İnşallahhhh hepimiz görürüz . Allah isteyen herkesin kucagını doldursunCanım bende hiç lekelenme olmamıştı ama rahim ağzı darsa o yüzden olabilir bence korkulacak bir şey yok eğer ki adet kanı gibi olursa doktorunla görüş. Ama yapılan islemden kaynaklıdır uzun sürmez. Transferin hayırlı olsun insallahh pozitifi gorursun
Simdi kontrole geldim yine, buyuk ihtimal cumartesi opu varNasılsın canım ne durumda tedavi
Hadi bakalım çok az kalmış artık hayirlsii ileSimdi kontrole geldim yine, buyuk ihtimal cumartesi opu var
Çok az kalmış canım sorunsuz sağlıkla devam etsin sürecin inşallaahSimdi kontrole geldim yine, buyuk ihtimal cumartesi opu var
Cumartesi opu var insallah guzel ilerleyen yumurtalardan olurlarHadi bakalım çok az kalmış artık hayirlsii ilekontrolden çıkınca yumurtaların son durumunu bizimle paylaş
Insallah canim, bende guzel haber vercem insallah az kaldiÇok az kalmış canım sorunsuz sağlıkla devam etsin sürecin inşallaahGüzel haberlerini bekliyoruz
Oo masallahh canım insallahh hepsi güzel embriyolar olsunCumartesi opu var insallah guzel ilerleyen yumurtalardan olurlaren buyuk 21bucuk olmus dierleri 20 19 bucuk 18 18bucuk hep. 2 tanede kucuk var 10 la 12. toplamda 8 9 yumurta sayiyo. Bu kucukler disarda buyumez heralde demi
Insallah canim, bende guzel haber vercem insallah az kaldi
Çok şükür canım herşey yolundaymış. İlaçlarını düzenli kullan hadi inşallah güzel günler yakınSelamun aleykum kızlar
Benimde kontrolüm vardı bugün doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ilave ilaçlar ekledi prolutus iğne clexane iğne protestan fitil bi prednol ilave etti
Aspirin estrofem ve folik asit e devam dedi
Gözünaydin canım ne güzel her şey yolunda. Çok az kaldı artık senindeSelamun aleykum kızlar
Benimde kontrolüm vardı bugün doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ilave ilaçlar ekledi prolutus iğne clexane iğne protestan fitil bi prednol ilave etti
Aspirin estrofem ve folik asit e devam dedi
Insalllah canimmOo masallahh canım insallahh hepsi güzel embriyolar olsunaz kaldı güzel sona
Aynen cok yaklaştıkÇok şükür canım herşey yolundaymış. İlaçlarını düzenli kullan hadi inşallah güzel günler yakın
Malesef kurtulamadık daha :) progestan çok can yakıyor ama siz nasıl yaptınızGözünaydin canım ne güzel her şey yolunda. Çok az kaldı artık senindeilaçlara devam kurtulamıyoruz
Benim iğne kalçadandi canım ama onunda kalır yanı yok biraz geçince alışıyorsunMalesef kurtulamadık daha :) progestan çok can yakıyor ama siz nasıl yaptınız
Ben de proluton oluyodum canım haftalık. Bebiş için dayanıyo insanMalesef kurtulamadık daha :) progestan çok can yakıyor ama siz nasıl yaptınız