Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık iki aydır sürekli tüp bebek yolculuğunuz hakkında paylaşmış olduklarınızı büyük bir umutla okuyordum ve bugün aranıza katıldım. Bebeğini kucağına alacak olan kahraman anneler kervanına umarım en kısa zamanda bizlerde katılabiliriz hayırlısıyla🙏🏻
Benim yaşadıklarıma gelecek olursak, şu an çok zor bir süreçten geçiyorum psikolojik olarak... Pazartesi günü Opu toplama işlemim ve Poliplerim aynı anda toplandı. Bugün operasyon sonrası üçüncü günüm ve hala tam bir iyilik halim yok... Bağırsaklarım felaketti ve nefes almakta zorlanıyordum, eşim Metsil aldı ve bugün onunla daha iyi hissediyorum çok şükür. Yalnız benim için en en en önemli konu asıl şu; 11 yumurta toplandı ve bu yumurtaların sadece 5 tanesi olgunmuş. Bu beş yumurtamın da sadece 4 tanesini birinci güne ulaştı 🥺 Beşinci güne kadar gidecek mi gitmeyecek mi düşüncesi beni mahvediyor. Sizin tecrübeleriniz bana ışık olacak, durumum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hosgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. Opu sonrası yaşadığın sorunlar çok normal. 3~5 gün sonra rahatlayacaksin biraz daha dayan. Bende yaşadım kötü günler geçirdim ama geçiyor bir şekilde. Elinde 5.gune gidecek yumurtaların varken umutsuz olma. 1 tane bile kalsa o sana bebis olacaktır nasibinde varsa umarım tüm yumurtalar sağlıkla devam eder. Pozitif haber alirisn 💜 🙏🏻

Canım hoşgeldin aramıza🥰
Opu sonrası bahsettiğin sıkıntıları ben de yaşadım, bikaç gün olabiliyo öyle şeyler malesef, biraz sabret geçecek.
4 yumurtanın devam etmesi güzel, inşallah 5. Güne giderler. Beklemek sabretmek en zoru.
inşallah bebişine kavuşur, bize güzel haberlerini verirsin🙏🏻
Taze mi olacak transferin?

Hoşbuldum, çok teşekkür ederim Kriel 🙏🏻🌸 Doktorum dondurulmuş embriyo transfer edeceğini söylemişti ve bir ay sonra olacak transferiniz dedi operasyondan sonra. Bizim ilk(umarım son olur🙏🏻) tüp bebek denememiz ve hiç bilmiyorum sürecin nasıl devam edeceğini😞 Forumdan takip ettiğim kadarıyla öğrenebiliyorum, iyi ki varsınız hepiniz🙏🏻

Hoşbuldum, çok teşekkür ederim Kriel 🙏🏻🌸 Doktorum dondurulmuş embriyo transfer edeceğini söylemişti ve bir ay sonra olacak transferiniz dedi operasyondan sonra. Bizim ilk(umarım son olur🙏🏻) tüp bebek denememiz ve hiç bilmiyorum sürecin nasıl devam edeceğini😞 Forumdan takip ettiğim kadarıyla öğrenebiliyorum, iyi ki varsınız hepiniz🙏🏻
Benim de dondurulmuş olmuştu, ilk denememizdi, rahmin dinlenmesi iyi oluyo bence. İnşallah seninki de ilk denemede tutar🙏🏻
opudan sonrasında birşey yok canım güzelce dinlen, kafank dağıt, gez, toz, pozitif ol. Transfer zaten çok kolay bi işlem. Sadece sonrasında test günü beklemek, sabretmek zor.

