- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim inşallah Burda güzel haberler verdiğiniz günleri de görelimGünaydın kızlar Aslimuu93 canımm dualarım seninle rabbim yardımcın olsun inşallah Benim gibi isteyen herkese sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin
Geçer canım. Baş ağrısı olmasa başka şeyler çıkıyor kolay değil vuct hormon alıyor. Eslerde bizi mecbur idare edecek artıkİnşallah kuzum geçer yoksa bu halde gözümü açamadım akşam hala da geçmiş değil ağrı Allahım ne değişik duygular yaşıyoruz bir yandan heyecan bir yandan ilaçlar bir de sinirlilik var üzerimde sabah eşimi parparladım adama bağırdım bir de be suçu varsa
İnşallahh canım amin. Hayirlisi ile başlayıp pozitif haber alalım senden deGünaydın kızlar Aslimuu93 canımm dualarım seninle rabbim yardımcın olsun inşallah Benim gibi isteyen herkese sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin
Canım benim Gözünaydin. Maşallahhh kızına oğluna küveze girmez demiştik yaa kiloları çok iyi Ohhhh emsinler bol bol sütun olsun yarasınKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükür Küveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Yaa harikaaa maşallah kuzucuklaraKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükür Küveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Yaaaa coook sevindim canimm analı babali isimleriyle sağlıklı sihatli mutlu güzel yaşasınlar inşallah bı ömür boyuKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükür Küveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Yaaa çok duygulandımmm maşallah defne ve kereme sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar bir ömür güzel yaşasınlar onları kokla bizim yerimizeKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükür Küveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Ya harika darısı bize canımKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükür Küveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Maşşallah size cok sevindim güzelce büyüt bebişleriniKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükür Küveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Ahh canım hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Çok duygulandım. Rahat huzurlu sağlıklı günler sizin olsun. Allah analı babalı büyütsün minnoşlarıKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükür Küveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Maşallah maşallah canım rabbim sağlık versin inşallah sana da çok geçmiş olsun gözünüz aydınKızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükür Küveze girmedik herşey yolunda emiyorlar da
Hadi hayırlısı canım bizim transfer hazırlıkları birlikte geçecek gibi bende Ocak sonu adetimle transfer hazırlığı yapacağım inşallahBende test yaptım bugün negatif çıktı doktorumu aradın haftaya kadar bekleyelim olmazsan regl ilaçla müdahele ederiz dedi
Oyy kurban olsun teyzeleri mis gibi bebek kokusu Allah'ımÇok sağolun kızlar hepinize dua ettim vallahi Allah hepinize nasip etsin o kadar tatlılar ki anlatamam
Oyoy teyzelerinin yerine de öp koklaa miniklerini canımÇok sağolun kızlar hepinize dua ettim vallahi Allah hepinize nasip etsin o kadar tatlılar ki anlatamam
Canım Allahh razı olsun evlatlarından güzel günler görmek nasip olsun teyzesinden kokulu öpücük gönderiyorumÇok sağolun kızlar hepinize dua ettim vallahi Allah hepinize nasip etsin o kadar tatlılar ki anlatamam