O zaman başlar galiba göbekten inşallah yeter vajinal vajinal habireCanım kalp atışından 2 hafta sonra gittiğimde karından bakmıştı bana.
Pazartesi mı seninkiAnladım canım o zaman zaten kullanamam çünkü transfere son 2
6. Haftada vajinal duyuluyorKızlar kalp atışı ne zaman duyuluyor bebeğin
Test gününde belli olur canımBi de şey sorucam allah korusun kimse yaşamasın böyle birseyi de diyelim ki transfer oldu düşükle sonuçlanırsa hemen belli ediyor mu kendini tutmadığı
Testi yaptıktan pozitifi gördükten 2 hafta sonra değil mi yani6. Haftada vajinal duyuluyor
Çok sağol canımTest gününde belli olur canım
Evet testten bir hafta sonra boş kese göreceksin sonra ki hafta bebek ve kalp atışıTesti yaptıktan pozitifi gördükten 2 hafta sonra değil mi yani
Hayırlısı ile nasip olsun inşallah hepimizeEvet testten bir hafta sonra boş kese göreceksin sonra ki hafta bebek ve kalp atışı
İnşallah isteyen herkes kavuşsunHayırlısı ile nasip olsun inşallah hepimize
Amin canım inşallahİnşallah isteyen herkes kavuşsun
Tutmadığı zaten transferden 12 gün sonra yapılan kan testinde belli oluyor cnm Rabbim kimseye yaşatmasınBi de şey sorucam allah korusun kimse yaşamasın böyle birseyi de diyelim ki transfer oldu düşükle sonuçlanırsa hemen belli ediyor mu kendini tutmadığı
Transferden sonra o gün başlatmıştı benim doktorumKızlar peki bir şey daha sorucamtransferden sonra kan sulandırıcı iğneye başlıyorlar mi yoksa gebelik oluşursa mi başlıyorlar
Transfer günü başlamıştım canım ben.Kızlar peki bir şey daha sorucamtransferden sonra kan sulandırıcı iğneye başlıyorlar mi yoksa gebelik oluşursa mi başlıyorlar
Hosgeldin canım. Nasılsın toparlandn mi süreç nasıl ilerliyor beklemedemsinKizlar merhaba uzun zamandır yazmadım ama hergun okuyorum yazdıklarınızı masallah hepinize ayrı ayrı sevindim cok güzel haberler var Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin