- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
Bizimkide öyle ayilip bayılıyo herşeyde hiç dirayeti yok çok panik atak beni de panikletiyo ben sakin kalabiliyorum Allah'tanBenimkide panik atak hastanede çok güzel maceralar yaşadık onunla benim sıram geldi ben kolonya ile peşinden koşuyorum merdivenlerden
Canım benimde vajinaldi doktor geldi her şey hazır iken eşim girdi kapının ağzında durdu ve kalp atışını dinledik. Sıkıntı olmaz bence. Ben eşim gelsin dedim odaya berber girdik sonra eşimi hemşire çağırdı. Bence birşey olmaz gelsin oda
Kolonya ile peşinde koşuşunu gözümde canlandırdım sesli güldüm kuzumBenimkide panik atak hastanede çok güzel maceralar yaşadık onunla benim sıram geldi ben kolonya ile peşinden koşuyorum merdivenlerden
Canım benimde vajinaldi doktor geldi her şey hazır iken eşim girdi kapının ağzında durdu ve kalp atışını dinledik. Sıkıntı olmaz bence. Ben eşim gelsin dedim odaya berber girdik sonra eşimi hemşire çağırdı. Bence birşey olmaz gelsin oda
Ben eşimi doğuma alırsam bizden bir dizi film çıkarBenimkide panik atak hastanede çok güzel maceralar yaşadık onunla benim sıram geldi ben kolonya ile peşinden koşuyorum merdivenlerden
Ben hiç iğnelere bakmadım, yüzüme yastık kapıyodum o yaparken, öyle öyle görmeden pek anlamadan geçti bitti iğneler. Hala ben kan verirken gülümseyerek izler, ben kafamı cevirir bakamam.Yani insan tuaf olur ben hala alışamadım doktora muayene olmaya utanıyorum halen bibsuru şey yaşadık doktorla ameliyat i toplaması muayenesi ama yine de utanıyorum halen ooo ne kadar iyibı kere yaptı iğne bidaha eline almadı komşuma anneme yaptırdım 2 3 gündür kendim alıştım yapmaya bakmiyo bile ben iğne falan yaparken kan aldirirken
Aman aman girmesin doğuma seninki. Seni bırakıp onla uğraşcak yoksa doktorlarBen eşimi doğuma alırsam bizden bir dizi film çıkarignelerimi hep kendim yaptım. Aslında bende yapamazdım ama o yapamayınca cesaret gelmiş oldu bana. Hastane işlerine ilaçlara gelemez hiç. Resmen felaket tellalı Bi adam kasıgim ağrıyor demeye çekiniyorum artık çünkü en kötü senaryoyu düşünüyor
Yook bı kan verdi evlenmeden önce elimi sıkma istersen canım aciyo dedim ter içinde kaldıBen hiç iğnelere bakmadım, yüzüme yastık kapıyodum o yaparken, öyle öyle görmeden pek anlamadan geçti bitti iğneler. Hala ben kan verirken gülümseyerek izler, ben kafamı cevirir bakamam.
Sende de eşin panikli sen dirayetli tarafsın demek ki. Bizde de tersi işte.
Hiç alma bence senin yerine onla uğraşırlarBen eşimi doğuma alırsam bizden bir dizi film çıkarignelerimi hep kendim yaptım. Aslında bende yapamazdım ama o yapamayınca cesaret gelmiş oldu bana. Hastane işlerine ilaçlara gelemez hiç. Resmen felaket tellalı Bi adam kasıgim ağrıyor demeye çekiniyorum artık çünkü en kötü senaryoyu düşünüyor
Kızlar oğluşumuzu gördükbüyümüş yavru, herşey yolundaydı çok şükür
Yaa ikiniz içinde inanılmaz sevindimKızlarrr geldik şükür her şey yolunda. Baya büyümüş zıplıyor ve parmağını emiyordu13. Haftanın içindeydim ama 13+1 çıktım. Tiroid ilacı yazdı doktr. Sağlık ocağındaki vitaminleri kullanabilirsin dedi. İki test sonucunu 1 ay sonra kontrole gidince alicaz
Yok zarar vermiyor, aksine kan akışını arttırıp tutunmayi olumlu etkiliyor muşYa maşallah canım benim
Ya benim tek endişem acaba bu çizik meselesi zarar veren bişey mi
Çok teşekkkürler canım aminnYaa ikiniz içinde inanılmaz sevindimgözlerim doldu resmen, çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alin inşallah
Canım bizim embriyolar ohss riskinden dolayı mecburen dondurulduğu için dondurma ücreti ödemedik. Ama çözdürürken ödedik. Yani transfer günü ödemiştik canımCanımKriel sana hep sorayım diyorum unutuyorum şimdi ben de senin gibi acıbademde dondurulmuş transfer olucam ya transfer günü çözdürme ücreti alıyorlar mı sanki doktorum fazladan dondurulanlar için kullanmak istersen ödeyeceksin demişti ya bu ilkinde değil emin de olamadım ama
Hıııı anladımmm çözdürme ve dondurma işi ayrı ayrı ücretCanım bizim embriyolar ohss riskinden dolayı mecburen dondurulduğu için dondurma ücreti ödemedik. Ama çözdürürken ödedik. Yani transfer günü ödemiştik canım
Bence öyle olur canım sen hazırlıklı git her ihtimale karşıHıııı anladımmm çözdürme ve dondurma işi ayrı ayrı ücretben de transferde çözdürme ödeyeceğim tamamdır kuzum anladım
Hadi Gözünaydin canımSuperiz yaaaağ ne mucize biseymis eşim perde arkasında ben ultrasonda ne harika ne tuaf 1 buçuk cm bişey in kalbi atiyo yakıt takir yaa dilim tutuldu o an napcagmi ne diycemi bilemedimzoru basardik dedi doktor haftaya perşembe yine gideceğiz vajinal bakti artık göbeğe doncek sanırım heralde inşallah ilaçlara aynen devam yerde miyim goktemi bilmiyorum duyduğumdan beri kulağımda o ses allahimmm herkese yaşatsın o duyguyu yaa
Canım hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar, yaklaşık iki aydır sürekli tüp bebek yolculuğunuz hakkında paylaşmış olduklarınızı büyük bir umutla okuyordum ve bugün aranıza katıldım. Bebeğini kucağına alacak olan kahraman anneler kervanına umarım en kısa zamanda bizlerde katılabiliriz hayırlısıyla
Benim yaşadıklarıma gelecek olursak, şu an çok zor bir süreçten geçiyorum psikolojik olarak... Pazartesi günü Opu toplama işlemim ve Poliplerim aynı anda toplandı. Bugün operasyon sonrası üçüncü günüm ve hala tam bir iyilik halim yok... Bağırsaklarım felaketti ve nefes almakta zorlanıyordum, eşim Metsil aldı ve bugün onunla daha iyi hissediyorum çok şükür. Yalnız benim için en en en önemli konu asıl şu; 11 yumurta toplandı ve bu yumurtaların sadece 5 tanesi olgunmuş. Bu beş yumurtamın da sadece 4 tanesini birinci güne ulaştıBeşinci güne kadar gidecek mi gitmeyecek mi düşüncesi beni mahvediyor. Sizin tecrübeleriniz bana ışık olacak, durumum hakkında ne düşünüyorsunuz?