Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bizimkide öyle ayilip bayılıyo herşeyde hiç dirayeti yok çok panik atak beni de panikletiyo ben sakin kalabiliyorum Allah'tan Duyuluyosa eğer gittiğimizde cagirtirim gelir inşallah duyar

Kolonya ile peşinde koşuşunu gözümde canlandırdım sesli güldüm kuzum
Bizde de ben öyleyim fenalaşıyorum hemen, eşim daha dirayetli dengeliyo çiftler birbirini heralde.

Ben eşimi doğuma alırsam bizden bir dizi film çıkar ignelerimi hep kendim yaptım. Aslında bende yapamazdım ama o yapamayınca cesaret gelmiş oldu bana. Hastane işlerine ilaçlara gelemez hiç. Resmen felaket tellalı Bi adam kasıgim ağrıyor demeye çekiniyorum artık çünkü en kötü senaryoyu düşünüyor

Ben hiç iğnelere bakmadım, yüzüme yastık kapıyodum o yaparken, öyle öyle görmeden pek anlamadan geçti bitti iğneler. Hala ben kan verirken gülümseyerek izler, ben kafamı cevirir bakamam.
Sende de eşin panikli sen dirayetli tarafsın demek ki. Bizde de tersi işte.

Aman aman girmesin doğuma seninki. Seni bırakıp onla uğraşcak yoksa doktorlar

Yook bı kan verdi evlenmeden önce elimi sıkma istersen canım aciyo dedim ter içinde kaldı çok dayanıksız öyle deyince de yoo çok dayanıklı yım der hiç kondurmaz üzerine Allah'a şükür dirayetliyim evet
Hiç alma bence senin yerine onla uğraşırlar sende kalkıp ona bakarsın o yatar sedyeye falan ay ne tuaf bunlar ya

Kızlar oğluşumuzu gördük büyümüş yavru, herşey yolundaydı çok şükür

Yaa ikiniz içinde inanılmaz sevindim gözlerim doldu resmen, çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alin inşallah

Canım Kriel sana hep sorayım diyorum unutuyorum şimdi ben de senin gibi acıbademde dondurulmuş transfer olucam ya transfer günü çözdürme ücreti alıyorlar mı sanki doktorum fazladan dondurulanlar için kullanmak istersen ödeyeceksin demişti ya bu ilkinde değil emin de olamadım ama

Canım bizim embriyolar ohss riskinden dolayı mecburen dondurulduğu için dondurma ücreti ödemedik. Ama çözdürürken ödedik. Yani transfer günü ödemiştik canım

Canım bizim embriyolar ohss riskinden dolayı mecburen dondurulduğu için dondurma ücreti ödemedik. Ama çözdürürken ödedik. Yani transfer günü ödemiştik canım
Hıııı anladımmm çözdürme ve dondurma işi ayrı ayrı ücretben de transferde çözdürme ödeyeceğim tamamdır kuzum anladım

Superiz yaaaağ ne mucize biseymis eşim perde arkasında ben ultrasonda ne harika ne tuaf 1 buçuk cm bişey in kalbi atiyo yakıt takir yaa dilim tutuldu o an napcagmi ne diycemi bilemedim zoru basardik dedi doktor haftaya perşembe yine gideceğiz vajinal bakti artık göbeğe doncek sanırım heralde inşallah ilaçlara aynen devam yerde miyim goktemi bilmiyorum duyduğumdan beri kulağımda o ses allahimmm herkese yaşatsın o duyguyu yaa

Hadi Gözünaydin canım sen birde kipirdadigini gör her anı ayrı güzel
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık iki aydır sürekli tüp bebek yolculuğunuz hakkında paylaşmış olduklarınızı büyük bir umutla okuyordum ve bugün aranıza katıldım. Bebeğini kucağına alacak olan kahraman anneler kervanına umarım en kısa zamanda bizlerde katılabiliriz hayırlısıyla
Benim yaşadıklarıma gelecek olursak, şu an çok zor bir süreçten geçiyorum psikolojik olarak... Pazartesi günü Opu toplama işlemim ve Poliplerim aynı anda toplandı. Bugün operasyon sonrası üçüncü günüm ve hala tam bir iyilik halim yok... Bağırsaklarım felaketti ve nefes almakta zorlanıyordum, eşim Metsil aldı ve bugün onunla daha iyi hissediyorum çok şükür. Yalnız benim için en en en önemli konu asıl şu; 11 yumurta toplandı ve bu yumurtaların sadece 5 tanesi olgunmuş. Bu beş yumurtamın da sadece 4 tanesini birinci güne ulaştı Beşinci güne kadar gidecek mi gitmeyecek mi düşüncesi beni mahvediyor. Sizin tecrübeleriniz bana ışık olacak, durumum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Canım hoşgeldin aramıza
Opu sonrası bahsettiğin sıkıntıları ben de yaşadım, bikaç gün olabiliyo öyle şeyler malesef, biraz sabret geçecek.
4 yumurtanın devam etmesi güzel, inşallah 5. Güne giderler. Beklemek sabretmek en zoru.
inşallah bebişine kavuşur, bize güzel haberlerini verirsin
Taze mi olacak transferin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…