• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin hazırlananlar Ocak :)

Dikkat et canım kendine aman hasta olma. Seni anlayabiliyorum ben de çalışıyorum 2-3 gün evde kalsam geriliyorum çok haklısın sıkılmakta ama az kaldı dayan . Oyalanacak bir şeyler yapmaya çalış film izle en azından biraz zaman geçiyor. Beklemek bu işin en sıkıcı tarafı ama sabır.
İnşallah Allah nasıp ederse bebeklerim için dayanırım bukadar sıkmaları geriyor derlerya ayı yavrusunu severken öidürürmüş eşimde bunu yapıyor sizlerde bukadar eve kapandınız mı kimseyle görüşmezlik yaptınız mı

İnşallah Allah nasıp ederse bebeklerim için dayanırım bukadar sıkmaları geriyor derlerya ayı yavrusunu severken öidürürmüş eşimde bunu yapıyor sizlerde bukadar eve kapandınız mı kimseyle görüşmezlik yaptınız mı
Yok canım 3 kere transfer oldum.
İlk transferinde sonuç alana kadar evdeydim.
İkinci de ilk 3 günden sonra işe döndüm.
Üçüncüde ilk 3 gün evdeydim sonrasında yürüyüşe de çıktım hergün sağlık ocağına gidip iğne yaptırdım.
Sadece yememe içmeme dikkat ettim. Hareketlerime dikkat ettim. Ağır işler yapmadım. Yanı çok yatmanında çok gezmenin de bir etkisi yok.

Merhaba Arkadaşlar bende bu ay Etlik zübeyde hanımda tüp bebege başlıyacagım 4 defa aşılama yaptırdı 1 tüp bebek yaptırdım bunun 3 tane aşılamasını etlikte diğer aşılama ve tüp bebegi hacettepede yaptırdım gecen hafta ofis histeroskobi yaptırdım sonuç sorun yok dedi bakalım bu ay adetin 2 gunu tekrar gidicem

Yok canım 3 kere transfer oldum.
İlk transferinde sonuç alana kadar evdeydim.
İkinci de ilk 3 günden sonra işe döndüm.
Üçüncüde ilk 3 gün evdeydim sonrasında yürüyüşe de çıktım hergün sağlık ocağına gidip iğne yaptırdım.
Sadece yememe içmeme dikkat ettim. Hareketlerime dikkat ettim. Ağır işler yapmadım. Yanı çok yatmanında çok gezmenin de bir etkisi yok.
Bende aynı senın gibi yapmak istiyorum Bi şekilde anlatacam napayım bunaldım valla

Merhaba Arkadaşlar bende bu ay Etlik zübeyde hanımda tüp bebege başlıyacagım 4 defa aşılama yaptırdı 1 tüp bebek yaptırdım bunun 3 tane aşılamasını etlikte diğer aşılama ve tüp bebegi hacettepede yaptırdım gecen hafta ofis histeroskobi yaptırdım sonuç sorun yok dedi bakalım bu ay adetin 2 gunu tekrar gidicem
Merhabalar hayırlısı olsun. Bende bugün tüp bebek için başladım. Gonol f 300 ünite ile. Dr unuz kim hacettepe de?

geçen hafta çarşamba gonal f 300 le başladım pazartesinden sonra 375 e çıkardılar dünden beri de cetrotide başlanıldı ama ultrasonla bakıldığında 3 yumurta en büyüğü 11,5 dediler sizce normal mi?

Valla sebebi bilinmiyor. Belli başlı bir sebebi yok ilk embriyolarda 5.gündü. İlk transfer kimyasal gebelik oldu . Diğer transferler negatif.
Demekki zamamanını bekliyor inşallah rabbim daha fazla yormadan verir. Bi de sana bi şey sorcam mesela ilk transfer tutmadı 2. Transfer oluyo yaa ona da tüp bebek için ücret ödeniyo mu ?

Demekki zamamanını bekliyor inşallah rabbim daha fazla yormadan verir. Bi de sana bi şey sorcam mesela ilk transfer tutmadı 2. Transfer oluyo yaa ona da tüp bebek için ücret ödeniyo mu ?
İnşallah canım tüm bekleyenlere. Yanlış hatırlamıyorsam evet alıyorlar hem çözdürme hem transfer ücreti. Miktarı hiç aklım değil . Araştırayım kesin bilgi vereyim sana.

Back