Biz 1 ay sonra kahvaltıya başlamıştık canım. Önce yarım yumurta sarısı sonraki ay tam yumurta sarısı şeklinde ve kahvaltı başladığımızda lor,tereyağ, bebe bisküvisi, yanına meyveli muhallebi vs çeşit yapıyordum
aslı ya.. mesela bebe krakeri bebe bisküvisi yada o tarz şeyler veriyorlar yaBiz 1 ay sonra kahvaltıya başlamıştık canım. Önce yarım yumurta sarısı sonraki ay tam yumurta sarısı şeklinde ve kahvaltı başladığımızda lor,tereyağ, bebe bisküvisi, yanına meyveli muhallebi vs çeşit yapıyordum
O zman bizimde artık yumurta lor zamanı gelmişBiz 1 ay sonra kahvaltıya başlamıştık canım. Önce yarım yumurta sarısı sonraki ay tam yumurta sarısı şeklinde ve kahvaltı başladığımızda lor,tereyağ, bebe bisküvisi, yanına meyveli muhallebi vs çeşit yapıyordum
Allahim ya siz ek gıdaya mı geçtinizO zman bizimde artık yumurta lor zamanı gelmiş
Bebe biskuvisi ne kullandın canım ya da kendin mi yaptım. Kendim yapmak istiyorum ama sert oluyirmus evde yapılanlar
Evet kuzum 5 aylık olduk bile. Ek gıdaya erken geçtik sadece mama aldığı icinAllahim ya siz ek gıdaya mı geçtiniz
Maşallah zaman nasılda geçiyor
Kız ilk başta ezicen zaten ama benimkiler şimdi kıt kıt yiyoraslı ya.. mesela bebe krakeri bebe bisküvisi yada o tarz şeyler veriyorlar ya
tırsıyorumdişleri yok die
Kuzum kendim de yaptım ama o güzel olmuyor ya en son hipp organik aldım onu sevdiler hala onu kullanıyorumO zman bizimde artık yumurta lor zamanı gelmiş
Bebe biskuvisi ne kullandın canım ya da kendin mi yaptım. Kendim yapmak istiyorum ama sert oluyirmus evde yapılanlar
Çok şükür canım iyiyiz bizde herşey yolunda gidiyor bi sıkıntımız yokEvet kuzum 5 aylık olduk bile. Ek gıdaya erken geçtik sadece mama aldığı icin
Sen nasılsın bebişin nasıl masallahh sende yarilamissin artık
Cahillikten ölecemKız ilk başta ezicen zaten ama benimkiler şimdi kıt kıt yiyor
Kuzum kendim de yaptım ama o güzel olmuyor ya en son hipp organik aldım onu sevdiler hala onu kullanıyorum
Labne ve ucgen peyniri cok seviyolar mesela bebe biskuvisi ve labne karisimi mesela cok severek yiyolar pinar marka tercih ediyorum ben sut urunlerinde kuzum aklinda bulunsun bunlar da
Kuzum 1 hafta 10 gun gun sonra verebilirsin yumurtanin sarisiyla baslarsin once, ben yumurta sarisina basladiktan 1 ay sonra da beyazini verdim
Teşekkür ederim canım. Yumurta sarisi deneyeceğimLabne ve ucgen peyniri cok seviyolar mesela bebe biskuvisi ve labne karisimi mesela cok severek yiyolar pinar marka tercih ediyorum ben sut urunlerinde kuzum aklinda bulunsun bunlar da
Doğum yapmak lazm demek
Kendim yapmayı deneyeceğimLoru nerden alacaksın canm
Süt kesıgınden olmuyor dıyorlar peynır altı suyu lazımmıs sen nasıl yapacaksınKendim yapmayı deneyeceğimolmazsa güvendiğim bir sarkuteriden alacağım canım.
Şirdan mayası bulursam onunla denemek istiyorum canım. Onu da tuturmasi zor amaSüt kesıgınden olmuyor dıyorlar peynır altı suyu lazımmıs sen nasıl yapacaksın
Ya evet ek gıda herseyı naturel olsun dıye ugrasıoz ama pek mumkun gıbı gorunmuyorŞirdan mayası bulursam onunla denemek istiyorum canım. Onu da tuturmasi zor ama
Aynen canım gerçekten zor hem bulmak zor hem maddi olarak her şeyi o şekil karşılamak zor. Elimizden geldiği kadar artık.Ya evet ek gıda herseyı naturel olsun dıye ugrasıoz ama pek mumkun gıbı gorunmuyor