- 1 Ocak 2020
- 217
- 197
- 33
Ünlü merkezlerin verdiği bilgiye göre seyahatin bir zararı yok canım. O yüzden dönebilirsin bence.Merhaba tedaviye 10 ocakta başladım ptesi yumurta toplama yapılacak ben bişey merak ediyorum yasadıgım şehirde tedavi olmuyorum transferden sonra evime gelebilirmiyız 2saatlık yol yoksa o şehirde mi kalmalıyım biraz
Gayet güzel canım hayırlısı inşallahKızlar 7 yumurta toplandı. Hayırlısı inşallah. Sanırım taze transfer yapacaklar.
Hayırlı olsunMerhaba tedaviye 10 ocakta başladım ptesi yumurta toplama yapılacak ben bişey merak ediyorum yasadıgım şehirde tedavi olmuyorum transferden sonra evime gelebilirmiyız 2saatlık yol yoksa o şehirde mi kalmalıyım biraz
Teşekkürler en rahat yer insanin evi başka yerde kalamıyomHayırlı olsun1-2 saat dinlenmeden sonra Gidebilirsiniz sakıncası yok
Üzülme canım vardır hepsinde bir hayır bakalım belki 1 tane bile tutar umudunu kaybetme bozma moralini.Kızlar 7 yumurtadan, sadece 1 tanesi döllenip canlı kalmış. Onun da 5 gün içindeki akibetine göre transfer olacak, ya da iptal olacak. Çok üzgünüm
Aynen canım beklemekten başka çarem yokÜzülme canım vardır hepsinde bir hayır bakalım belki 1 tane bile tutar umudunu kaybetme bozma moralini.
Çok var 1 tane ile kalanlar.
Merhaba neler kullandinizAynen canım beklemekten başka çarem yok
İğne olarak gonal f, merional ve cetrotide vermişlerdi. Hap da diofol. Azomax diye sadece 3 hap olan bir ilaç vardı. Sonrası için de crinone jel canım. Bugün bir haber çıkmadı. Bakalım ne olacak.Merhaba neler kullandiniz
Nerde yaptiriyorsunuz
Benim daha evvelki tedavilerde 3.gunden ileriye gitmiyordu
Var mı haber canım?Aynen canım beklemekten başka çarem yok
Yok canım dayanamadım aradım, arkadaşlara ileteyim siz dönüş yapsınlar dedi. Heyecanla bekliyorumVar mı haber canım?
Neden kendileri aramıyorlar ki bizim hastanede her gün haber veriyorlar . Hadi bakalım güzel haberlerle.Yok canım dayanamadım aradım, arkadaşlara ileteyim siz dönüş yapsınlar dedi. Heyecanla bekliyorum
Gayet iyi canım. Üzülme. Benim 7 tane toplandı. 4ü döllendi ama sadece 1i yaşadı. Yarın onu transfer edecekler.kızlar 4 tane yumurtam 3. günde donduruldu kullanılmak için 10 tane yumurta toplanmıştı 1. gün 7 tane döllenmişti şimdi 4 tanesi kalmış ve dondurmuşlar sizce iyimi bana az geldi moralim bozuldu şu an tam bilmiyorum süreci normalmi yoksa kötümü
Canım o kadar saçmaki. 4 e kadar bekledim ses çıkmadı. Eşim aradı bir de, embriyo yaşıyor yarın gelin transfer olacak demişler. Böyle birşey olur mu ya. Aramasak ne olacaktı acaba?Neden kendileri aramıyorlar ki bizim hastanede her gün haber veriyorlar . Hadi bakalım güzel haberlerle.
Benim de cuma günü Opu olacak kısmetse.
Gerçekten saçmalamışlar kafasına göre takılıyorlar herhalde. Sanki başkasına transfer olacak hiç bilgilendirme yapılmadan. Sanki canımız sıkıldıkça transfer yaptırıyoruz.Canım o kadar saçmaki. 4 e kadar bekledim ses çıkmadı. Eşim aradı bir de, embriyo yaşıyor yarın gelin transfer olacak demişler. Böyle birşey olur mu ya. Aramasak ne olacaktı acaba?
Gayet güzel canım neden kötü olsun. Bozma moralini Sağlıksız 10 tane olacağına sağlıklı olsun 1 tane olsun. Hayırlısı olsun.kızlar 4 tane yumurtam 3. günde donduruldu kullanılmak için 10 tane yumurta toplanmıştı 1. gün 7 tane döllenmişti şimdi 4 tanesi kalmış ve dondurmuşlar sizce iyimi bana az geldi moralim bozuldu şu an tam bilmiyorum süreci normalmi yoksa kötümü
Hiç bilgim yok maalesef. Sanırım yumurta gelişimine göre karar verirler.Kızlar merhaba ben de tüp bebek için hazırlık aşamasındayım, adetimin 16. gününde 1 aylık dozda Lucrin yapıldı. Sonraki adetimin 2. günü tekrar gideceğim ultrasonda bakıldıktan sonra bir kez daha Lucrin vereceğini söyledi doktorum. Bir ay daha mı bekleyeceğim bu durumda bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?