- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Progestan da mi kalcadanBenim iğne kalçadandi canım ama onunda kalır yanı yok biraz geçince alışıyorsun
Yazik yer kalmadi acio artik, ben de sonuncuyu oldum bugun die seviniyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan da mi kalcadanBenim iğne kalçadandi canım ama onunda kalır yanı yok biraz geçince alışıyorsun
Evet hem fitil hem kalçadan igne oldum daha yeni bıraktım ilaçlarıProgestan da mi kalcadan
Yazik yer kalmadi acio artik, ben de sonuncuyu oldum bugun die seviniyodum
Çeşitleri varmış bunun bizimki reçeteye geçmiyordu parayla aldık bi arkadaşım da başka bir tane kullanmış o da kalçadan sigortalı almışBenim iğne kalçadandi canım ama onunda kalır yanı yok biraz geçince alışıyorsun
Mecbur dayanicazBen de proluton oluyodum canım haftalık. Bebiş için dayanıyo insan
14.haftaEvet hem fitil hem kalçadan igne oldum daha yeni bıraktım ilaçları
bahara giderken canım sen ne yaptin ne zaman olucak şimdi transfer senin
Bağışıklık sistemini baskılıyor. Vücudunun bebeği kabul etmesi için vermiştir.Selam kızlar ben 2 günlüğüne Bolu’ya tatile gitmiştim arkadaşlarımla o yüzden telefonla pek ilgilenemedim döndüm artık pazartesiyi bekliyorum Fly3646 canım tansiyon iyi şükür 11-7 bu aralar yükselmesindense düşük olması iyidir diye ilaçlarımı bırakmadım. Çarşamba günü Progestan fitil verdi sadece. 1 1mucize1umut arkadaşa bir sürü ilaç iğne vermiş bana bir tek fitil verdi ne aspirin ve folik asit ne başka bir şey.. prednol ilacı ne işe yarıyor acaba
Tansiyon gayet güzel canım bende sadece estrofem ve progestan kullandım. Folik asiti de transferden sonra kendim başladım. İstersen sende alıp icebilriisn.Selam kızlar ben 2 günlüğüne Bolu’ya tatile gitmiştim arkadaşlarımla o yüzden telefonla pek ilgilenemedim döndüm artık pazartesiyi bekliyorum Fly3646 canım tansiyon iyi şükür 11-7 bu aralar yükselmesindense düşük olması iyidir diye ilaçlarımı bırakmadım. Çarşamba günü Progestan fitil verdi sadece. 1 1mucize1umut arkadaşa bir sürü ilaç iğne vermiş bana bir tek fitil verdi ne aspirin ve folik asit ne başka bir şey.. prednol ilacı ne işe yarıyor acaba
Ama bana vermedi doktor. Kendim alıp içeyim mi diye düşündüm sonra emin olamadımBağışıklık sistemini baskılıyor. Vücudunun bebeği kabul etmesi için vermiştir.
Anladım canım ne bileyim gün yaklaştıkça biraz stres oldum Acaba eksik kalan bir şey var mı sorusu hep aklımdaTansiyon gayet güzel canım bende sadece estrofem ve progestan kullandım. Folik asiti de transferden sonra kendim başladım. İstersen sende alıp icebilriisn.
Prednol den bahsediyorsak o kortizon lu bir ilaç canım kafana göre kullanmamalısın benceAma bana vermedi doktor. Kendim alıp içeyim mi diye düşündüm sonra emin olamadım
Valla anlamadım bende niye bu kadar farklılık oluyor kiSelam kızlar ben 2 günlüğüne Bolu’ya tatile gitmiştim arkadaşlarımla o yüzden telefonla pek ilgilenemedim döndüm artık pazartesiyi bekliyorum Fly3646 canım tansiyon iyi şükür 11-7 bu aralar yükselmesindense düşük olması iyidir diye ilaçlarımı bırakmadım. Çarşamba günü Progestan fitil verdi sadece. 1 1mucize1umut arkadaşa bir sürü ilaç iğne vermiş bana bir tek fitil verdi ne aspirin ve folik asit ne başka bir şey.. prednol ilacı ne işe yarıyor acaba
Ne ise yaradığını bilmiyorum prednol un ama 5 gün sonra biraz dedi yani transfer günü son kullanmayacagim artıkSelam kızlar ben 2 günlüğüne Bolu’ya tatile gitmiştim arkadaşlarımla o yüzden telefonla pek ilgilenemedim döndüm artık pazartesiyi bekliyorum Fly3646 canım tansiyon iyi şükür 11-7 bu aralar yükselmesindense düşük olması iyidir diye ilaçlarımı bırakmadım. Çarşamba günü Progestan fitil verdi sadece. 1 1mucize1umut arkadaşa bir sürü ilaç iğne vermiş bana bir tek fitil verdi ne aspirin ve folik asit ne başka bir şey.. prednol ilacı ne işe yarıyor acaba
Folik asit önemli ama canım. Eğer vermezse sen başla yinedeAnladım canım ne bileyim gün yaklaştıkça biraz stres oldum Acaba eksik kalan bir şey var mı sorusu hep aklımda
Anladım canım o zaman zaten kullanamam çünkü transfere son 2Ne ise yaradığını bilmiyorum prednol un ama 5 gün sonra biraz dedi yani transfer günü son kullanmayacagim artık