• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin hazırlananlar Ocak :)

Allah sizin de yardımcınız olsun çok zor gerçekten yaşım küçük olduğu için hemen başladım ne olacağı belli olmaz belki 10 yıl uğraşacağım dedim
Evet canım en iyisini yapmışsın ben de bu kadar uğraşacağımı bilseydim 5 yıl önce başlardım.

Amin canim bende hala adet bekliyorum şeker ilacı verdi işte kilom 68 biraz zayiflaman lazım dedi adette gitcem işte artık ne vercek bakakim
Sakın adet niye gelmiyor diye düşünme stres çok etkili illa ki böyle durumlarda gecikme olabiliyor. Zayıflamak gerçekten işe yarıyor düzenli beslenme ve egzersiz

merhaba kızlar.
ben de adetimi bekliyorum ikinci tedaviye baslamak için..
hesaplarıma göre 10-12 güne kadar adet olucam..
bizim de 2 taraflı problem. eşimin değerleri düşük,benim de amh..ilk testte 1,34 idi son testte 1,91 çıktı.

Selamunaleykum arkadaşlar
Ben toplam 2100 ünite gonal f ve diger destekleyen ilaçları kullandım.12 yumurta toplandı.Bugün embriyoların 4. Günü .12 embriyo degil tabi....Dün arayıp bilgi verdiler iyi dediler.Yarın tekrar arayacaklar 5'gün dua edin yavrularım iyi olsun 🌸genetik için gidecek inşallah.Bülent hocaya gidiyorum🌸
ALLAH CC hepimize hayırlı.,sağlıklı evladlar bağışlasın...aminnnnn🌸💓

merhaba kızlar.
ben de adetimi bekliyorum ikinci tedaviye baslamak için..
hesaplarıma göre 10-12 güne kadar adet olucam..
bizim de 2 taraflı problem. eşimin değerleri düşük,benim de amh..ilk testte 1,34 idi son testte 1,91 çıktı.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsiniz. :dua:

Selamunaleykum arkadaşlar
Ben toplam 2100 ünite gonal f ve diger destekleyen ilaçları kullandım.12 yumurta toplandı.Bugün embriyoların 4. Günü .12 embriyo degil tabi....Dün arayıp bilgi verdiler iyi dediler.Yarın tekrar arayacaklar 5'gün dua edin yavrularım iyi olsun 🌸genetik için gidecek inşallah.Bülent hocaya gidiyorum🌸
ALLAH CC hepimize hayırlı.,sağlıklı evladlar bağışlasın...aminnnnn🌸💓
Aleyküm selam canım
Hayırlı olsun tedaviniz dualarımız seninle inşallah güzel haberler verirsin bizlere . Allah hepimize kolaylık versin:dua:

Arkadaşlar benim de ilk tüp bebek tedavimin 7.günü bugün. Bir kaç güne yumurta toplama yapılacak. Transfer sonraki aya mı kalıyor. Bilgi vermediler pek. Biliyorum embriyo karın döllenme si ve kalitesi önemli. Bir de yumurta toplamadan ve transferden sonra da iğne ve farklı ilaçlara devam ediliyor mu?

şimdilik memnunum..
şahin hoca çok güzel açıklama yaparak ilerliyor..
aslında jimer ve acıbadem arasında kalıp acıbademi tercih ettim.. sen memnun musun ?
Benim de tam tersi oldu :KK56:
Şimdilik ben de memnunum. Ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum.:KK43:

Arkadaşlar benim de ilk tüp bebek tedavimin 7.günü bugün. Bir kaç güne yumurta toplama yapılacak. Transfer sonraki aya mı kalıyor. Bilgi vermediler pek. Biliyorum embriyo karın döllenme si ve kalitesi önemli. Bir de yumurta toplamadan ve transferden sonra da iğne ve farklı ilaçlara devam ediliyor mu?
Hayırlı olsun tedaviniz umarım güzel haberler verirsin bizlere.
Bu senin durumuna göre belli olur canım. Eğer durumun müsaitse taze transfer yapar. Değilse dondurulup 1 ay rahim dinlendirme yapıp transfer yapar.
Evet ilaçlar değişiyor biraz artıyor . Tabi bu süreç senin sağlık durumunla ilgili değişir.

Hayırlı olsun tedaviniz umarım güzel haberler verirsin bizlere.
Bu senin durumuna göre belli olur canım. Eğer durumun müsaitse taze transfer yapar. Değilse dondurulup 1 ay rahim dinlendirme yapıp transfer yapar.
Evet ilaçlar değişiyor biraz artıyor . Tabi bu süreç senin sağlık durumunla ilgili değişir.
Çok teşekkür ederim. İnşallah çok uğraştırmaz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏

Back