- 9 Haziran 2019
- 1.188
- 3.646
- 36
Ah o güzel uyumaları denk getirebilsek, annene gittiğinde dinlenme imkanın oluyor mu canım?Günaydın kızlar
Nisa akşam çok güzel uyudu. Tabi ki ben uyuyamadım şu an uyumadığım için başım çatlıyor
oyy geçmiş olsun cnmAh o güzel uyumaları denk getirebilsek, annene gittiğinde dinlenme imkanın oluyor mu canım?
Benim de kayınvalidemler geldi. Defne acayip yabancılıyor artık insanları, birkaç hafta görmesin unutuyor. Onları görünce dudağını büze büze ağladı. Bizimkilere de aynı tepkiyi vermişti. Artık beni iyice ayırt ediyor işe başlayınca napıcam bakalım.
Bugün menenjit aşısını vurduralım dediydik. Ben faranjit oldumbirkaç gün erteleyelim dedik. İnşallah nezleye dönünce kızıma geçmez. Maskeyle yaklaşıyorum hep. Dün ben de uyuyamadım boğaz acısından.
Amin canim insallah tesekkur ederimRabbim bebıse sıfa versın sanada bakmak ıcın guc kuvvet versin canım
Eger burun akintisi oksurukle basliyorsa alerjik degil o zaman canim onlar olmadi cunku direkt etesle anladik bizEğer doktora giderseniz tekrar kontrole filan bi sor bakalım mevsimsel vs. alerji kaynaklı mıymış? Abimler anca burnu akınca ya da kuru öksürükte alerji şurubu vermekte buldular çözümü. Kıyamam ya bilirim o ağlamasını Allah kolaylık versin canım
Geçmiş olsun kuzum.Ah o güzel uyumaları denk getirebilsek, annene gittiğinde dinlenme imkanın oluyor mu canım?
Benim de kayınvalidemler geldi. Defne acayip yabancılıyor artık insanları, birkaç hafta görmesin unutuyor. Onları görünce dudağını büze büze ağladı. Bizimkilere de aynı tepkiyi vermişti. Artık beni iyice ayırt ediyor işe başlayınca napıcam bakalım.
Bugün menenjit aşısını vurduralım dediydik. Ben faranjit oldumbirkaç gün erteleyelim dedik. İnşallah nezleye dönünce kızıma geçmez. Maskeyle yaklaşıyorum hep. Dün ben de uyuyamadım boğaz acısından.
şifa olsun şeker minnoşumuzaGeçmiş olsun kuzum.
Aynen Nisa da yabancı bir geldi mi hemen dudak büküyor. Artık bizi tamamen taniyorlar.
Bende simdi rotayı yaptırdım.
Nisa bu ay 250 gr almış. Hemşire normal her sy aynı olmaz dedi ama anne olarak bana az geldiboyuda 65 cm olmuş.
Rota ne güzel ya ağızdan ağrı sızı yok ağlamak yok bizimki meme gibi cok çok çekiyor
Benim ki 2 kere gitti ikisinde de gider gitmez 10 dakikada eve geldi ağlamışbenim kız anası gibi zırdeliherkese cilveler
keşke dudak bükse
bu pandemi sürecinde en iyisi dudak büken bebe
neyseki kaynanama dudak büktü çok şükür
ben varya sinsi sinsi işleyecem hahahahaBenim ki 2 kere gitti ikisinde de gider gitmez 10 dakikada eve geldi ağlamışAyyy nasıl mutlu oldum. Ama tembihledim kızım gidince ağla diye dinlemiş anasını çok şükür yarabbi şükür
Teşekkür ederim canımoyy geçmiş olsun cnm
O zaman akut bi durum olmuş ay hemen atlatsın inşallahAmin canim insallah tesekkur ederim
Eger burun akintisi oksurukle basliyorsa alerjik degil o zaman canim onlar olmadi cunku direkt etesle anladik biz
Sagol teyzesi cok hircinlasti bezini bile iki kisiyle degisiyoz nerdeyse
Sana da grcmis olsun insallah kuzuya gecmeden atlatirsin canim
Hadi geçmiş olsun şifa olsun NisayaGeçmiş olsun kuzum.
