Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Selam kızlar ben 2 günlüğüne Bolu’ya tatile gitmiştim arkadaşlarımla o yüzden telefonla pek ilgilenemedim döndüm artık pazartesiyi bekliyorum Fly3646 canım tansiyon iyi şükür 11-7 bu aralar yükselmesindense düşük olması iyidir diye ilaçlarımı bırakmadım. Çarşamba günü Progestan fitil verdi sadece. 1 1mucize1umut arkadaşa bir sürü ilaç iğne vermiş bana bir tek fitil verdi ne aspirin ve folik asit ne başka bir şey.. prednol ilacı ne işe yarıyor acaba

Bağışıklık sistemini baskılıyor. Vücudunun bebeği kabul etmesi için vermiştir.

Tansiyon gayet güzel canım bende sadece estrofem ve progestan kullandım. Folik asiti de transferden sonra kendim başladım. İstersen sende alıp icebilriisn.

Tansiyon gayet güzel canım bende sadece estrofem ve progestan kullandım. Folik asiti de transferden sonra kendim başladım. İstersen sende alıp icebilriisn.
Anladım canım ne bileyim gün yaklaştıkça biraz stres oldum Acaba eksik kalan bir şey var mı sorusu hep aklımda

Valla anlamadım bende niye bu kadar farklılık oluyor ki

Ne ise yaradığını bilmiyorum prednol un ama 5 gün sonra biraz dedi yani transfer günü son kullanmayacagim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…