumurta toplandı.Bugün embriyoların 4. Günü .12 embriyo degil tabi....Dün arayıp bilgi verdiler iyi dediler.Yarın tekrar arayacaklar 5'gün dua edin yavrularım iyi olsun genetik için gidecek inşallah.Bülent hocaya gidiyorum
ALLAH CC hepimize hayırlı.,sağlıklı evladlar bağışlasın...aminnnnn
Ablammmmmmm benim