- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Aynen inşallah güzel geçer süreç her ikimizindeHadi hayırlısı canım bizim transfer hazırlıkları birlikte geçecek gibi bende Ocak sonu adetimle transfer hazırlığı yapacağım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen inşallah güzel geçer süreç her ikimizindeHadi hayırlısı canım bizim transfer hazırlıkları birlikte geçecek gibi bende Ocak sonu adetimle transfer hazırlığı yapacağım inşallah
Günaydın kızlar Şimdilik iyi gözüküyor canım sezeryan olduğu için 2 gece kalınıyor yarın çıkacakmışız
Canim hayırlısı olsun gözünüz aydın inşallah sağlıkla büyüsünler maşallahGünaydın kızlar Şimdilik iyi gözüküyor canım sezeryan olduğu için 2 gece kalınıyor yarın çıkacakmışız
canım herkeste olmuyo ki leke. Hiç karamsarlığa kapılma.Günaydın kizlar 9.gunum ne leke ne belirti karamsarlık iyice çöküyo tepe den tepeden
Pazartesi kan vereceğim Allah'ın izniyle insallah canımcanım herkeste olmuyo ki leke. Hiç karamsarlığa kapılma.
Ne zaman test yapacaksın?
İnşallah güzel haberini verirsin bizlere pazartesiPazartesi kan vereceğim Allah'ın izniyle insallah canım
Asıl tatil sana başlıyo oh ailenle güzel zamanlar geçir inşallah canım Güzelce dağıt kafanı rahatlaa, dönünce mis gibi başlarsın tedavine inşallahHayırlı cumalar cümleten ben Balıkesir e ailemin yanına gidiyorum bir haftalığına adetim başlar başlamaz gelicem çünkü transfer hazırlığııı Hepinizi öpüyorum öğretmen arkadaşlarıma da iyi tatiller diliyorum
İyi tatiller canım enerjini moralini toparlayıp bomba gibi transfer hazırlığına başlarsınHayırlı cumalar cümleten ben Balıkesir e ailemin yanına gidiyorum bir haftalığına adetim başlar başlamaz gelicem çünkü transfer hazırlığııı Hepinizi öpüyorum öğretmen arkadaşlarıma da iyi tatiller diliyorum
Ah güzel annee Babanın dediği gibi geldi hobilerin Aslı bolbol uğraştırcaklar seniBiz taburcu olduk teyzeleri emzir gaz çıkar, süt sağ, uyut derken 2 saatlik döngü yine geliyor ama annelik çok güzel
Ah güzel anne güzel kuzular maşallah sübhanallah size boşluk yok ne güzelBiz taburcu olduk teyzeleri emzir gaz çıkar, süt sağ, uyut derken 2 saatlik döngü yine geliyor ama annelik çok güzel