- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Aynen inşallah güzel geçer süreç her ikimizindeHadi hayırlısı canım bizim transfer hazırlıkları birlikte geçecek gibibende Ocak sonu adetimle transfer hazırlığı yapacağım inşallah
Günaydın kızlar
Canim hayırlısı olsun gözünüz aydın inşallah sağlıkla büyüsünler maşallahGünaydın kızlarŞimdilik iyi gözüküyor canım sezeryan olduğu için 2 gece kalınıyor yarın çıkacakmışız
canım herkeste olmuyo ki leke. Hiç karamsarlığa kapılma.Günaydın kizlar 9.gunum ne leke ne belirti karamsarlık iyice çöküyo tepe den tepeden
Pazartesi kan vereceğim Allah'ın izniyle insallah canımcanım herkeste olmuyo ki leke. Hiç karamsarlığa kapılma.
Ne zaman test yapacaksın?
İnşallah güzel haberini verirsin bizlere pazartesiPazartesi kan vereceğim Allah'ın izniyle insallah canım
Asıl tatil sana başlıyo oh ailenle güzel zamanlar geçir inşallah canımHayırlı cumalar cümletenben Balıkesir e ailemin yanına gidiyorum bir haftalığına adetim başlar başlamaz gelicem çünkü transfer hazırlığııı Hepinizi öpüyorum öğretmen arkadaşlarıma da iyi tatiller diliyorum
İyi tatiller canım enerjini moralini toparlayıp bomba gibi transfer hazırlığına başlarsınHayırlı cumalar cümletenben Balıkesir e ailemin yanına gidiyorum bir haftalığına adetim başlar başlamaz gelicem çünkü transfer hazırlığııı Hepinizi öpüyorum öğretmen arkadaşlarıma da iyi tatiller diliyorum
Ah güzel anneeBiz taburcu olduk teyzeleriemzir gaz çıkar, süt sağ, uyut derken 2 saatlik döngü yine geliyor ama annelik çok güzel
Ah güzel anne güzel kuzular maşallah sübhanallah sizeBiz taburcu olduk teyzeleriemzir gaz çıkar, süt sağ, uyut derken 2 saatlik döngü yine geliyor ama annelik çok güzel