Hosgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. Opu sonrası yaşadığın sorunlar çok normal. 3~5 gün sonra rahatlayacaksin biraz daha dayan. Bende yaşadım kötü günler geçirdim ama geçiyor bir şekilde. Elinde 5.gune gidecek yumurtaların varken umutsuz olma. 1 tane bile kalsa o sana bebis olacaktır nasibinde varsa umarım tüm yumurtalar sağlıkla devam eder. Pozitif haber alirisnMerhaba arkadaşlar, yaklaşık iki aydır sürekli tüp bebek yolculuğunuz hakkında paylaşmış olduklarınızı büyük bir umutla okuyordum ve bugün aranıza katıldım. Bebeğini kucağına alacak olan kahraman anneler kervanına umarım en kısa zamanda bizlerde katılabiliriz hayırlısıyla
Benim yaşadıklarıma gelecek olursak, şu an çok zor bir süreçten geçiyorum psikolojik olarak... Pazartesi günü Opu toplama işlemim ve Poliplerim aynı anda toplandı. Bugün operasyon sonrası üçüncü günüm ve hala tam bir iyilik halim yok... Bağırsaklarım felaketti ve nefes almakta zorlanıyordum, eşim Metsil aldı ve bugün onunla daha iyi hissediyorum çok şükür. Yalnız benim için en en en önemli konu asıl şu; 11 yumurta toplandı ve bu yumurtaların sadece 5 tanesi olgunmuş. Bu beş yumurtamın da sadece 4 tanesini birinci güne ulaştıBeşinci güne kadar gidecek mi gitmeyecek mi düşüncesi beni mahvediyor. Sizin tecrübeleriniz bana ışık olacak, durumum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Canım hoşgeldin aramıza
Opu sonrası bahsettiğin sıkıntıları ben de yaşadım, bikaç gün olabiliyo öyle şeyler malesef, biraz sabret geçecek.
4 yumurtanın devam etmesi güzel, inşallah 5. Güne giderler. Beklemek sabretmek en zoru.
inşallah bebişine kavuşur, bize güzel haberlerini verirsin
Taze mi olacak transferin?
Benim de dondurulmuş olmuştu, ilk denememizdi, rahmin dinlenmesi iyi oluyo bence. İnşallah seninki de ilk denemede tutarHoşbuldum, çok teşekkür ederim KrielDoktorum dondurulmuş embriyo transfer edeceğini söylemişti ve bir ay sonra olacak transferiniz dedi operasyondan sonra. Bizim ilk(umarım son olur ) tüp bebek denememiz ve hiç bilmiyorum sürecin nasıl devam edeceğini Forumdan takip ettiğim kadarıyla öğrenebiliyorum, iyi ki varsınız hepiniz
Ağlama kuzum neden ağlıyosun. Aklına olumsuz birşey de getirme. İnşallah sağlıkla devam edecek embriyoların.Hep diyorlardı ağlamaktan okuyamıyorum diye gerçekten ağlamadan okumak mümkün değil yazdıklarınızı... Çok zor bir süreç gerçekten embriyomuzun gelişimini bekleme süreci, umarım çabucak geçer
Geçiyor canım her şey geçiyor. Bu süreçte sana dinlemekte iyi gelecek. Bol dua etmek geliyor elimizden sadece. Dondurlmus emrbiyo transferinde rahim dinlenmiş olacak. Pozitif haber alınca ağlarsın insallahh sevinçtenHep diyorlardı ağlamaktan okuyamıyorum diye gerçekten ağlamadan okumak mümkün değil yazdıklarınızı... Çok zor bir süreç gerçekten embriyomuzun gelişimini bekleme süreci, umarım çabucak geçer
Hoş geldin canımMerhaba arkadaşlar, yaklaşık iki aydır sürekli tüp bebek yolculuğunuz hakkında paylaşmış olduklarınızı büyük bir umutla okuyordum ve bugün aranıza katıldım. Bebeğini kucağına alacak olan kahraman anneler kervanına umarım en kısa zamanda bizlerde katılabiliriz hayırlısıyla
