Cahil insanlar farknda olmazlar masalım..İnsallah teyzesi ilaclardan serumdan korktu bide cok hircin kuzum allah tum hasta yavrulara sifa versin
Ay bu insanlar nasil allahtan korkmadan cocugu olmuyor ayrilsin baskasiyla evlensin diyebiliyor ya bu cocugu allah veriyor farkinda degiller mi
Başı göğe ermedi cnkü erkek değilAy ayıp etmiş ya, kimde sorun olursa olsun hatta sebepsiz de olabilir daha da ele güne karşı koruması lazımdı sizi. O kafada biri anlattığından da anlamaz. Sanki şimdi torunu oldu da başı göğe erdi her gün gelip bakıyorneyse eşin sana destek oluyorsa gerisi önemli değil. Ailen de yanında ne güzel. Allah ıslah etsin diyeyim
21.yyda yapa yapa kiz yapmis diye dusunuyosa fazla soze de gerek birakmiyor semra kaynana 1 seninki 2Cahil insanlar farknda olmazlar masalım..
Böyleside bana denk geldi..
Hayattaki şansım = kaynanam
Başı göğe ermedi cnkü erkek değil
Cinsiyetin kız olduğunu duyuncada umrunda olmadı..
Yapa yapa kız yapmışım
Şimdi sana çok kırıldım nasıl Semra kaynanayi 2. Sıraya koyarsın benimki varken21.yyda yapa yapa kiz yapmis diye dusunuyosa fazla soze de gerek birakmiyor semra kaynana 1 seninki 2
Hayattaki şansım = KIZIMCahil insanlar farknda olmazlar masalım..
Yapa yapa kız yapmışım
21.yyda yapa yapa kiz yapmis diye dusunuyosa fazla soze de gerek birakmiyor semra kaynana 1 seninki 2
Şimdi sana çok kırıldım nasıl Semra kaynanayi 2. Sıraya koyarsın benimki varkenhatta Bal0ncuk kaynanasi = benim kaynanam. Birinciliği kapmak için yarisirlar bana fakirsin dağdan inmesin diyen bir kaynanam var düğüne 40 kala olaylar sinsilesi çıkaran
Anuummm kızzz bu daha güzell olmuşşşşHayattaki şansım = KIZIM
Hayattaki sınavım = kaynanam
Desek nasıl olur
Ayyyyy canım yaa çok üzüldüm. Nasıl zor bir sınav. Rabbim dayanacak güc versin insallah toparlanır en kısa zmanda ve kendiliğinden hamile kalırArkadaşım 9 kere tüp bebek yaptı tutmadı
10. Yaptı bu sene bizim zorumuzla..
Zorumuzla diyorum cnkü hayata küsmüştü.. Eşinden boşabacaktı kendini odaya kapatmştı vs
Ve tuttu ikizleri olacaktıı.. 3 aylıktı.. Kalpleri durmuş ikisininde
Kendimi cok kötü hissediorm
Ah fulim halimize şükürAyyyyy canım yaa çok üzüldüm. Nasıl zor bir sınav. Rabbim dayanacak güc versin insallah toparlanır en kısa zmanda ve kendiliğinden hamile kalır
Aynen kuzum çok şükür bin şükürAh fulim halimize şükür
Ayy cok uzuldum Rabbım bır an evvel kucagını doldursunArkadaşım 9 kere tüp bebek yaptı tutmadı
Zorumuzla diyorum cnkü hayata küsmüştü.. Eşinden boşabacaktı kendini odaya kapatmştı vs
Tuylerim diken diken oldu cok uzuldum yaArkadaşım 9 kere tüp bebek yaptı tutmadı
Peygamber zamanından kalma ellam aklı. Keşke anası yapa yapa onu yapmasaymış dicem de bu sefer de kelebek etkisi eşin olmazdı diyemiyorum o yüzden. O kadın senin kızının tırnağı olamaz orası da ayrı konu.Cahil insanlar farknda olmazlar masalım..
Yapa yapa kız yapmışım
Noluyosa bu erkek annelerine bazıları geline gösterilen ilgi kendilerine gösterilsin istiyor. Hele düğünde merasimde olay çıkarmazsa olmuyor. Allah sabır versin kuzumŞimdi sana çok kırıldım nasıl Semra kaynanayi 2. Sıraya koyarsın benimki varkenhatta Bal0ncuk kaynanasi = benim kaynanam. Birinciliği kapmak için yarisirlar bana fakirsin dağdan inmesin diyen bir kaynanam var düğüne 40 kala olaylar sinsilesi çıkaran
Ah ya nasıl üzüldüm nasıl. İnşallah gücünü kuvvetini toplar da tekrar dener en azından bu deneme tutmuş. Tabi söylemesi kolay yaşayan bilir. Hakkında hayırlısı olsun.Arkadaşım 9 kere tüp bebek yaptı tutmadı
Aminnn zeynebmAyy cok uzuldum Rabbım bır an evvel kucagını doldursun
Bende cok masalımTuylerim diken diken oldu cok uzuldum ya
Valla ben dedm vallahi içimimi okudun..Peygamber zamanından kalma ellam aklı. Keşke anası yapa yapa onu yapmasaymış dicem de bu sefer de kelebek etkisi eşin olmazdı diyemiyorum o yüzden. O kadın senin kızının tırnağı olamaz orası da ayrı konu.
Noluyosa bu erkek annelerine bazıları geline gösterilen ilgi kendilerine gösterilsin istiyor. Hele düğünde merasimde olay çıkarmazsa olmuyor. Allah sabır versin kuzum
Amin inşallah pimpiriiimAh ya nasıl üzüldüm nasıl. İnşallah gücünü kuvvetini toplar da tekrar dener en azından bu deneme tutmuş. Tabi söylemesi kolay yaşayan bilir. Hakkında hayırlısı olsun.
Oyle dusunme canim yasadigi sey cok agir tarifi yok ama kaderi nasibi kisi yonlendiremez ki senin bir sucun olamaz niyetin zaten cok temiz cok guzelBende cok masalım
Tmm gülüorm ama içten değil..
Yıkıldım ya
Kendimi suçlu hissediyorum..
günaydın cnmGunaydın kızlar ek gıdayı 4 ogune cıkardık bız dün itibariyle sız nasıl veriyorsunuz
Sabahları haslanmıs yumurta sarısı formul mamayla sulandırıp öglen corba sebze veya tarhana ıkındı meyveli yogurt aksam tekrar corba veriyorum mıktarlar az veriyorum pesınede mama sunuyorum 60 cc ıcıyor
Amın canmgünaydın kızlar
bugün bir duygusalım geçen sene bugün doktor bana acımıştı, hadi çık yeni yılı hastanede geçirme demişti
şimdi mucizem yanımda...
Allah herkesin evladını korusun