Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa beni onu çok seviyorumiş yerinde..
kırmızı bir kulübe yapalım. gökyüzünü maviye boyayalım diye geziorum
offfffff beynim içindekiler
e bebekten aldığım telefonun müptalası olduk sürekli şarkı söylüyoruzAa beni onu çok seviyorum
Aynen ve telefon ve masalci tırtıl bizimdee bebekten aldığım telefonun müptalası olduk sürekli şarkı söylüyoruz
Geçmiş olsun canım neyi var üşüttü muGunaydin teyzeler benim kizim hasta dun aksama dogru cok artti sıkıntısı dun aksam gece cok kotuydu ama sukur daha iyi
geçmiş olsun masalımGunaydin teyzeler benim kizim hasta dun aksama dogru cok artti sıkıntısı dun aksam gece cok kotuydu ama sukur daha iyi
Orta kulak iltihabi canim ates ve huzursuzluk coktu dun aglamaktan sesi kisildi gece kuzumunGeçmiş olsun canım neyi var üşüttü mu
Sagol teyzesigeçmiş olsun masalım
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir. Benim yeğenim de çok geçirdi. Alerji kaynaklıymış meğer. Östaki boruları kısa oluyormuş bebeklerin. Burun akıntısı vs. olunca oradan orta kulağa kaçıyor gibi bir şey demişti abim.Orta kulak iltihabi canim ates ve huzursuzluk coktu dun aglamaktan sesi kisildi gece kuzumun
Merhaba bende transfer yaptım şimdi bekliyorum 5 ocakta test yapacağım inşallah hamileyim inşallahKızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Tedaviye başlamaya karar verme, başladıktan sonra ilaçlar iğneler, yumurta toplama ve transfer derken sonuca doğru yaklaşıyorum..
Gelin, bu hayatımızın belki de en heyecanlı süreçlerini birlikte geçirelim
Sagol canim insallah. Muhtemelen oyle cunku ust solunum yolu enf.kaynakli degil gibi birden ortaya cikti hic birsey yokkenÇok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir. Benim yeğenim de çok geçirdi. Alerji kaynaklıymış meğer. Östaki boruları kısa oluyormuş bebeklerin. Burun akıntısı vs. olunca oradan orta kulağa kaçıyor gibi bir şey demişti abim.
Rabbim bebıse sıfa versın sanada bakmak ıcın guc kuvvet versin canımGunaydin teyzeler benim kizim hasta dun aksama dogru cok artti sıkıntısı dun aksam gece cok kotuydu ama sukur daha iyi
Eğer doktora giderseniz tekrar kontrole filan bi sor bakalım mevsimsel vs. alerji kaynaklı mıymış? Abimler anca burnu akınca ya da kuru öksürükte alerji şurubu vermekte buldular çözümü. Kıyamam ya bilirim o ağlamasını Allah kolaylık versin canımSagol canim insallah. Muhtemelen oyle cunku ust solunum yolu enf.kaynakli degil gibi birden ortaya cikti hic birsey yokken