Ben çoğunlukla tek öğün veriyorum canim arada 2 öğün oluyor. Öğünde sayılmaz benimki tam karnı doyacak kadar çok vermiyorum. 6. aydan sonra arttiracagimGunaydın kızlar ek gıdayı 4 ogune cıkardık bız dün itibariyle sız nasıl veriyorsunuz
Sabahları haslanmıs yumurta sarısı formul mamayla sulandırıp öglen corba sebze veya tarhana ıkındı meyveli yogurt aksam tekrar corba veriyorum mıktarlar az veriyorum pesınede mama sunuyorum 60 cc ıcıyor
Aminnnn kuzumgünaydın kızlar
bugün bir duygusalım geçen sene bugün doktor bana acımıştı, hadi çık yeni yılı hastanede geçirme demişti
şimdi mucizem yanımda...
Allah herkesin evladını korusun
Öncesinde iyi miydi yani? Kadına düğünle beraber kaynana mod yüklenmiş meğerValla ben dedm vallahi içimimi okudun..
Anan seni yapa yapa yapmş ama dedm
Ben artk saygı felan göstermiorm haketmior..
Düğün olayına hiç girmielim
Zaten ne olduysa kıba günü başladı
Daha önce olaydı evlenmezdm sanırım
Amin inşallah pimpiriiim
aslında değildi ama sinsiliğini uzaktan yapıodu belli etmiodu pek..Öncesinde iyi miydi yani? Kadına düğünle beraber kaynana mod yüklenmiş meğeray aman herkes yerinde sağ olsun boşver, sana dokunmasınlar da.
günaydın kızlar
bugün bir duygusalım geçen sene bugün doktor bana acımıştı, hadi çık yeni yılı hastanede geçirme demişti
şimdi mucizem yanımda...
Allah herkesin evladını korusun
Bugünler unutulmaz canlar ama artık güzel kızlarımız varAminnnn kuzum
Duygusallık bende de var.
Geçen sene bugün Nisacimin kalp atışını duymuştuk. Nasip mucizevi bir sey. Eşimle demiştik yıl kötü geçti ama güzel kapatıyoruz diye
Nasıl utulur o tarihler ki
kıyamam ona ya...Bugünler unutulmaz canlar ama artık güzel kızlarımız varonlara sarılıp sarılıp mutlu olalım geç bulduk ama değdi değil mi dünden beri maskeliyim evde çocuğum şaşkın şaşkın bakıyo bana, başta bi hoşuna gitti şimdi istemiyor anam nerde diyor
Uu görümce iyi kıskanmış seni belli anasını gaza getirmiş demek ki. Bizde bi laf vardır görümce görmeyeyim ölünce diye. Yani ölene kadar görmeyeyim manasındaaslında değildi ama sinsiliğini uzaktan yapıodu belli etmiodu pek..
ara ara.. bende aman yaşlı diyip geçiodum
kına günü büyük görmcemle birlikte saldırıya geçtilero gündür bugündür ikisine bilendim
büyük görümcemle zaten yıllardır görüşmüyorum
kaynanamla zaten kayınbabamla görüştüğüm için yüz yüze geliyorum ama sohbetim yok
Sorma nezleyim diye sürekli elimi yıkıyorum gece boyu 20 defa kalktımkıyamam ona ya...
herşey onların sağlığı için
Tesekkur ederiz teyzesi sordugun icin cok sukur epey duzeldi atesi dustu keyfi de yerine geldi coooook sukur
Oy maşallah kuzucuğaTesekkur ederiz teyzesi sordugun icin cok sukur epey duzeldi atesi dustu keyfi de yerine geldi coooook sukur
Amin amin canim hicbirimizin yavrusuna ugramasinOy maşallah kuzucuğabi daha uğramasın hastalık Allah sağlık versin inşallah
çok şükür cnmmm..Tesekkur ederiz teyzesi sordugun icin cok sukur epey duzeldi atesi dustu keyfi de yerine geldi coooook sukur
Amin kuzum. Biraz var yaaaAmin amin canim hicbirimizin yavrusuna ugramasin
sizin milada 1 ay kaldi 6 ay buyuk bir donum noktasi heyecan var mi
Canım ilk başta bilmiyor yemeği. Emme refleksi olduğu için. Dilini dışarı çıkararak yiyordu ama şimdi öğrendi benim kizAmin kuzum. Biraz var yaaahaftaya kontrole gidince doktor tadımlara başlatacak galiba. Ama bizim kıza daha dün çay kaşığıyla su vereyim dedim püü püü yaptı diliyle itti o yenidoğan refleksiymiş sanırım. Başta öyle mi oluyor? Adı üstünde tadım sonuçta alışsın diye demi?
Artık yemeklere çok bakıyo bi şey içtiğimizde ağzını açıp yalanıyo yavrucakbizimle masaya oturmak istiyo
Bir de alt iki dişi birden patladıbenim gaz sandığım onun huzursuzluğuymuş galiba biraz da sandalyeyi bile kemiresi var cücüğümün
Yaaa ne güzel maşallah kuzumCanım ilk başta bilmiyor yemeği. Emme refleksi olduğu için. Dilini dışarı çıkararak yiyordu ama şimdi öğrendi benim kiz
Amin amin canim sagolasin hasta bebisler rabbim sifa versinçok şükür cnmmm..
allah şifa versin inşallah
bebeler hasta olmasın ya
Yemeklere ilgi gostermesi ek gidaya gecis icin bir sart mesela ve bunu saglamis cok guzelAmin kuzum. Biraz var yaaahaftaya kontrole gidince doktor tadımlara başlatacak galiba. Ama bizim kıza daha dün çay kaşığıyla su vereyim dedim püü püü yaptı diliyle itti o yenidoğan refleksiymiş sanırım. Başta öyle mi oluyor? Adı üstünde tadım sonuçta alışsın diye demi?
Artık yemeklere çok bakıyo bi şey içtiğimizde ağzını açıp yalanıyo yavrucakbizimle masaya oturmak istiyo
Bir de alt iki dişi birden patladıbenim gaz sandığım onun huzursuzluğuymuş galiba biraz da sandalyeyi bile kemiresi var cücüğümün
Yok canım henüz oturmuyorum. Daha doğrusu daha yeni yeni oturuyorum destekli kısa süreler ile. Yatarak Başının altına yastik koyuyorum öyle veriyorum. (bu mesajı yazmışım ve göndermeden kalmışYaaa ne güzel maşallah kuzumpeki mama sandalyesine oturtup mu veriyosun