Benim yaşadıklarıma gelecek olursak, şu an çok zor bir süreçten geçiyorum psikolojik olarak... Pazartesi günü Opu toplama işlemim ve Poliplerim aynı anda toplandı. Bugün operasyon sonrası üçüncü günüm ve hala tam bir iyilik halim yok... Bağırsaklarım felaketti ve nefes almakta zorlanıyordum, eşim Metsil aldı ve bugün onunla daha iyi hissediyorum çok şükür. Yalnız benim için en en en önemli konu asıl şu; 11 yumurta toplandı ve bu yumurtaların sadece 5 tanesi olgunmuş. Bu beş yumurtamın da sadece 4 tanesini birinci güne ulaştıBeşinci güne kadar gidecek mi gitmeyecek mi düşüncesi beni mahvediyor. Sizin tecrübeleriniz bana ışık olacak, durumum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Canım çok sevindim gözün aydınSuperiz yaaaağ ne mucize biseymis eşim perde arkasında ben ultrasonda ne harika ne tuaf 1 buçuk cm bişey in kalbi atiyo yakıt takir yaa dilim tutuldu o an napcagmi ne diycemi bilemedimzoru basardik dedi doktor haftaya perşembe yine gideceğiz vajinal bakti artık göbeğe doncek sanırım heralde inşallah ilaçlara aynen devam yerde miyim goktemi bilmiyorum duyduğumdan beri kulağımda o ses allahimmm herkese yaşatsın o duyguyu yaa
Canım Hosgeldin aramıza. Bence Olabildiğince bu konuyu az araştır, kafan daha rahat ediyor. Doktorlar bu konuda çok iyi, sen kafana takma, elinden geleni yaptın. Gerisi takdiri ilahi biliyorsun. Hiç sıkma canınıHep diyorlardı ağlamaktan okuyamıyorum diye gerçekten ağlamadan okumak mümkün değil yazdıklarınızı... Çok zor bir süreç gerçekten embriyomuzun gelişimini bekleme süreci, umarım çabucak geçer
Hosgeldin canım
41 kere maşallah hepinizeHosgeldin canım
Kriel kesin oglusu oluyor benimki simdilik ihtimal. Bir dahaki kontrolde oğlan derse diye kendimizi kaptirmiyoruz büyük ihtimal kız dedi ya bakalım insallahh
Protein ağırlıklı beslen canım. Çiğ kuruyemis tüketmeye çalış. Kabak çekirdeği ve havuç tuketmistim ben birde.Selamlar kızlar nasılsınız
Transfere az kala heyecandan ölcem bi yandan içim kıpır kıpır bi yandan korkuyorum
Bu süreçte nasıl beslendiniz kızlar tutunmaya destek olacak neler yaptınız hiç bilgim yok benim bu konuda bebiş anneleri sizden tüyo alayım :)
Canım hoşgeldin, nerelerdeydin sen..
Heyecan olmaz mı yaSelamlar kızlar nasılsınız
Transfere az kala heyecandan ölcem bi yandan içim kıpır kıpır bi yandan korkuyorum
Bu süreçte nasıl beslendiniz kızlar tutunmaya destek olacak neler yaptınız hiç bilgim yok benim bu konuda bebiş anneleri sizden tüyo alayım :)
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun rabbim hepimizin heyecanını söndürmesin kucaklarimiz dolsun taşsın inşallahProtein ağırlıklı beslen canım. Çiğ kuruyemis tüketmeye çalış. Kabak çekirdeği ve havuç tuketmistim ben birde.
Gün azaldıkça heycan artıyor gerçektende ayrı bir duygu. İnsallahh heyecanın hiç bitmesin
Ben bayadır azalttım şimdilerde tüketmiyorum çay kahve fazla :) yoğurt tüketmeye çalışıyorum eskiye nazaran daha çok yiyorum bakalım inşallah bizde sizler gibi burdan paylaşırız sunucumuzu :))Heyecan olmaz mı yakahveyi çok seviyodum ben transferle beraber bırakmıştım.
Yumurtanı ye her gün, et süt yoğurt bol protein yani.. keyfini moralini iyi tur kuzum stres yapmamaya çalış.
hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah
Canım bende hiç lekelenme olmamıştı ama rahim ağzı darsa o yüzden olabilir bence korkulacak bir şey yok eğer ki adet kanı gibi olursa doktorunla görüş. Ama yapılan islemden kaynaklıdır uzun sürmez. Transferin hayırlı olsun insallahh pozitifi gorursunKızlar merhaba aranıza yeni katıkdım acaba bana yardımcı olurmusunuz ? Bugün ilk transferim yapıldı 5. Gün embriyosu 1. Kalite transferden sonra pembe kahve lekelenmem oldu acaba neden ? Tutmıcakmı yoksa tutma belirtisimi ? Yada aletlerden mi lekelenme oldu ? Devam ediyo şuanda