Hep diyorlardı ağlamaktan okuyamıyorum diye gerçekten ağlamadan okumak mümkün değil yazdıklarınızı... Çok zor bir süreç gerçekten embriyomuzun gelişimini bekleme süreci, umarım çabucak geçer🙏🏻
Ağlama kuzum neden ağlıyosun. Aklına olumsuz birşey de getirme. İnşallah sağlıkla devam edecek embriyoların.
Kafanı dağıtacak, zaman geçirecek şeyler bul kendine 💕

Hep diyorlardı ağlamaktan okuyamıyorum diye gerçekten ağlamadan okumak mümkün değil yazdıklarınızı... Çok zor bir süreç gerçekten embriyomuzun gelişimini bekleme süreci, umarım çabucak geçer🙏🏻
Geçiyor canım her şey geçiyor. Bu süreçte sana dinlemekte iyi gelecek. Bol dua etmek geliyor elimizden sadece. Dondurlmus emrbiyo transferinde rahim dinlenmiş olacak. Pozitif haber alınca ağlarsın insallahh sevinçten 🙏🏻💕🧿

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık iki aydır sürekli tüp bebek yolculuğunuz hakkında paylaşmış olduklarınızı büyük bir umutla okuyordum ve bugün aranıza katıldım. Bebeğini kucağına alacak olan kahraman anneler kervanına umarım en kısa zamanda bizlerde katılabiliriz hayırlısıyla🙏🏻
Benim yaşadıklarıma gelecek olursak, şu an çok zor bir süreçten geçiyorum psikolojik olarak... Pazartesi günü Opu toplama işlemim ve Poliplerim aynı anda toplandı. Bugün operasyon sonrası üçüncü günüm ve hala tam bir iyilik halim yok... Bağırsaklarım felaketti ve nefes almakta zorlanıyordum, eşim Metsil aldı ve bugün onunla daha iyi hissediyorum çok şükür. Yalnız benim için en en en önemli konu asıl şu; 11 yumurta toplandı ve bu yumurtaların sadece 5 tanesi olgunmuş. Bu beş yumurtamın da sadece 4 tanesini birinci güne ulaştı 🥺 Beşinci güne kadar gidecek mi gitmeyecek mi düşüncesi beni mahvediyor. Sizin tecrübeleriniz bana ışık olacak, durumum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hoş geldin canım🥰benim de ilk denemem ve opudan 6 olgundan sadece 3 ü döllendi çok zor bir dönemdi benim için ama burada hep pozitif ol bir tane bile yeter diye destek olan arkadaşlarımız sayesinde atlattım sen de emin ol Allahım neyi yazdıysa o oluyor elimde 1 tanecik bık bık kaldı ❣️Olsun diyorum Allahım ona can versin inşallah senin de çok daha güzeli olur ama 1 tane bile bizi anne yapıyor yapacak da inşallah

Superiz yaaaağ ne mucize biseymis eşim perde arkasında ben ultrasonda ne harika ne tuaf 1 buçuk cm bişey in kalbi atiyo yakıt takir yaa dilim tutuldu o an napcagmi ne diycemi bilemedim😍 zoru basardik dedi doktor haftaya perşembe yine gideceğiz vajinal bakti artık göbeğe doncek sanırım heralde inşallah ilaçlara aynen devam yerde miyim goktemi bilmiyorum duyduğumdan beri kulağımda o ses ❤️ allahimmm herkese yaşatsın o duyguyu yaa
Canım çok sevindim gözün aydın 🥰🥰

Canım Hosgeldin aramıza. Bence Olabildiğince bu konuyu az araştır, kafan daha rahat ediyor. Doktorlar bu konuda çok iyi, sen kafana takma, elinden geleni yaptın. Gerisi takdiri ilahi biliyorsun. Hiç sıkma canını 😘

merhabağaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK70:

Aslimuu93 Aslimuu93 güzeller güzeliiiiiiiiiiiiii bebişlerin annesi
sağlıkla büyüsünler
Fly3646 Fly3646 anam bacım gardaşım ne edion kızzzzzzzzzzzz :KK70: kzıınmı olcak seninnnnnnnnnnnn :KK200: :KK200:
Kriel Kriel canımmmmmmmmmmmm oğluşun sağlıkla gelsin inşallah

ayy herşeyin güzel gittiğini okumak ne güzel :KK200::KK200::KK200:

