Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Orta kulak iltihabi canim ates ve huzursuzluk coktu dun aglamaktan sesi kisildi gece kuzumun
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir. Benim yeğenim de çok geçirdi. Alerji kaynaklıymış meğer. Östaki boruları kısa oluyormuş bebeklerin. Burun akıntısı vs. olunca oradan orta kulağa kaçıyor gibi bir şey demişti abim.

Merhaba bende transfer yaptım şimdi bekliyorum 5 ocakta test yapacağım inşallah hamileyim inşallah

Sagol canim insallah. Muhtemelen oyle cunku ust solunum yolu enf.kaynakli degil gibi birden ortaya cikti hic birsey yokken

Sagol canim insallah. Muhtemelen oyle cunku ust solunum yolu enf.kaynakli degil gibi birden ortaya cikti hic birsey yokken
Eğer doktora giderseniz tekrar kontrole filan bi sor bakalım mevsimsel vs. alerji kaynaklı mıymış? Abimler anca burnu akınca ya da kuru öksürükte alerji şurubu vermekte buldular çözümü. Kıyamam ya bilirim o ağlamasını Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…