Oo tam rahatlama herhalde dogurunca olucak canım. Ben doktora gideli 1 hafta oldu ama utanmasan gidip bi bakayım diyeceğim. Hep bir korku var. Kese kalp atışı için stres. Sonra ikili test stresi. Sağlıkla kucağımıza alalım insallahhDoktorum muhtemelen ikisini aynı görmek için o tarihe verdi randevuyu çok korkuyorum tam rahat nefes almış değilim
Bencede öyle olacak günler geçmiyorrrOo tam rahatlama herhalde dogurunca olucak canım. Ben doktora gideli 1 hafta oldu ama utanmasan gidip bi bakayım diyeceğim. Hep bir korku var. Kese kalp atışı için stres. Sonra ikili test stresi. Sağlıkla kucağımıza alalım insallahh
Dogurunca da nasıl büyüyecek telasesi var gelecek korkusu varOo tam rahatlama herhalde dogurunca olucak canım. Ben doktora gideli 1 hafta oldu ama utanmasan gidip bi bakayım diyeceğim. Hep bir korku var. Kese kalp atışı için stres. Sonra ikili test stresi. Sağlıkla kucağımıza alalım insallahh
Amin canım inşallahAllah razı olsun
Allah ım hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı
Bence dee doğurunca rahatlarız ancak gibi geliyo bana daOo tam rahatlama herhalde dogurunca olucak canım. Ben doktora gideli 1 hafta oldu ama utanmasan gidip bi bakayım diyeceğim. Hep bir korku var. Kese kalp atışı için stres. Sonra ikili test stresi. Sağlıkla kucağımıza alalım insallahh
Canım ya sen Bülent hocanın hastası mıydın ? Tam hatırlamıyorum da. Şuan hangi hastanede hangi kadın doğumcu ile takibini yapıyorsun ben asla bulamadım daAmin canım inşallah
Bence dee doğurunca rahatlarız ancak gibi geliyo bana daAmin inşallah canım benim
Evet kuzum Bülent hocanın hastasıyım, 7. haftada kalp atışu dinleyip vedalaştık onunla.Canım ya sen Bülent hocanın hastası mıydın ? Tam hatırlamıyorum da. Şuan hangi hastanede hangi kadın doğumcu ile takibini yapıyorsun ben asla bulamadım da
Bülent hoca öneride bulunuyor mu pekiEvet kuzum Bülent hocanın hastasıyım, 7. haftada kalp atışu dinleyip vedalaştık onunla.
Hakan Kalaycıya çok fazla devam eden var Bülent hocadan sonra.
Ben Ebru Tarım'a gidiyorum canım, memnunum.
İnşallah bu sefer sağlıkla gebe kalıp kucağına alırsın bebişiniMerhaba arkadaşlar, tecrübeli tüp bebek anneleri cevap yazarsa çok mutlu olurum. Pko var bnde başka bir problemimiz yok. 5. Güne ulaştı iyi dendi embriyolarima. İki kez dondurulmuş transfer oldum ikisi de tuttu ama 5 ve 6. Haftalarda düşük yaptım.. bundan sonra ne yapmam lazım, ekstra hangi tedavileri uygulamamız gerekiyor.. Çok yoruldum artık
Hakan hocayı önermişti canım, perinatolog Hakan hoca, tüp bebek gebelikleri için iyi oluyo bence perinatolog. Seyhan başkentte.Bülent hoca öneride bulunuyor mu peki
Anladım teşekkür ediyorumHakan hocayı önermişti canım, perinatolog Hakan hoca, tüp bebek gebelikleri için iyi oluyo bence perinatolog. Seyhan başkentte.
Evet canım rahîm filmi,histeroskopi de yapıldı. Bir sorun yoktu..İnşallah bu sefer sağlıkla gebe kalıp kucağına alırsın bebişini
Pko düşüğe sebep olmaz canım çok fazla pkolu sağlıkla doğuranlar var.
Rahim içine bakıldı mı? Herhangi polip, miyom var mı ya da rahimde darlık, perde vs var mı?
Aklıma ilk bunlar geldi.
Doktorun ne diyor? En doğrusunu o söyleyecektir.Evet canım rahîm filmi,histeroskopi de yapıldı. Bir sorun yoktu..
Rica ederim her zaman aklına geleni sorabilirsinAnladım teşekkür ediyorum
Haftaya randevu aldım. Bakalım ne diyecek.. aynı tedaviyi kabul etmeyi düşünmüyorum bu kezDoktorun ne diyor? En doğrusunu o söyleyecektir.
Haklısın canım, bi git bakalım. En hayırlısı olsun hakkındaHaftaya randevu aldım. Bakalım ne diyecek.. aynı tedaviyi kabul etmeyi düşünmüyorum bu kez
Öncelikle çok geçmiş olsun kayıplar hangi haftalarda olursa olsun çok yıpratıyorEvet canım rahîm filmi,histeroskopi de yapıldı. Bir sorun yoktu..
Evet canım oksapar kullanıyordum zaten ikisinde de..Öncelikle çok geçmiş olsun kayıplar hangi haftalarda olursa olsun çok yıpratıyorBenim aklıma da pıhtılaşmayla ilgili bir şeyler geldi. Kan sulandırıcı kullandınız mı gebelik elde edince. Pıhtılaşma testleri yaptırabilirsiniz.
Allah razı olsun hepimiz inşaAllahF fulyamelekmutluuugizz kızlar hoşgeldiniz ve bebişleriniz hayırlı olsun inşallah sağ Salim kucağınıza aldığınız günler de gelsin