- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Canım benim. Güzel hamiş olduğun gibi güzel bir anne oldun eee asıl uykusuzluk şimdi başladıBiz taburcu olduk teyzeleri emzir gaz çıkar, süt sağ, uyut derken 2 saatlik döngü yine geliyor ama annelik çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim. Güzel hamiş olduğun gibi güzel bir anne oldun eee asıl uykusuzluk şimdi başladıBiz taburcu olduk teyzeleri emzir gaz çıkar, süt sağ, uyut derken 2 saatlik döngü yine geliyor ama annelik çok güzel
Evet canım büyüyen yumurtalardan olabiliyo, ben de dolgunluk baskı hisserdim.Günaydın arkadaşlar bugün sol kasık ve bacağıma doğru ağrıyla uyandım dün kontrolüm vardı sol taraf baya iyi demişti büyüdüğü için mi bu resmen yürütmüyo hani hissediyorım ağrıyo cetrotite başlıyorum bugün ayy ne heyecanlı ve ne zor bir süreçmiş sizi gerçekten kutluyorum
İnşallah Kriel canım inşallahPazartesiye güzel haberler getiririm sizeEvet canım büyüyen yumurtalardan olabiliyo, ben de dolgunluk baskı hisserdim.
Heyecanı çok fenaa hadi güzel haberlerle inşallah
Hosgeldin canım sende zorlu yollardan geçmişsin. Benimde 2 asilamam 2 tüp bebek ve dış gebeliğim var. İlk tup bebekte dış gebelik geçirmiştim. Ne güzel pozitifi görmüşsün. Sağlıkla devam etsin insallahh kese kalp atışını görmek nasip olsunSelam aranıza yeni katıldım 4 yıldır tedaviyel uğraşıyordum 2 aşılama 2 tüp bebek bir dış gebeliğim var 13 ocakta transfer oldum çokk şükür hamileyim bugun 10. Günüm
Benimde 10.gunum ben korkuyorum yapmaya test maşallah Allah devamını getirsin canım inşallahSelam aranıza yeni katıldım 4 yıldır tedaviyel uğraşıyordum 2 aşılama 2 tüp bebek bir dış gebeliğim var 13 ocakta transfer oldum çokk şükür hamileyim bugun 10. Günüm
Ne zman yapacaksın canım 12.gun mu yapsan çıkar aslındaBenimde 10.gunum ben korkuyorum yapmaya test maşallah Allah devamını getirsin canım inşallah
Çok şükür pozitifi görmüşsün, Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahSelam aranıza yeni katıldım 4 yıldır tedaviyel uğraşıyordum 2 aşılama 2 tüp bebek bir dış gebeliğim var 13 ocakta transfer oldum çokk şükür hamileyim bugun 10. Günüm
Korku başa bela pazartesi kan günüm kana itibar ediyorum testlere güvenim yok benimNe zman yapacaksın canım 12.gun mu yapsan çıkar aslında
Masallahhh canım hadi Gözünaydin çok sevindim. Allah gönlüne göre versin insallahh ikiz dır. Çok heyecanlı kese ve kalp atışıMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım çok şükür güzel haberi vermeye geldim hamileyim transfer günü hariç 5.günde bir cesaretle herkesten gizli test yaptım ve çift çizgiyi görünce kan verdim önce 40 çıktı değerim 2 gün sonra 130 çıktı . 8 şubatta Allah nasip ederse kese ve kalp atışı için gideceğiz bu arada 2 embriyo 5.gündü içimden hep ikiz geçiyor ama sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunda hiç önemli değil
Çok teşekkür ediyorummm Günler geçmiyor ya transfere göre 6+6 olmuş olacağım görürüm dimi inşaAllahMasallahhh canım hadi Gözünaydin çok sevindim. Allah gönlüne göre versin insallahh ikiz dır. Çok heyecanlı kese ve kalp atışı
Keseyi 5 haftada görmüştüm kalp atışını 7.haftada duymuştum canım. Sende gidince kalp atışı duyulur muhtemelnÇok teşekkür ediyorummm Günler geçmiyor ya transfere göre 6+6 olmuş olacağım görürüm dimi inşaAllah
Gözün aydın canımMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım çok şükür güzel haberi vermeye geldim hamileyim transfer günü hariç 5.günde bir cesaretle herkesten gizli test yaptım ve çift çizgiyi görünce kan verdim önce 40 çıktı değerim 2 gün sonra 130 çıktı . 8 şubatta Allah nasip ederse kese ve kalp atışı için gideceğiz bu arada 2 embriyo 5.gündü içimden hep ikiz geçiyor ama sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunda hiç önemli değil
Doktorum muhtemelen ikisini aynı görmek için o tarihe verdi randevuyu çok korkuyorum tam rahat nefes almış değilimKeseyi 5 haftada görmüştüm kalp atışını 7.haftada duymuştum canım. Sende gidince kalp atışı duyulur muhtemeln
Allah razı olsunGözün aydın canım
Çok sevindimm, ben de senin gibi dayanamayıp 5. Gün test yapanlardanım
başlasın tatlı heyecanlar artık, keseydi, kalp atışıydı
Sağlıkla kucağına al inşallah