Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ben çoğunlukla tek öğün veriyorum canim arada 2 öğün oluyor. Öğünde sayılmaz benimki tam karnı doyacak kadar çok vermiyorum. 6. aydan sonra arttiracagim

günaydın kızlar

bugün bir duygusalım geçen sene bugün doktor bana acımıştı, hadi çık yeni yılı hastanede geçirme demişti
şimdi mucizem yanımda...
Allah herkesin evladını korusun
Aminnnn kuzum
Duygusallık bende de var.
Geçen sene bugün Nisacimin kalp atışını duymuştuk. Nasip mucizevi bir sey. Eşimle demiştik yıl kötü geçti ama güzel kapatıyoruz diye
Nasıl utulur o tarihler ki

Öncesinde iyi miydi yani? Kadına düğünle beraber kaynana mod yüklenmiş meğer ay aman herkes yerinde sağ olsun boşver, sana dokunmasınlar da.

Öncesinde iyi miydi yani? Kadına düğünle beraber kaynana mod yüklenmiş meğer ay aman herkes yerinde sağ olsun boşver, sana dokunmasınlar da.
aslında değildi ama sinsiliğini uzaktan yapıodu belli etmiodu pek..
ara ara.. bende aman yaşlı diyip geçiodum
kına günü büyük görmcemle birlikte saldırıya geçtiler o gündür bugündür ikisine bilendim
büyük görümcemle zaten yıllardır görüşmüyorum
kaynanamla zaten kayınbabamla görüştüğüm için yüz yüze geliyorum ama sohbetim yok

günaydın kızlar

bugün bir duygusalım geçen sene bugün doktor bana acımıştı, hadi çık yeni yılı hastanede geçirme demişti
şimdi mucizem yanımda...
Allah herkesin evladını korusun

Bugünler unutulmaz canlar ama artık güzel kızlarımız var onlara sarılıp sarılıp mutlu olalım geç bulduk ama değdi değil mi dünden beri maskeliyim evde çocuğum şaşkın şaşkın bakıyo bana, başta bi hoşuna gitti şimdi istemiyor anam nerde diyor

kıyamam ona ya...
herşey onların sağlığı için

Uu görümce iyi kıskanmış seni belli anasını gaza getirmiş demek ki. Bizde bi laf vardır görümce görmeyeyim ölünce diye. Yani ölene kadar görmeyeyim manasında gene iyi görüşüyomuşsun bak başkası olsa ne eşini görüştürür ne kendi görüşür. Kıymetini bilsinler

Amin amin canim hicbirimizin yavrusuna ugramasin
sizin milada 1 ay kaldi 6 ay buyuk bir donum noktasi heyecan var mi
Amin kuzum. Biraz var yaaa haftaya kontrole gidince doktor tadımlara başlatacak galiba. Ama bizim kıza daha dün çay kaşığıyla su vereyim dedim püü püü yaptı diliyle itti o yenidoğan refleksiymiş sanırım. Başta öyle mi oluyor? Adı üstünde tadım sonuçta alışsın diye demi?

Artık yemeklere çok bakıyo bi şey içtiğimizde ağzını açıp yalanıyo yavrucak bizimle masaya oturmak istiyo

Bir de alt iki dişi birden patladı benim gaz sandığım onun huzursuzluğuymuş galiba biraz da sandalyeyi bile kemiresi var cücüğümün

Canım ilk başta bilmiyor yemeği. Emme refleksi olduğu için. Dilini dışarı çıkararak yiyordu ama şimdi öğrendi benim kiz

çok şükür cnmmm..
allah şifa versin inşallah
bebeler hasta olmasın ya
Amin amin canim sagolasin hasta bebisler rabbim sifa versin
Yemeklere ilgi gostermesi ek gidaya gecis icin bir sart mesela ve bunu saglamis cok guzel
Evet dille itme refleksi bir sure sonra kayboluyot ne oluyor ya hu yemeyi beceremiyor bu cocuk diyosun ama becerememe degil reflexten yapiyor

Yaaa ne güzel maşallah kuzum peki mama sandalyesine oturtup mu veriyosun
Yok canım henüz oturmuyorum. Daha doğrusu daha yeni yeni oturuyorum destekli kısa süreler ile. Yatarak Başının altına yastik koyuyorum öyle veriyorum. (bu mesajı yazmışım ve göndermeden kalmış )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…