- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Antibiyotik kullandım 1 hafta kadar gecikme ondan olabilir diye düşünüyorum ama bu lekelenme durumu soru işareti bırakıyor kafamda yarın test yapicam kanda bakalım ne olucakCanım lekelenme yerlesme kanamasi olabilir de. Ama yaşadığın operasyon ve ilaçlardan bir gecikmeden yaşıyor olabilrsn. Belirti herkese göre değişir. Belirtilerin çoğu ilerleyen zmanda çıkıyor zaten. Sen Bi test yap olmazsa doktoruna Bi danisirsn.
Ayy çok heyecanlandımKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
O günler de gelecek canım, inşallah en yakın zamanda bebiş haberi alıp ciciler almak nasip olsunTrendyol da zaman geçireyim dedim kendimi bebek seylerinde buldum favorilere ekliyorum ya ben oturup aglayasim geldi şu an doğmamış hatta olmayan cocuga don biciyomusum gibi
İnşallah yine yeniden ümitsizliğe düşüyorum sanki ilk gunlerdeki heyecanım kalmiyo belirtisiz vaziyette oluncaO günler de gelecek canım, inşallah en yakın zamanda bebiş haberi alıp ciciler almak nasip olsun
Bende de pek bi belirti olmamıştı canım, şuan yok yere olumsuz düşünme sen de.İnşallah yine yeniden ümitsizliğe düşüyorum sanki ilk gunlerdeki heyecanım kalmiyo belirtisiz vaziyette olunca
İnşallah canım gözlerim dolup geliyo zaten ağlaktim bı kaç gündür iyice aglak oldumBende de pek bi belirti olmamıştı canım, şuan yok yere olumsuz düşünme sen de.
İnşallah pozitifi görürsün sen de
Canım benim çok sağol haberdar edeceğim tabi ki en başından beri şahit olan sizlersiniz eski dostum benimAslimuu93 canımm Yarın senin günün, büyük gün bebişlerini kolaylıkla ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum
Fırsat buldugun uygun oldugun bi zaman olunca bizi de haberdar et kuzucum.
Dualarımız seninle canım benim
Canım çok sağol çıkınca ilk müsaitliğimde yazacağım inşallahEvetAslimuu93 bizleri haberdar et senin için dua ediyorum sağlıklıca çıkın evinize inşallah kuzularla
FulyamAslimuu93 aslım yarın için bol şanslar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Seninle birlikte çok bekledik ikizlerimizi. Teyzeleri içinde bir kere kokla onları. Çok güzel geçireceğin bir doğumun olsun. Kendini iyi hissettiğin anda bizede haber ver iyi olduğunu bebeklerin iyi olduğunu bilelim yeter. Dualarım seninle
Sağlıkla,neşeyle, güle oynaya al gel ikizlerini canımCanım benim çok sağol haberdar edeceğim tabi ki en başından beri şahit olan sizlersiniz eski dostum benim
Canım çok sağol çıkınca ilk müsaitliğimde yazacağım inşallah
FulyamÇok sağol inşallah güzel geçer doğumum da hamileliğim gibi Aynen siz şahitsiniz her durumlarına o yüzden yerin ayrı kuzum sana da bol bol dua edicem bebişini sağlıkla kucağına al diye
Geç döllenme ile 1 embriyo oluştu 3 günlük oldu sabah yine aratacak Embriyoloğ fakat doktorum bu embriyoyu genetik teste göndermek istiyor geç döllenmede genelde kalitesiz oluyor embriyo diyor eğer 5.güne gelirse bizden 3800 gibi bir rakam istiyorlar bu tanı icin acaba genetiğe göndersek mi yoksa sil baştan mı başlasak şüphelenmelerinin en büyük sebebi geç döllenme olması sizlerin de fikrini almak istedim benim yaşadığımı yaşayan tecrübe sahibi olan var mı acabaYine de yarını bekleyin inşallah geç döllenme olur sağlıkla ilerler
Doktorunuzla konuşunca o ne dicek bakalım.
En kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Canım tamamen sen ve eşinin vereceği bi karar, karar vermesi se zor.. 5. Güne sorunsuz devam ederse gönderlebilir.Geç döllenme ile 1 embriyo oluştu 3 günlük oldu sabah yine aratacak Embriyoloğ fakat doktorum bu embriyoyu genetik teste göndermek istiyor geç döllenmede genelde kalitesiz oluyor embriyo diyor eğer 5.güne gelirse bizden 3800 gibi bir rakam istiyorlar bu tanı icin acaba genetiğe göndersek mi yoksa sil baştan mı başlasak şüphelenmelerinin en büyük sebebi geç döllenme olması sizlerin de fikrini almak istedim benim yaşadığımı yaşayan tecrübe sahibi olan var mı acaba
Canım tedavin hayırlı olsun ben merional kullanmadim ama bu tarz hormon ilaçları baş ağrısı yapabilir. Bir kaç gün sonra vücut alışınca geçecektir insallahGünaydın arkadaşlardün adet oldum tedaviye başladık çok şükür.Bana Merional verdi dün vuruldum ama fena bir baş ağrısı yaptı gece uyku yok ondan önce de heyecandan uyuyamamıştım anlayacağınız pertim ne yapayım sizde de öyle oldu mu iğneler
Evet eşim de öyle söylüyor 5.güne gelirse bu şekilde devam ederse olabilir diyorCanım tamamen sen ve eşinin vereceği bi karar, karar vermesi se zor.. 5. Güne sorunsuz devam ederse gönderlebilir.
hakkında hayırlısı olsun
İnşallah kuzum geçer yoksa bu halde gözümü açamadım akşam hala da geçmiş değil ağrıCanım tedavin hayırlı olsun ben merional kullanmadim ama bu tarz hormon ilaçları baş ağrısı yapabilir. Bir kaç gün sonra vücut alışınca geçecektir insallah