Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Cahil insanlar farknda olmazlar masalım..
Böyleside bana denk geldi..
Hayattaki şansım = kaynanam

Başı göğe ermedi cnkü erkek değil
Cinsiyetin kız olduğunu duyuncada umrunda olmadı..
Yapa yapa kız yapmışım

21.yyda yapa yapa kiz yapmis diye dusunuyosa fazla soze de gerek birakmiyor semra kaynana 1 seninki 2

21.yyda yapa yapa kiz yapmis diye dusunuyosa fazla soze de gerek birakmiyor semra kaynana 1 seninki 2
Şimdi sana çok kırıldım nasıl Semra kaynanayi 2. Sıraya koyarsın benimki varken hatta Bal0ncuk kaynanasi = benim kaynanam. Birinciliği kapmak için yarisirlar bana fakirsin dağdan inmesin diyen bir kaynanam var düğüne 40 kala olaylar sinsilesi çıkaran

Hayattaki şansım = KIZIM
Hayattaki sınavım = kaynanam

Desek nasıl olur

Ahh semra kaynanaya hakaret etmeyn
Bizimkileri gördkten snra semra kaynana cennet

Hayattaki şansım = KIZIM
Hayattaki sınavım = kaynanam

Desek nasıl olur
Anuummm kızzz bu daha güzell olmuşşşş

Ayyyyy canım yaa çok üzüldüm. Nasıl zor bir sınav. Rabbim dayanacak güc versin insallah toparlanır en kısa zmanda ve kendiliğinden hamile kalır

Ayy cok uzuldum Rabbım bır an evvel kucagını doldursun

Tuylerim diken diken oldu cok uzuldum ya

Peygamber zamanından kalma ellam aklı. Keşke anası yapa yapa onu yapmasaymış dicem de bu sefer de kelebek etkisi eşin olmazdı diyemiyorum o yüzden. O kadın senin kızının tırnağı olamaz orası da ayrı konu.

Noluyosa bu erkek annelerine bazıları geline gösterilen ilgi kendilerine gösterilsin istiyor. Hele düğünde merasimde olay çıkarmazsa olmuyor. Allah sabır versin kuzum

Ah ya nasıl üzüldüm nasıl. İnşallah gücünü kuvvetini toplar da tekrar dener en azından bu deneme tutmuş. Tabi söylemesi kolay yaşayan bilir. Hakkında hayırlısı olsun.

Ayy cok uzuldum Rabbım bır an evvel kucagını doldursun
Aminnn zeynebm

Tuylerim diken diken oldu cok uzuldum ya
Bende cok masalım
Tmm gülüorm ama içten değil..
Yıkıldım ya
Kendimi suçlu hissediyorum..

Valla ben dedm vallahi içimimi okudun..
Anan seni yapa yapa yapmş ama dedm
Ben artk saygı felan göstermiorm haketmior..
Düğün olayına hiç girmielim
Zaten ne olduysa kıba günü başladı
Daha önce olaydı evlenmezdm sanırım

Ah ya nasıl üzüldüm nasıl. İnşallah gücünü kuvvetini toplar da tekrar dener en azından bu deneme tutmuş. Tabi söylemesi kolay yaşayan bilir. Hakkında hayırlısı olsun.
Amin inşallah pimpiriiim

Gunaydın kızlar ek gıdayı 4 ogune cıkardık bız dün itibariyle sız nasıl veriyorsunuz
Sabahları haslanmıs yumurta sarısı formul mamayla sulandırıp öglen corba sebze veya tarhana ıkındı meyveli yogurt aksam tekrar corba veriyorum mıktarlar az veriyorum pesınede mama sunuyorum 60 cc ıcıyor

günaydın cnm
ben henüz o kadar vermiyorum 180 günden snra belli bi süre 3-3 gidiliyor
ben 3-2 veriyorum mamayı daha fazla veriorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…