- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Amin canım benim inşallahGünaydın kızlarAslimuu93 canımm dualarım seninle rabbim yardımcın olsun inşallah Benim gibi isteyen herkese sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin
Geçer canım. Baş ağrısı olmasa başka şeyler çıkıyor kolay değil vuct hormon alıyor. Eslerde bizi mecbur idare edecek artıkİnşallah kuzum geçer yoksa bu halde gözümü açamadım akşam hala da geçmiş değil ağrıAllahım ne değişik duygular yaşıyoruz bir yandan heyecan bir yandan ilaçlar bir de sinirlilik var üzerimde sabah eşimi parparladım adama bağırdım bir de be suçu varsa
İnşallahh canım amin. Hayirlisi ile başlayıp pozitif haber alalım senden deGünaydın kızlarAslimuu93 canımm dualarım seninle rabbim yardımcın olsun inşallah Benim gibi isteyen herkese sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin
Canım benim Gözünaydin. Maşallahhh kızına oğlunaKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükürKüveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Yaa harikaaaKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükürKüveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Yaaaa coook sevindim canimm analı babali isimleriyle sağlıklı sihatli mutlu güzel yaşasınlar inşallah bı ömür boyuKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükürKüveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Yaaa çok duygulandımmmKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükürKüveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Ya harika darısı bize canımKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükürKüveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Maşşallah size cok sevindim güzelce büyüt bebişleriniKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükürKüveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Ahh canım hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Çok duygulandımKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükürKüveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Maşallah maşallah canım rabbim sağlık versin inşallah sana da çok geçmiş olsun gözünüz aydınKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükürKüveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Hadi hayırlısı canım bizim transfer hazırlıkları birlikte geçecek gibiBende test yaptım bugün negatif çıktı doktorumu aradın haftaya kadar bekleyelim olmazsan regl ilaçla müdahele ederiz dedi
Oyy kurban olsun teyzeleriÇok sağolun kızlar hepinize dua ettim vallahiAllah hepinize nasip etsin o kadar tatlılar ki anlatamam
Oyoy teyzelerinin yerine de öp koklaa miniklerini canımÇok sağolun kızlar hepinize dua ettim vallahiAllah hepinize nasip etsin o kadar tatlılar ki anlatamam
Canım Allahh razı olsun evlatlarından güzel günler görmek nasip olsunÇok sağolun kızlar hepinize dua ettim vallahiAllah hepinize nasip etsin o kadar tatlılar ki anlatamam