Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Masalim01 Aslimuu93 kizlar ek gıdaya gecınce lor ve yumurta yi ne zaman verdiniz. Yaklaşık 3 hafta oldu ek gıdaya başlayalı. Henüz vermedim verebilir miyim
Biz 1 ay sonra kahvaltıya başlamıştık canım. Önce yarım yumurta sarısı sonraki ay tam yumurta sarısı şeklinde ve kahvaltı başladığımızda lor,tereyağ, bebe bisküvisi, yanına meyveli muhallebi vs çeşit yapıyordum

aslı ya.. mesela bebe krakeri bebe bisküvisi yada o tarz şeyler veriyorlar ya
tırsıyorum dişleri yok die

O zman bizimde artık yumurta lor zamanı gelmiş
Bebe biskuvisi ne kullandın canım ya da kendin mi yaptım. Kendim yapmak istiyorum ama sert oluyirmus evde yapılanlar

aslı ya.. mesela bebe krakeri bebe bisküvisi yada o tarz şeyler veriyorlar ya
tırsıyorum dişleri yok die
Kız ilk başta ezicen zaten ama benimkiler şimdi kıt kıt yiyor
O zman bizimde artık yumurta lor zamanı gelmiş
Bebe biskuvisi ne kullandın canım ya da kendin mi yaptım. Kendim yapmak istiyorum ama sert oluyirmus evde yapılanlar
Kuzum kendim de yaptım ama o güzel olmuyor ya en son hipp organik aldım onu sevdiler hala onu kullanıyorum

Masalim01 Aslimuu93 kizlar ek gıdaya gecınce lor ve yumurta yi ne zaman verdiniz. Yaklaşık 3 hafta oldu ek gıdaya başlayalı. Henüz vermedim verebilir miyim
Labne ve ucgen peyniri cok seviyolar mesela bebe biskuvisi ve labne karisimi mesela cok severek yiyolar pinar marka tercih ediyorum ben sut urunlerinde kuzum aklinda bulunsun bunlar da

Kuzum 1 hafta 10 gun gun sonra verebilirsin yumurtanin sarisiyla baslarsin once, ben yumurta sarisina basladiktan 1 ay sonra da beyazini verdim
Labne ve ucgen peyniri cok seviyolar mesela bebe biskuvisi ve labne karisimi mesela cok severek yiyolar pinar marka tercih ediyorum ben sut urunlerinde kuzum aklinda bulunsun bunlar da
Teşekkür ederim canım. Yumurta sarisi deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…