Aynen Nisa da yabancı bir geldi mi hemen dudak büküyor. Artık bizi tamamen taniyorlar.
Bende simdi rotayı yaptırdım.
Nisa bu ay 250 gr almış. Hemşire normal her sy aynı olmaz dedi ama anne olarak bana az geldiboyuda 65 cm olmuş.
Rota ne güzel ya ağızdan ağrı sızı yok ağlamak yok bizimki meme gibi cok çok çekiyor
Ay alemsin kızbenim kız anası gibi zırdeliherkese cilveler
keşke dudak bükse
bu pandemi sürecinde en iyisi dudak büken bebe
neyseki kaynanama dudak büktü çok şükür
bizi hep görmüyor ya böyle olması normal dediAy alemsin kızbizimki de alışınca iyi ama ilk başta niyeyse bi küsüyor sıpa. Kaynanan ne dedi öyle görünce
Benim ki 2 kere gitti ikisinde de gider gitmez 10 dakikada eve geldi ağlamışAyyy nasıl mutlu oldum. Ama tembihledim kızım gidince ağla diye dinlemiş anasını çok şükür yarabbi şükür
Ay daha önce de dedin neler yaşadım diye özel değilse ne yaşattılar böyle kuzum sanabizi hep görmüyor ya böyle olması normal dedi
benm saf görümcem var bitanebu şeytan aileden nasıl çıktıysa
anası öyle diyince.. yooo bize gayet gülüyor dedi..
beni sardı bir kahkaha
hangi birini anlatıyım...Ay daha önce de dedin neler yaşadım diye özel değilse ne yaşattılar böyle kuzum sanaiyi bari ailede en azından iyi biri varmış.
İnsallah teyzesi ilaclardan serumdan korktu bide cok hircin kuzum allah tum hasta yavrulara sifa versinO zaman akut bi durum olmuş ay hemen atlatsın inşallahağrısı vardır yavruşun tabi. Amin inşallah bulaşmaz canım maskeyle dolaşıyorum evde de, sürekli ellerimi yıkıyorum.
Ay bu insanlar nasil allahtan korkmadan cocugu olmuyor ayrilsin baskasiyla evlensin diyebiliyor ya bu cocugu allah veriyor farkinda degiller mihangi birini anlatıyım...
mesela en son yaşadığımı anlatıyım
sağda solda sanırım bal0ncuğun çocuğu olmuyor.. oğlum ayrılsında çocuğu olan biriyle evlensin demişti
dayanamayıp benm değil senin oğlunun çocuğu olmuyor demiştim anlatmıştım sorunun oğlunda olduğunu..
anlamak istedimi tabiki hayır
ha benm bu davranışı yapmamda doğru değildi.. sorunun kmde olduğunu bir önemi yok bir ailede..
ama böyleleri bu dilden anlıor..
ve daha nicesi..
Ay ayıp etmiş ya, kimde sorun olursa olsun hatta sebepsiz de olabilir daha da ele güne karşı koruması lazımdı sizi. O kafada biri anlattığından da anlamaz. Sanki şimdi torunu oldu da başı göğe erdi her gün gelip bakıyorhangi birini anlatıyım...
mesela en son yaşadığımı anlatıyım
sağda solda sanırım bal0ncuğun çocuğu olmuyor.. oğlum ayrılsında çocuğu olan biriyle evlensin demişti
dayanamayıp benm değil senin oğlunun çocuğu olmuyor demiştim anlatmıştım sorunun oğlunda olduğunu..
anlamak istedimi tabiki hayır
ha benm bu davranışı yapmamda doğru değildi.. sorunun kmde olduğunu bir önemi yok bir ailede..
ama böyleleri bu dilden anlıor..
ve daha nicesi..
Amin kuzum Allah sana da kolaylık versin. Korkmuştur tabi ya hiç kıyamamİnsallah teyzesi ilaclardan serumdan korktu bide cok hircin kuzum allah tum hasta yavrulara sifa versin
Amin canim benim. Nasil degisti huyu hem de bu kadar kucuk bebegin huyunun boyle degisecegi hic aklima gelmezdiAmin kuzum Allah sana da kolaylık versin. Korkmuştur tabi ya hiç kıyamamhuyu değişiyomuş ya bebelerin hasta olunca bir de.