- 21 Temmuz 2017
- 55
- 32
Inşallah Allah evlat isteyen herkese nasip etsi.Tum anne adaylarina merhaba
Bizde tedavimize 14 temmuzda Antalya da başladık.Rabbim sonunu mutlu hayirli eylesin
Yas 38
ilk deneme kist vs bir sorun yok
Esimin sperm 3 milyon morfoloji 1
AMH 1.25
12 temmuz adet gunum
14 temmuz gonal f 450 hergun 250 doz igne ve elevit kullaniyorum
21 temmuz bugün 4 folikul var 12mm 13mm 14mm 14.5 mm
Bugun oorgalutran igne verdi.yumurta catlama onleyici yarin yine kontrol var.ptesi veya sali catlatma iğnesi yapılacakmış
Ben dr uma güvendim.internetten okudum e2 diye bir test var bana yapmadi.sordum AMH yeterli dedi.yumurta keselerinin ayni oranda yakin oranda buyumesi de iyi dedi.
Hepimizin istediği bir umut
Tedavimi buradan yazmaya devam edecegim.Insallah hepimiz anne olacağız
Ayy ne güzel bir haber hayırlı olsn insallah bu haberi almayı Allah hepimize nasip etsinKızlar bugün test günümdü. Sonuç 84,4 hastanemi aradım hayırlı olsun dediler. Çoook şükür..
Hayirli olsun canım inşallah tüm bekleyenler de aynı haberlerı alırlar hayırlısı ile .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün test günümdü. Sonuç 84,4 hastanemi aradım hayırlı olsun dediler. Çoook şükür..
Merhaba kızlar . Benim adetimin 2. Gunu cumartesi , 3. Gunu pazara geliyor . 4. Gunu gideceğim mecburen olur mu acaba ? Pazartesi gittiğim hastahaney ı arayacağım zaten de. Böyle bir durumda ne yapıyorlar acaba başlanır mi tedaviye illa 2 ya da 3 mu şart ?
Evet bende kullanıyorumTransferden sonra estrofem ve prednol kullanan var mı
Prednol de kullanıyor musunuz ? Ben dün transfer oldum hala kullanıyorum günde bir kez .yumurta toplamadan sonra başlamıştımEvet bende kullanıyorum
Evet prednol da kullanıyorum ben transferden hemen sonra başladımPrednol de kullanıyor musunuz ? Ben dün transfer oldum hala kullanıyorum günde bir kez .yumurta toplamadan sonra başlamıştım
Bende günde bir sefer kullanıyorumEvet prednol da kullanıyorum ben transferden hemen sonra başladım
Merhaba kızlar . Benim adetimin 2. Gunu cumartesi , 3. Gunu pazara geliyor . 4. Gunu gideceğim mecburen olur mu acaba ? Pazartesi gittiğim hastahaney ı arayacağım zaten de. Böyle bir durumda ne yapıyorlar acaba başlanır mi tedaviye illa 2 ya da 3 mu şart ?
İlk denememı devlet hastahanesinde yapmak istedim . Devlet hastahanesine gidiyorum o yüzden sordum canım .Canım 2. Günü git bence ctesi çalışmıyor mu merkezin ?