Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İnsallah teyzesi ilaclardan serumdan korktu bide cok hircin kuzum allah tum hasta yavrulara sifa versin

Ay bu insanlar nasil allahtan korkmadan cocugu olmuyor ayrilsin baskasiyla evlensin diyebiliyor ya bu cocugu allah veriyor farkinda degiller mi 😔
Cahil insanlar farknda olmazlar masalım..
Böyleside bana denk geldi..
Hayattaki şansım = kaynanam

Ay ayıp etmiş ya, kimde sorun olursa olsun hatta sebepsiz de olabilir daha da ele güne karşı koruması lazımdı sizi. O kafada biri anlattığından da anlamaz. Sanki şimdi torunu oldu da başı göğe erdi her gün gelip bakıyor😒 neyse eşin sana destek oluyorsa gerisi önemli değil. Ailen de yanında ne güzel. Allah ıslah etsin diyeyim
Başı göğe ermedi cnkü erkek değil :KK70:
Cinsiyetin kız olduğunu duyuncada umrunda olmadı..
Yapa yapa kız yapmışım :KK70:

21.yyda yapa yapa kiz yapmis diye dusunuyosa fazla soze de gerek birakmiyor semra kaynana 1 seninki 2 🙈

21.yyda yapa yapa kiz yapmis diye dusunuyosa fazla soze de gerek birakmiyor semra kaynana 1 seninki 2 🙈
Şimdi sana çok kırıldım nasıl Semra kaynanayi 2. Sıraya koyarsın benimki varken 😂 hatta Bal0ncuk Bal0ncuk kaynanasi = benim kaynanam. Birinciliği kapmak için yarisirlar 😂 bana fakirsin dağdan inmesin diyen bir kaynanam var düğüne 40 kala olaylar sinsilesi çıkaran 😂

Hayattaki şansım = KIZIM 🧿
Hayattaki sınavım = kaynanam 😈

Desek nasıl olur 😂

Şimdi sana çok kırıldım nasıl Semra kaynanayi 2. Sıraya koyarsın benimki varken 😂 hatta Bal0ncuk Bal0ncuk kaynanasi = benim kaynanam. Birinciliği kapmak için yarisirlar 😂 bana fakirsin dağdan inmesin diyen bir kaynanam var düğüne 40 kala olaylar sinsilesi çıkaran 😂

Ahh semra kaynanaya hakaret etmeyn
Bizimkileri gördkten snra semra kaynana cennet :KK70: :KK70:

Hayattaki şansım = KIZIM 🧿
Hayattaki sınavım = kaynanam 😈

Desek nasıl olur 😂
Anuummm kızzz bu daha güzell olmuşşşş ♥️

Arkadaşım 9 kere tüp bebek yaptı tutmadı
10. Yaptı bu sene bizim zorumuzla..
Zorumuzla diyorum cnkü hayata küsmüştü.. Eşinden boşabacaktı kendini odaya kapatmştı vs
Ve tuttu ikizleri olacaktıı.. 3 aylıktı.. Kalpleri durmuş ikisininde :KK43:
Kendimi cok kötü hissediorm :KK43:
Ayyyyy canım yaa çok üzüldüm. Nasıl zor bir sınav. Rabbim dayanacak güc versin insallah toparlanır en kısa zmanda ve kendiliğinden hamile kalır 🤲

Zorumuzla diyorum cnkü hayata küsmüştü.. Eşinden boşabacaktı kendini odaya kapatmştı vs
Ayy cok uzuldum Rabbım bır an evvel kucagını doldursun

Tuylerim diken diken oldu cok uzuldum ya

Peygamber zamanından kalma ellam aklı. Keşke anası yapa yapa onu yapmasaymış dicem de bu sefer de kelebek etkisi eşin olmazdı diyemiyorum o yüzden. O kadın senin kızının tırnağı olamaz orası da ayrı konu.

Noluyosa bu erkek annelerine bazıları geline gösterilen ilgi kendilerine gösterilsin istiyor. Hele düğünde merasimde olay çıkarmazsa olmuyor. Allah sabır versin kuzum

Ah ya nasıl üzüldüm nasıl. İnşallah gücünü kuvvetini toplar da tekrar dener en azından bu deneme tutmuş. Tabi söylemesi kolay yaşayan bilir. Hakkında hayırlısı olsun.

Ayy cok uzuldum Rabbım bır an evvel kucagını doldursun
Aminnn zeynebm :KK43:

Tuylerim diken diken oldu cok uzuldum ya
Bende cok masalım
Tmm gülüorm ama içten değil..
Yıkıldım ya :KK43:
Kendimi suçlu hissediyorum..

Peygamber zamanından kalma ellam aklı. Keşke anası yapa yapa onu yapmasaymış dicem de bu sefer de kelebek etkisi eşin olmazdı diyemiyorum o yüzden. O kadın senin kızının tırnağı olamaz orası da ayrı konu.

Noluyosa bu erkek annelerine bazıları geline gösterilen ilgi kendilerine gösterilsin istiyor. Hele düğünde merasimde olay çıkarmazsa olmuyor. Allah sabır versin kuzum
Valla ben dedm vallahi içimimi okudun..
Anan seni yapa yapa yapmş ama dedm :KK70:
Ben artk saygı felan göstermiorm haketmior..
Düğün olayına hiç girmielim
Zaten ne olduysa kıba günü başladı
Daha önce olaydı evlenmezdm sanırım

Ah ya nasıl üzüldüm nasıl. İnşallah gücünü kuvvetini toplar da tekrar dener en azından bu deneme tutmuş. Tabi söylemesi kolay yaşayan bilir. Hakkında hayırlısı olsun.
Amin inşallah pimpiriiim :KK43:

Gunaydın kızlar ek gıdayı 4 ogune cıkardık bız dün itibariyle sız nasıl veriyorsunuz
Sabahları haslanmıs yumurta sarısı formul mamayla sulandırıp öglen corba sebze veya tarhana ıkındı meyveli yogurt aksam tekrar corba veriyorum mıktarlar az veriyorum pesınede mama sunuyorum 60 cc ıcıyor

Gunaydın kızlar ek gıdayı 4 ogune cıkardık bız dün itibariyle sız nasıl veriyorsunuz
Sabahları haslanmıs yumurta sarısı formul mamayla sulandırıp öglen corba sebze veya tarhana ıkındı meyveli yogurt aksam tekrar corba veriyorum mıktarlar az veriyorum pesınede mama sunuyorum 60 cc ıcıyor
günaydın cnm
ben henüz o kadar vermiyorum 180 günden snra belli bi süre 3-3 gidiliyor
ben 3-2 veriyorum mamayı daha fazla veriorum

X