Selamlar kızlar nasılsınız
Transfere az kala heyecandan ölcem bi yandan içim kıpır kıpır bi yandan korkuyorum
Bu süreçte nasıl beslendiniz kızlar tutunmaya destek olacak neler yaptınız hiç bilgim yok benim bu konuda bebiş anneleri sizden tüyo alayım :)

sağlıkla büyüsünler
Fly3646 Fly3646 anam bacım gardaşım ne edion kızzzzzzzzzzzz :KK70: kzıınmı olcak seninnnnnnnnnnnn :KK200: :KK200:

Hosgeldin canım 😍
Kriel Kriel kesin oglusu oluyor benimki simdilik ihtimal. Bir dahaki kontrolde oğlan derse diye kendimizi kaptirmiyoruz 😁 büyük ihtimal kız dedi ya bakalım insallahh 🙏🏻 💜

Transfere az kala heyecandan ölcem bi yandan içim kıpır kıpır bi yandan korkuyorum
Bu süreçte nasıl beslendiniz kızlar tutunmaya destek olacak neler yaptınız hiç bilgim yok benim bu konuda bebiş anneleri sizden tüyo alayım :)
Protein ağırlıklı beslen canım. Çiğ kuruyemis tüketmeye çalış. Kabak çekirdeği ve havuç tuketmistim ben birde.
Gün azaldıkça heycan artıyor gerçektende ayrı bir duygu. İnsallahh heyecanın hiç bitmesin 🙏🏻💜

sağlıkla büyüsünler

Canım hoşgeldin, nerelerdeydin sen..💕
Çok sağol inşallaaahh amin🤲🏻

Heyecan olmaz mı ya🥰🥰 kahveyi çok seviyodum ben transferle beraber bırakmıştım.
Yumurtanı ye her gün, et süt yoğurt bol protein yani.. keyfini moralini iyi tur kuzum stres yapmamaya çalış.
hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah🙏🏻

Protein ağırlıklı beslen canım. Çiğ kuruyemis tüketmeye çalış. Kabak çekirdeği ve havuç tuketmistim ben birde.
Gün azaldıkça heycan artıyor gerçektende ayrı bir duygu. İnsallahh heyecanın hiç bitmesin 🙏🏻💜
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun rabbim hepimizin heyecanını söndürmesin kucaklarimiz dolsun taşsın inşallah 🤲💞

Heyecan olmaz mı ya🥰🥰 kahveyi çok seviyodum ben transferle beraber bırakmıştım.
Yumurtanı ye her gün, et süt yoğurt bol protein yani.. keyfini moralini iyi tur kuzum stres yapmamaya çalış.
hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah🙏🏻
Ben bayadır azalttım şimdilerde tüketmiyorum çay kahve fazla :) yoğurt tüketmeye çalışıyorum eskiye nazaran daha çok yiyorum bakalım inşallah bizde sizler gibi burdan paylaşırız sunucumuzu :))

Kızlar merhaba aranıza yeni katıkdım acaba bana yardımcı olurmusunuz ? Bugün ilk transferim yapıldı 5. Gün embriyosu 1. Kalite transferden sonra pembe kahve lekelenmem oldu acaba neden ? Tutmıcakmı yoksa tutma belirtisimi ? Yada aletlerden mi lekelenme oldu ? Devam ediyo şuanda

Kızlar merhaba aranıza yeni katıkdım acaba bana yardımcı olurmusunuz ? Bugün ilk transferim yapıldı 5. Gün embriyosu 1. Kalite transferden sonra pembe kahve lekelenmem oldu acaba neden ? Tutmıcakmı yoksa tutma belirtisimi ? Yada aletlerden mi lekelenme oldu ? Devam ediyo şuanda
Canım bende hiç lekelenme olmamıştı ama rahim ağzı darsa o yüzden olabilir bence korkulacak bir şey yok eğer ki adet kanı gibi olursa doktorunla görüş. Ama yapılan islemden kaynaklıdır uzun sürmez. Transferin hayırlı olsun insallahh pozitifi gorursun 🙏🏻 🧿💜

X