Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İnşallah kuzum geçer yoksa bu halde gözümü açamadım akşam hala da geçmiş değil ağrı🙄 Allahım ne değişik duygular yaşıyoruz bir yandan heyecan bir yandan ilaçlar 😃😃😃bir de sinirlilik var üzerimde sabah eşimi parparladım adama bağırdım bir de be suçu varsa 😅
Geçer canım. Baş ağrısı olmasa başka şeyler çıkıyor kolay değil vuct hormon alıyor. Eslerde bizi mecbur idare edecek artık 😁

Kızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükür🙏🏻 Küveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Canım benim Gözünaydin. Maşallahhh kızına oğluna 🧿🧿🧿 küveze girmez demiştik yaa kiloları çok iyi Ohhhh emsinler bol bol sütun olsun yarasın 😍🙏🏻

Kızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükür🙏🏻 Küveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Yaa harikaaa🥰🥰 maşallah kuzucuklara🧿🧿
Gözünüz aydın canım benim sağlıklı, uzuuun, analı babalı hayatları olsun inşallah🤲🏻

Yaaaa coook sevindim canimm analı babali isimleriyle sağlıklı sihatli mutlu güzel yaşasınlar inşallah bı ömür boyu :KK200: :nazar:

Yaaa çok duygulandımmm 🥺🥺 maşallah defne ve kereme 🧿 sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar bir ömür güzel yaşasınlar 🎈🎈 onları kokla bizim yerimize 😇

Ahh canım hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Çok duygulandım😢. Rahat huzurlu sağlıklı günler sizin olsun. Allah analı babalı büyütsün minnoşları❤️❤️

Bende test yaptım bugün negatif çıktı doktorumu aradın haftaya kadar bekleyelim olmazsan regl ilaçla müdahele ederiz dedi
Hadi hayırlısı canım bizim transfer hazırlıkları birlikte geçecek gibi 🥰 bende Ocak sonu adetimle transfer hazırlığı yapacağım inşallah 😇

X