Canım benim. Güzel hamiş olduğun gibi güzel bir anne oldunBiz taburcu olduk teyzeleriemzir gaz çıkar, süt sağ, uyut derken 2 saatlik döngü yine geliyor ama annelik çok güzel
Evet canım büyüyen yumurtalardan olabiliyo, ben de dolgunluk baskı hisserdim.Günaydın arkadaşlar bugün sol kasık ve bacağıma doğru ağrıyla uyandım dün kontrolüm vardı sol taraf baya iyi demişti büyüdüğü için mi bu resmen yürütmüyo hani hissediyorım ağrıyo cetrotite başlıyorum bugün ayy ne heyecanlı ve ne zor bir süreçmiş sizi gerçekten kutluyorum
İnşallahEvet canım büyüyen yumurtalardan olabiliyo, ben de dolgunluk baskı hisserdim.
Heyecanı çok fenaahadi güzel haberlerle inşallah
Hosgeldin canımSelam aranıza yeni katıldım 4 yıldır tedaviyel uğraşıyordum 2 aşılama 2 tüp bebek bir dış gebeliğim var 13 ocakta transfer oldum çokk şükür hamileyim bugun 10. Günüm
Benimde 10.gunum ben korkuyorum yapmaya testSelam aranıza yeni katıldım 4 yıldır tedaviyel uğraşıyordum 2 aşılama 2 tüp bebek bir dış gebeliğim var 13 ocakta transfer oldum çokk şükür hamileyim bugun 10. Günüm
Ne zman yapacaksın canım 12.gun mu yapsan çıkar aslındaBenimde 10.gunum ben korkuyorum yapmaya testmaşallah Allah devamını getirsin canım inşallah
Çok şükür pozitifi görmüşsün, Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahSelam aranıza yeni katıldım 4 yıldır tedaviyel uğraşıyordum 2 aşılama 2 tüp bebek bir dış gebeliğim var 13 ocakta transfer oldum çokk şükür hamileyim bugun 10. Günüm
Korku başa belaNe zman yapacaksın canım 12.gun mu yapsan çıkar aslında
Masallahhh canım hadi Gözünaydin çok sevindim. Allah gönlüne göre versin insallahh ikiz dır. Çok heyecanlı kese ve kalp atışıMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım çok şükür güzel haberi vermeye geldim hamileyimtransfer günü hariç 5.günde bir cesaretle herkesten gizli test yaptım ve çift çizgiyi görünce kan verdim önce 40 çıktı değerim 2 gün sonra 130 çıktı . 8 şubatta Allah nasip ederse kese ve kalp atışı için gideceğiz bu arada 2 embriyo 5.gündü içimden hep ikiz geçiyor ama sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunda hiç önemli değil
Çok teşekkür ediyorummmMasallahhh canım hadi Gözünaydin çok sevindim. Allah gönlüne göre versin insallahh ikiz dır. Çok heyecanlı kese ve kalp atışı
Keseyi 5 haftada görmüştüm kalp atışını 7.haftada duymuştum canım. Sende gidince kalp atışı duyulur muhtemelnÇok teşekkür ediyorummmGünler geçmiyor ya transfere göre 6+6 olmuş olacağım görürüm dimi inşaAllah
Gözün aydın canımMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım çok şükür güzel haberi vermeye geldim hamileyimtransfer günü hariç 5.günde bir cesaretle herkesten gizli test yaptım ve çift çizgiyi görünce kan verdim önce 40 çıktı değerim 2 gün sonra 130 çıktı . 8 şubatta Allah nasip ederse kese ve kalp atışı için gideceğiz bu arada 2 embriyo 5.gündü içimden hep ikiz geçiyor ama sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunda hiç önemli değil
Doktorum muhtemelen ikisini aynı görmek için o tarihe verdi randevuyu çok korkuyorum tam rahat nefes almış değilimKeseyi 5 haftada görmüştüm kalp atışını 7.haftada duymuştum canım. Sende gidince kalp atışı duyulur muhtemeln
Allah razı olsunGözün aydın canım
Çok sevindimm, ben de senin gibi dayanamayıp 5. Gün test yapanlardanım
başlasın tatlı heyecanlar artık, keseydi, kalp atışıydı
Sağlıkla kucağına al inşallah